Культурне вживання алкоголю?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Mykola Lviv, 12 лип 2013.

?

Алкоголь і наші діти (теперішні і майбутні)

1. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь

2,8%
  2. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь, але "культурно"

33,3%
  3. Я хочу щоб мої діти взагалі не пили алкоголю

63,9%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Їжа - це все, що ми вживаємо і горівка теж може бути їжею.

Я про те, що неправильно ставити на шальки горівку-окремо і всю решту їжу - окремо.

2. vov66

vov66 Well-Known Member

ГОСТ на спирт етиловий.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от... ви ніби не вживаєте горівки, а бульбу від каші не можете відрізнити.

4. Gron

Gron тафгай

Спочатку хотів відписатись, а потім махнув рукою і вирішив таки сказати:
    -Ідіть в дупу

• Подобається Подобається x 3
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Про коньяк. Ви знаєте, що коньяк - алкоголь вироблений в провінції Коньяк? Навіть в Франції подібний напій вироблений в інших місцевостях - це не коньяк. А на пострадянському просторі кожне місто, кожне село виробляє "коньяк". Це і вина, яке колись називали "чорнило", це будь-що.
    Я був в Бордо, слухав лекцію про вина. Виробництво їх - це древнє мистецтво. Може з цього потрібно починати? А потім вчити нормально вживати...

6. vov66

vov66 Well-Known Member

І в подальшому вчіть сина КУЛЬТУРИ!!!

7. Pedro

А на метиловий? Чи денатурат? Тормозну рідину?:haha:

8. Gron

Gron тафгай

Да Ви що ?

• Подобається Подобається x 2
  9. Levko

Levko Well-Known Member

Біблія робить гріхом і чітко говорить, що є гріхом.
    Інша справа, що ви цього не бачите... чи не хочете бачити, не знаю...:scratch_one-s_head:

10. vov66

vov66 Well-Known Member

Горілка - 40% розчин етилового спирту, у вині близько 10-12%, у так званих "креплених" до 18%.
    Це Вас здивувало?

11. yasam

yasam Well-Known Member

якщо більшість бачить так, а ви по іншому, значить помиляєтеся ви. Так і сказано в Біблії, щоб двоє чи троє вказали тому що помиляється. Якщо він не схаменетеся, тоді відлучити його від церкви.

12. Levko

Levko Well-Known Member

Від древності мистецтво не перестає бути гріхом.
    Проституція, може ще й древніше мистецтво- але завжди було і є гріхом...:mocking:

13. Pedro

Назва «коньяк» пов'язана з регіоном походження і тому захищена законами контролю за походженням. Географічні межі місцевості, в якій допускається виробництво коньяку, технологія виробництва і сама назва чітко визначені, регламентовані і закріплені чисельними міжнародно визнаними законодавчими актами. Перші відомі сучасні законодавчі акти, що закріпили назву коньяка і регіони його виробництва - закон уряду Франції від 1 травня 1909 року та його доповнення від 15 травня 1936 та 13 січня 1938[1]

14. Levko

Levko Well-Known Member

Якщо більшість буде грішити, а я не буду, то я також буду помилятися?;)

15. yasam

yasam Well-Known Member

Ні, ви буде святим, хоча ви себе і зараз таким вважаєте

16. Pedro

Ну приведіть, Левку, хоч одну цитату, одне слово. Христос вживав вино. Так що, він, значить, не був безгрішний?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левкові та iso на замєтку:

Інститут харчування спантеличив нас наявністю етилового спирту і в інших продуктах : фруктах, хлібі, сирі. У чорному хлібі, за їхніми даними, його виявилося набагато більше, ніж в кефірі (до 0,1 відсотка), як і в яблуках. Приблизно в 10 разів більше, ніж в кефірі, виявлено алкоголю і в виноградне соку для дитячого харчування (0,35 відсотка), однак вживання дітьми і цього, та інших плодово-ягідних напоїв ніколи не ставилося під сумнів.

:)))

викиньте з раціону, негайно!

---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:10 ----------

Замість цитати:

мало?

18. Levko

Levko Well-Known Member

В той час вино було звичайним продуктом харчування, напоєм, компотом, воно не було переброджене...

19. vov66

vov66 Well-Known Member

Как сообщил председатель Национального совета по вопросам охраны здоровья при президенте Украины Николай Полищук, Украина ежегодно теряет более 40 000 своих граждан, гибель которых обусловлена алкоголем (журнал «Здоров'я і довголіття» опубликовал другое число: 46 000 — №24(949), 2008). Это около 8 тысяч отравлений, ещё 8 тысяч — кардиопатий, а также другие заболевания и несчастные случаи, связанные с употреблением алкоголя. Кроме того, по его словам, в Украине сейчас фиксируется 25-30% случаев детской патологии новорождённых, и очень часто причиной этого является именно алкоголь, то есть употребление алкоголя как матерью, так и отцом. Но этот факт обычно не разглашается...

Смертность уже много лет подряд значительно превышает рождаемость. За 17 лет население Украины сократилось почти на 6 миллионов (51,94 млн. на 1 января 1991 года — 46,19 млн. на 1 октября 2008 г.). В среднем это 330 тысяч человек ежегодно.
    Если к алкогольным потерям прибавить ещё около 120 тысяч украинцев, погибающих ежегодно вследствие табакокурения, и 10 тысяч — от нелегальных наркотиков (опять же, это лишь по официальным данным), получим, что сокращение населения как минимум наполовину обусловлено алкоголем, табаком и другими наркотиками.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ото і є сектантське вчення. Так собі придумали... В тропічних країнах робили компот... а тримали - в холодильниках.:)))

---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ----------

я ж кажу, викиньмо кефір, хліб і все зразу покращиться.:good:

а де твій аватар? :)