Культурне вживання алкоголю?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Mykola Lviv, 12 лип 2013.

?

Алкоголь і наші діти (теперішні і майбутні)

1. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь

2,8%
  2. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь, але "культурно"

33,3%
  3. Я хочу щоб мої діти взагалі не пили алкоголю

63,9%
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Левку, Ви перекручуєте трохи, чи навмисне, чи ні.

Ніхто, звичайно, не вчить дітей пити, швидше наставляє, скільки людина МОЖЕ пити, КОЛИ і ЧОГО.
    Якщо в нього з алкоголем проблеми, то це тішить, звичайно.

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

Я, наприклад, не хочу, аби мої діти пили алкоголь. Зрештою, вони його й не п'ють, нате (тому що) вони діти.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я помітив, що ви пишите про мене небилиці. Де я писав про культурне вживання?
    А якщо чесно, я не розумію такого словосполучення: культурне вживання.

Є зловживання. Воно є гріховне, щоб ви не вживали. А є помірковане. Не вживати зовсім не є гріх, як і вживати помірковано, це стосується також всього.

А от критикувати ближнього за те, що він не такий, як Я - гріх.:)))

Алкоголь є і в кефірі, але не варто бути буквоїдом.

---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

Аякже, горівка найкраще втамовує спрагу.:)))

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Алкоголь потрібен. Він робить з москаля ремигаючу худобу.
    Якби не алкоголь, тверезомислячий москаль вже би давно пів світу поневолив.

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Культурне вживання алкоголю, те саме що культурне вживання героїну, чи кокаїну....

• Подобається Подобається x 4
  5. Levko

Levko Well-Known Member

Культурне - це те саме що помірковане, Миху. Все ви добре розумієте...
    Скажіть, будь-ласка, чому ви голосуєте за те, щоб ваші діти взагалі не пили алкоголь, а тут пропагуєте т.зв. "помірковане" вживання?
    Я чесно кажу, що для мене дико чути, що хтось наставляє свою дитину, скільки і коли їй пити...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо я не розумію словосполучення: культурне вживання алкоголю.

Вживати культурно можна довго і нудно, а помірковане має границі.

7. Un.Known

Тому я й писала, що мої діти не п'ють. Нічого. Але Ликера (12 років) вже знає, з чим п'ється червоне вино, з чим біле, скільки його можна випити без того, аби були помітні зміни в поведінці. Українська горілка в мене також в холодильнику постійно стоїть (може й півроку півлітрова пляшка), але ніхто до неї зацікавлення не проявляє.

Це не лекції, це пояснення - при варінні, при столі.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, а ви не знаходите, що ваше опитування немудре?

ваше друге запитання передбачає: я хочу, щоб мої діти пили, але культурно.

Може ви собі так налили згущувач у фарби. Але мій варіант не передбачає обовязкове вживання алкоголю.

Я просто вважаю, що мої діти не повинні пити, але якщо колись хтось собі спробує вина 50 гр., чи келих пива, то я вважатиму це в межах норми і не вважатиму, що мої діти п'ють.

---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ----------

Бо ви фанатик.:haha: жарт.

9. Levko

Levko Well-Known Member

По-перше, то не я автор теми і не я автор опитування.
    По-друге, я зрозумів, що від вас відповіді годі чекати. Але маєте на те право, зрештою... Просто дивує таке ваше викручування... От Маруся і Анноун прямо і чесно кажуть, що наставляють своїх дітей, коли і скільки можна пити, а ви говорите одне а голосуєте за інше...
    п.Hyligan, ви завжди так думали, чи був якийсь особливий момент у вашому житті, коли ви зрозуміли, що алкоголь- це також наркотик, як і героїн, чи кокаїн?

Останнє редагування: 13 лип 2013
  10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Та я давно зрозуміла, що про психологічний голод який людина заповнює їжею ви чути не хочете. Так, що пояснювати вам нема чого.

І ви перекручуєте те, що я сказала. Ви кажете, що ваш тато вас вчив, що пити не треба... отже таки дітей треба чогось вчити, чи то
    Я вважаю, що з дітьми треба працювати і їх треба всьому вчити. Ви вважаєте, що якщо я так кажу, то світ перевернувся. Ну, вперед!

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

тоді перепрошую.

А отут давайте розберемося.

Що вас конкретно хвилює?
    Або не вішайте ярликів.

Що я відповів не точно?

12. Levko

Levko Well-Known Member

Я просто не згідний з тим, коли прирівнюють алкоголь(наркотик) до їжі і будують на тому свої теорії про переїдання, перепивання і т.п....
    А хіба не перевернувся, коли чуєш як віруючі люди виступають за вживання наркотика?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, Левку.

Не світ перевернувся. Перевернулося у вас в голові.

А ми п'ємо вино, як в Кані Галилейській, коли Ісус перетворив для гостей воду на вино.

Але очевидно, ви не з тієї церкви.

