Культурне вживання алкоголю?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Mykola Lviv, 12 лип 2013.

?

Алкоголь і наші діти (теперішні і майбутні)

1. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь

2,8%
  2. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь, але "культурно"

33,3%
  3. Я хочу щоб мої діти взагалі не пили алкоголю

63,9%
  1. yasam

yasam Well-Known Member

Взагалі то так, але ви не правильно розумієте що таке гріх

---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ----------

людина і є церква (теж у вас нема розуміння що таке церква).

• Подобається Подобається x 1
  2. morze

morze Well-Known Member

Гріх, Церква і алкоголь -це три вершини буття! Культура в релігійних традиціях!

3. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Тільки горілка? :)

4. Levko

Levko Well-Known Member

Це не питання церковних заборон, Педро, це питання здорового глузду! І якщо людина ще й народжена згори, то питання про алкоголь взагалі само собою є зрозумілим.
    Я, наприклад, ще до того як стати християнином мав негативне ставлення до алкоголю, але ще також як ви думав, що якщо пити в міру, то можна. Але коли спасся, то яка може бути горівка? Все це відпало само собою, просто бажання пити відпало, як і бажання до інших поганих речей. А ви кажете, що в церкві керівники забороняють там щось...

5. Bambook

Bambook Persona non grata

6. Olenall

Olenall миється в бані

горілка не подабається взагалі, а пиво смачне і безалкогольне, особливо влітку

7. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А чого саме горілка? А не вино чи пиво. Чи той глінтвейн, що мене вилікував від перестуди в Відні на Новій Рік? Вином і причащають (інформація для спасшихся :)). Погано? :)

8. Levko

Levko Well-Known Member

Я не проти, коли алкоголь вживають в лікуванні, чи в причасті, як ви кажете...
    Я проти, коли його вживають для того, щоб відчути кайф і при тому кажуть, що це нормально, що це не гріх...

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви, коли споживаєте смачну їжу, відчуваєте кайф? Ваші смакові рецептори якось реагують?

Мої таким чином реагують і на хороше вино, і на пиво під печене м’ясо, і на горілку під борщ. І це точно не гріх. )

• Подобається Подобається x 2
  10. Levko

Levko Well-Known Member

Я не вірю, що ви не зрозуміли про що я...

11. Un.Known

Левку,

Ви якщо хотіли сказати "люди споживають алкоголь, щоб бути п’яними" то так і треба було написати.

Я реагую на написане так, як воно написане, а моя епікурейська натура від кайфу не відмовиться, якщо кайфу не надміра, бо всьому свій час.

Але людей, котрі хочуть запити біль, поразку чи випити на радість також не осуджую - не у всіх натура сильна, не всім дано, та й не завжди треба чи добре бути сильним. Головне межу не переступити.

• Подобається Подобається x 2
  12. yasam

yasam Well-Known Member

не гріх, але й не добродійство.

13. Un.Known

А я цього й не стверджую.

Але в чаї з цитриною також нема добродійства, а кайф отримую. От тільки про чай з цитриною нема теми. )

14. yasam

yasam Well-Known Member

на здоров'я.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Спорити про алкоголь річ практично безнадійна :))) Тут в 99% населення переконання ще твердіші ніж релігійні і політичні, єдина можливість "просвітлення" то коли людина пробує зав'язати, а ніфіга не виходить....

16. Gron

Gron тафгай

А коли бачите Саграду Фамілью чи Мону Лізу, кайф не отримуєте, а яка різниця між Шато Мутон 68 и Мона Лізою ?

17. yasam

yasam Well-Known Member

як можна зав'язати з тим, від чого не залежиш?

18. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Що ви маєте на увазі, коли кажете "кайф"? Може і м"яса не треба їсти, картоплі вистарче? А то як я кайф відчую, бо мені м"ясо подобаєтся? (тільки не таке сухе, як в Криївці :))).

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

А от чи не залежиш можна дізнатись тільки при спробі зав'язати...Чи буде смакувати борщ без горілки, а печене м'ясо без пива :)))

20. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Добродійство - їсти несмачно?

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

Взагалі кайф отримуєтся і від Сагради Фамілії. Це погано? Може, ії слід би звалити, і замість ії там побудувати якусь таку собі панельку, від якої кайфа точно не получиш? :)

а де твій аватар? :)