Культурне вживання алкоголю?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Mykola Lviv, 12 лип 2013.

?

Алкоголь і наші діти (теперішні і майбутні)

1. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь

2,8%
  2. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь, але "культурно"

33,3%
  3. Я хочу щоб мої діти взагалі не пили алкоголю

63,9%
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Левку, не хочу сміятись, але мушу. Так що, Христос в Кані Галилейській компоту наробив?:) Це щось нове...

• Подобається Подобається x 4
  2. yasam

yasam Well-Known Member

Там ще староста весілля якось відрізняв добрий компот від поганого. Лише не розумію нащо він сказав, що коли нап'ються добрим компотом подають поганий зазвичай. Як то можна напитися компотом Левку?

• Подобається Подобається x 3
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha:

І як можна напитися доброго компоту і потім запивати поганим?

• Подобається Подобається x 1
  4. Pedro

Бачите, серйозно кажучи, якщо щось Біблія каже, що це гріх - це гріх. Хіба що єговісти почнуть щось там видумувати і перекручувати. Але коли Біблія не називає чогось гріхом, я можу того не робити, але не докоряти іншому. Це його справа також. І його воля. Рахує, що він може таким чином бути більш благочеснішим перед Богом - нехай. Але не потрібно щось додавати свого до Біблії.

• Подобається Подобається x 2
  5. Levko

Levko Well-Known Member

В цій розмові брали участь і не "сектанти", але також говорили і доводили те, що алкоголь це зле...
    Може не в релігії справа, Миху?

Люди як зазомбовані просто- доводиш, що алкоголь це наркотик, відповідають- та ні, це звичайна їжа...:wacko:
    Доводиш, що будь який наркотик це гріх, відповідають- ти сектант...:wacko:

6. iso

iso Well-Known Member

Levko! Це вже прописна істина, що будь-який продукт це яд. Справа лише в кількості. І у визначенні тієї кількості для себе полягає культура споживання продукту. Чи то їжа, чи тютюн, чи алкоголь. і не тільки у визначенні кількості, але і в способі споживання. Вино можна пити і "з горла", закушуючи цукорком, а можна і з бокала, під відповідну страву і у відповідній обстановці. Вибір наш...:)

• Подобається Подобається x 5
  7. iso

iso Well-Known Member

Погано Ви знаєте історію:sad:.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщр ви говорите про гріх, пора би і про Письмо згадати, а не займатися самообманом про компот.

9. vov66

vov66 Well-Known Member

Наркотики (в т.ч. алкоголь, тютюн), аборти, вакцинація - це інструменти геноциду українського народу (дивись тут) і не тільки його.
    Йде сама справжня війна, тільки незрячий не бачить цього.
    Немає безпечних наркотиків, немає безпечної дози наркотику.

10. Pedro

Левко, ви каву пєте? Чи чай? А це кофеїн, наркотики. Навіть такі напої як ромашковий, липовий чай мають в своєму складі транквілізаторів.
    До речі, суботникам заборонено пити чай чи каву. І на питання чому вони не пють, вони відповідають так як ви про вино - гріх.
    Правда так само на прохання привести цитату з Біблії - починають щось викручуватись.
    І всі забувають слова Христа - не те що входить в людину оскверняє її, а те що виходить, тобто слова, вчинки...
    На жаль деяким керівникам помісних церков так хочеться взяти на себе функцію Бога і забороняти, забороняти, забороняти...

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

А тяжкі наркотики на Ваш погляд гріх чи ні? Наврят чи в Біблії є щось про героїн.....

12. yasam

yasam Well-Known Member

Біблія дає універсальне визначення гріха, а не перераховує всі конкретні випадки.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну і?...Культурне вживання героїну гріх чи ні?

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Героїн наприклад на операційному столі - не гріх

galaxy SIII

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну я особисто вважаю що людина може робити те що вважає за потрібне, і ні церква ні держава не повинна її заборонять...
    Хоче колотись, то її вибір, так то дурний вибір, але вибір.......Доки він не шкодить іншим людям хай робить що хоче...

16. Gron

Gron тафгай

Хулігане Ви розумна людина але вперта як....і я.
    Навіщо ці маніпуляції?
    Алкоголь впливає на смакові рецептори, він може бути шкідливим як і шоколад, але це не можна порівнювати з героїном чи коксом, це зовсім інші речі, алкоголь це містецьтво це традиції та багато чого, невже заради зайвого посту на ЛФ можливо порівнювати ці речі???
    У мене є друзі яких знищив алкоголь, але це їх доля, якби у мене були знайоми які отримали цукровий діабет завдяки мисливським ковбаскам, чи ти хто отримав рак підшлункової завдяки стресам чи шашлику, хіба це привід боротися проти цього( ковбаси/шашлику) ?

---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:49 ----------

Морфін

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну які нафіг рецептори...Ви п'єте алкоголь ради смаку? Я вже вас питав, пили б Ви безалкогольну горілку яка на смак така ж як справжня? ;)

18. Gron

Gron тафгай

Так.
    Я ВАм відповів, що горілка це не те, але під сало, картоплю, уху чи грибки - саме то!
    Залиште комплекси, спробуйте кілька раз вино, Ви приємно здивуєтесь, смаку їжі, вина та відчуттям що Ви тверезий, але задоволенний тим що відчули.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Це моє звичне відчуття :mocking:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але є Боже слово, нє?

а де твій аватар? :)