Їжа - це все, що ми вживаємо і горівка теж може бути їжею. Я про те, що неправильно ставити на шальки горівку-окремо і всю решту їжу - окремо.
Про коньяк. Ви знаєте, що коньяк - алкоголь вироблений в провінції Коньяк? Навіть в Франції подібний напій вироблений в інших місцевостях - це не коньяк. А на пострадянському просторі кожне місто, кожне село виробляє "коньяк". Це і вина, яке колись називали "чорнило", це будь-що. Я був в Бордо, слухав лекцію про вина. Виробництво їх - це древнє мистецтво. Може з цього потрібно починати? А потім вчити нормально вживати...
Да Ви що ? У мене освіта треття МВА( виноробство та його маркетинг та курси сомєлє), я багато чого знаю. Не ображайтесь Педро
Біблія робить гріхом і чітко говорить, що є гріхом. Інша справа, що ви цього не бачите... чи не хочете бачити, не знаю...
Горілка - 40% розчин етилового спирту, у вині близько 10-12%, у так званих "креплених" до 18%. Це Вас здивувало?
якщо більшість бачить так, а ви по іншому, значить помиляєтеся ви. Так і сказано в Біблії, щоб двоє чи троє вказали тому що помиляється. Якщо він не схаменетеся, тоді відлучити його від церкви.
Від древності мистецтво не перестає бути гріхом. Проституція, може ще й древніше мистецтво- але завжди було і є гріхом...
Назва «коньяк» пов'язана з регіоном походження і тому захищена законами контролю за походженням. Географічні межі місцевості, в якій допускається виробництво коньяку, технологія виробництва і сама назва чітко визначені, регламентовані і закріплені чисельними міжнародно визнаними законодавчими актами. Перші відомі сучасні законодавчі акти, що закріпили назву коньяка і регіони його виробництва - закон уряду Франції від 1 травня 1909 року та його доповнення від 15 травня 1936 та 13 січня 1938[1] Коньяк є суто французьким продуктом. Міцні напої інших країн, а також напої, вироблені у Франції поза регіону Шаранта, навіть якщо вони отримані дистиляцією виноградних вин, вироблених в регіоні Пуату-Шаранта, не мають права називатися коньяком на міжнародному ринку. Напої, виготовлені за подібними технологіями, але за межами зазначеного регіону, називають бренді. Однак в сучасних законодавчих актах України ще досі зустічається використання цього поняття (так звані «коньяки України») для позначення міцних напоїв, виготовлених в Україні[2] Цікавий факт, що французькі власники, що придбали коньячні заводи у Вірменії, продовжують використовувати назву «коньяк» щодо вірменських напоїв. Аже перейменування продукції, скажімо, на «бренді», потягнуло б за собою неминучі збитки.
Ну приведіть, Левку, хоч одну цитату, одне слово. Христос вживав вино. Так що, він, значить, не був безгрішний?
Левкові та iso на замєтку: Інститут харчування спантеличив нас наявністю етилового спирту і в інших продуктах : фруктах, хлібі, сирі. У чорному хлібі, за їхніми даними, його виявилося набагато більше, ніж в кефірі (до 0,1 відсотка), як і в яблуках. Приблизно в 10 разів більше, ніж в кефірі, виявлено алкоголю і в виноградне соку для дитячого харчування (0,35 відсотка), однак вживання дітьми і цього, та інших плодово-ягідних напоїв ніколи не ставилося під сумнів. викиньте з раціону, негайно! ---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:10 ---------- Замість цитати: мало?
Как сообщил председатель Национального совета по вопросам охраны здоровья при президенте Украины Николай Полищук, Украина ежегодно теряет более 40 000 своих граждан, гибель которых обусловлена алкоголем (журнал «Здоров'я і довголіття» опубликовал другое число: 46 000 — №24(949), 2008). Это около 8 тысяч отравлений, ещё 8 тысяч — кардиопатий, а также другие заболевания и несчастные случаи, связанные с употреблением алкоголя. Кроме того, по его словам, в Украине сейчас фиксируется 25-30% случаев детской патологии новорождённых, и очень часто причиной этого является именно алкоголь, то есть употребление алкоголя как матерью, так и отцом. Но этот факт обычно не разглашается... Смертность уже много лет подряд значительно превышает рождаемость. За 17 лет население Украины сократилось почти на 6 миллионов (51,94 млн. на 1 января 1991 года — 46,19 млн. на 1 октября 2008 г.). В среднем это 330 тысяч человек ежегодно. Если к алкогольным потерям прибавить ещё около 120 тысяч украинцев, погибающих ежегодно вследствие табакокурения, и 10 тысяч — от нелегальных наркотиков (опять же, это лишь по официальным данным), получим, что сокращение населения как минимум наполовину обусловлено алкоголем, табаком и другими наркотиками.
Ото і є сектантське вчення. Так собі придумали... В тропічних країнах робили компот... а тримали - в холодильниках. ---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ---------- я ж кажу, викиньмо кефір, хліб і все зразу покращиться.