7. Ісус каже до слуг: Наповніть водою посудини. І їх поналивали вщерть.
    8. І Він каже до них: Тепер зачерпніть, і занесіть до весільного старости. І занесли.
    9. Як весільний же староста скуштував воду, що сталась вином, а він не знав, звідки воно, знали ж слуги, що води наливали, то староста кличе тоді молодого
    10. та й каже йому: Кожна людина подає перше добре вино, а як понапиваються, тоді гірше; а ти добре вино аж на досі зберіг…
    11. Такий початок чудам зробив Ісус у Кані Галілейській, і виявив славу Свою. І ввірували в Нього учні Його.
    (Від Івана 2:7-11)

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ви не згідний, не означає, що це правильна позиція і що такого не існує. Шкода, що ви не хочете бачити і дивитись ширше. Якби ви поцікавились хоча б що таке 12 кроків і які люди працюють за цією системою, яку започаткувало двоє алкоголіків у 30-тих роках минулого сторіччя, то ви б мені таке не запечерували. І ці програми дієві і вони рятують життя БАГАТЬОМ людям. Он тільки ті хто не знає ЩО це таке залежність, можуть говорити, що порівнюванти неправильно.

Я вже дев’ять місяців працюю з тими людьми, тому я маю право прирівняти алкоголь і їжу, як рівноцінні субстанції, які призводять до залежності.

Для різних людей різні субстанції можуть спонукати залежність.
    Ци ве перевертаєте все. Я не виступаю ЗА вживання нічого, я виступаю за просвітлення, тобто науку. Вибір, чи вживати/пробувати/впиватись стоїть за кожним особисто.

І відео кожен дивиться упереджено. Ви побачили тільки пропаганду заборони алкоголю, а я почула дуже правильну фразу, на яку звернула вашу увагу вище - не всі стають алкоголіками, бо не у всіх організм реагує на алкоголь однаково.

З наркотиками гірша справа, бо вони одурманюють всіх однаково.

• Подобається Подобається x 7
  15. Un.Known

Я можу підтвердити, чи то в мене той організм працює неправильно, чи ще яка біда, але чим далі, тим більше алкоголь не сприймаю - ні, пити я його п'ю, за вечір можу намішати купу всього (шампанське як аперитив, далі вино з сирами, потім горілку з шашликом, як в неділю було), а реакції нуль. Вранці на роботу йшла з чистою головою.

• Подобається Подобається x 2
  16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

То дуже добре.
    Я пробую пояснити, що мова про такий організм, який сьогодні отримав алкоголь, то завтра вже його хоче знову і більше. Особливо коли збудники повторюються - весела компанія, неприємності на роботі, або просто тошно. Це так ніби в організмі пробуджується така пожадливість до алкогольних напоїв. Вона виникає не у всіх.

• Подобається Подобається x 2
  17. Levko

Levko Well-Known Member

Ви працюєте з алкозалежними людьми?

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Колись я слухав лєкцію на ту тему.
    То той фацет,жи потім робив чари-бари,повідав,жи в різних людей є різні системи кругообігу алькоголю.
    В їдних тотой алькоголь не йде всередину.
    А в єнчих йде і стає частиною того організму(крові).
    І в них є насущна потреба поповнювати запаси тої зарази.
    Колись я мав з тим проблєми.
    Бо,як вип"ю,роблюсі диким.
    В мене зразу виникають питання:

- А чо ти отак руку тримаєш?Що ти тим хтів сказати? Пішли,вийдем.

Потім сі брало в руки шось тєжке і місилосі тим тєжким опонєнта.
    Або опонєнтів.Без огляду на їх габарити і кількість.
    І,головне,на другий день,як мені тото оповідали,я аж сам боявся.
    І дуже часто я будився в клітці,на Мартовича.
    А один раз збудився в клітці,в райвідділку,на Зеленій.
    І то сі скінчило зле.
    Правда,нема зле,щоб не вийшло на добре.
    Дякуючи ментам,я вже 17 років не беру до писка тої алькогольної зарази.
    Віра не позволяє тото зробити.:girl_angel:
    Вірю,жи моя права нирка того не витримає.
    До речі,скажу,жи тоті чари-бари(кодування),є пустою тратою грошей і є до дупи.
    Я,тоді,як слухав тоту лєкцію,потім заплатив шось триста рублів і закодувався.
    Казав мені той фацет,шо,іно вип"ю - гмру.
    Я вийшов відти,йду і здибаю свого армєйського колєґу.
    Зайшли на стограм...думаю..троха си вип"ю.Іно почну вмирати - зразу спинюся.
    Спинився на другий день.
    В кишені пусто.
    То"м пішов до того чародєя і переконав його віддати тоті триста рублів.
    Так,що хто хоче випити,ніяке кодування го" не втримає.

• Подобається Подобається x 8
  19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

втримає Ромку, ти просто не до того коваля ходив..... :)))

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як людинА сама не захоче лишитисі того ровЕра,то ніякий чародєй не поможе...
    А,як захоче,то нафік той чародєй?
    От,мені менти помогли - повідбивали всьо всередині.
    Правда,то індивідуальний рецепт.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)