Левку, Ви перекручуєте трохи, чи навмисне, чи ні. Ніхто, звичайно, не вчить дітей пити, швидше наставляє, скільки людина МОЖЕ пити, КОЛИ і ЧОГО. Якщо в нього з алкоголем проблеми, то це тішить, звичайно. ---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ---------- Я, наприклад, не хочу, аби мої діти пили алкоголь. Зрештою, вони його й не п'ють, нате (тому що) вони діти.
А я помітив, що ви пишите про мене небилиці. Де я писав про культурне вживання? А якщо чесно, я не розумію такого словосполучення: культурне вживання. Є зловживання. Воно є гріховне, щоб ви не вживали. А є помірковане. Не вживати зовсім не є гріх, як і вживати помірковано, це стосується також всього. А от критикувати ближнього за те, що він не такий, як Я - гріх. Алкоголь є і в кефірі, але не варто бути буквоїдом. ---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ---------- Аякже, горівка найкраще втамовує спрагу.
Алкоголь потрібен. Він робить з москаля ремигаючу худобу. Якби не алкоголь, тверезомислячий москаль вже би давно пів світу поневолив.
Культурне - це те саме що помірковане, Миху. Все ви добре розумієте... Скажіть, будь-ласка, чому ви голосуєте за те, щоб ваші діти взагалі не пили алкоголь, а тут пропагуєте т.зв. "помірковане" вживання? Я чесно кажу, що для мене дико чути, що хтось наставляє свою дитину, скільки і коли їй пити...
Бо я не розумію словосполучення: культурне вживання алкоголю. Вживати культурно можна довго і нудно, а помірковане має границі.
Тому я й писала, що мої діти не п'ють. Нічого. Але Ликера (12 років) вже знає, з чим п'ється червоне вино, з чим біле, скільки його можна випити без того, аби були помітні зміни в поведінці. Українська горілка в мене також в холодильнику постійно стоїть (може й півроку півлітрова пляшка), але ніхто до неї зацікавлення не проявляє. Це не лекції, це пояснення - при варінні, при столі.
Левко, а ви не знаходите, що ваше опитування немудре? ваше друге запитання передбачає: я хочу, щоб мої діти пили, але культурно. Може ви собі так налили згущувач у фарби. Але мій варіант не передбачає обовязкове вживання алкоголю. Я просто вважаю, що мої діти не повинні пити, але якщо колись хтось собі спробує вина 50 гр., чи келих пива, то я вважатиму це в межах норми і не вважатиму, що мої діти п'ють. ---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ---------- Бо ви фанатик. жарт.
По-перше, то не я автор теми і не я автор опитування. По-друге, я зрозумів, що від вас відповіді годі чекати. Але маєте на те право, зрештою... Просто дивує таке ваше викручування... От Маруся і Анноун прямо і чесно кажуть, що наставляють своїх дітей, коли і скільки можна пити, а ви говорите одне а голосуєте за інше... п.Hyligan, ви завжди так думали, чи був якийсь особливий момент у вашому житті, коли ви зрозуміли, що алкоголь- це також наркотик, як і героїн, чи кокаїн?
Та я давно зрозуміла, що про психологічний голод який людина заповнює їжею ви чути не хочете. Так, що пояснювати вам нема чого. І ви перекручуєте те, що я сказала. Ви кажете, що ваш тато вас вчив, що пити не треба... отже таки дітей треба чогось вчити, чи то Я вважаю, що з дітьми треба працювати і їх треба всьому вчити. Ви вважаєте, що якщо я так кажу, то світ перевернувся. Ну, вперед!
тоді перепрошую. А отут давайте розберемося. Що вас конкретно хвилює? Або не вішайте ярликів. Що я відповів не точно?
Я просто не згідний з тим, коли прирівнюють алкоголь(наркотик) до їжі і будують на тому свої теорії про переїдання, перепивання і т.п.... А хіба не перевернувся, коли чуєш як віруючі люди виступають за вживання наркотика?
Ні, Левку. Не світ перевернувся. Перевернулося у вас в голові. А ми п'ємо вино, як в Кані Галилейській, коли Ісус перетворив для гостей воду на вино. Але очевидно, ви не з тієї церкви. 7. Ісус каже до слуг: Наповніть водою посудини. І їх поналивали вщерть. 8. І Він каже до них: Тепер зачерпніть, і занесіть до весільного старости. І занесли. 9. Як весільний же староста скуштував воду, що сталась вином, а він не знав, звідки воно, знали ж слуги, що води наливали, то староста кличе тоді молодого 10. та й каже йому: Кожна людина подає перше добре вино, а як понапиваються, тоді гірше; а ти добре вино аж на досі зберіг… 11. Такий початок чудам зробив Ісус у Кані Галілейській, і виявив славу Свою. І ввірували в Нього учні Його. (Від Івана 2:7-11)
Ви не згідний, не означає, що це правильна позиція і що такого не існує. Шкода, що ви не хочете бачити і дивитись ширше. Якби ви поцікавились хоча б що таке 12 кроків і які люди працюють за цією системою, яку започаткувало двоє алкоголіків у 30-тих роках минулого сторіччя, то ви б мені таке не запечерували. І ці програми дієві і вони рятують життя БАГАТЬОМ людям. Он тільки ті хто не знає ЩО це таке залежність, можуть говорити, що порівнюванти неправильно. Я вже дев’ять місяців працюю з тими людьми, тому я маю право прирівняти алкоголь і їжу, як рівноцінні субстанції, які призводять до залежності. Для різних людей різні субстанції можуть спонукати залежність. Ци ве перевертаєте все. Я не виступаю ЗА вживання нічого, я виступаю за просвітлення, тобто науку. Вибір, чи вживати/пробувати/впиватись стоїть за кожним особисто. І відео кожен дивиться упереджено. Ви побачили тільки пропаганду заборони алкоголю, а я почула дуже правильну фразу, на яку звернула вашу увагу вище - не всі стають алкоголіками, бо не у всіх організм реагує на алкоголь однаково. З наркотиками гірша справа, бо вони одурманюють всіх однаково.
Я можу підтвердити, чи то в мене той організм працює неправильно, чи ще яка біда, але чим далі, тим більше алкоголь не сприймаю - ні, пити я його п'ю, за вечір можу намішати купу всього (шампанське як аперитив, далі вино з сирами, потім горілку з шашликом, як в неділю було), а реакції нуль. Вранці на роботу йшла з чистою головою.
То дуже добре. Я пробую пояснити, що мова про такий організм, який сьогодні отримав алкоголь, то завтра вже його хоче знову і більше. Особливо коли збудники повторюються - весела компанія, неприємності на роботі, або просто тошно. Це так ніби в організмі пробуджується така пожадливість до алкогольних напоїв. Вона виникає не у всіх.
Колись я слухав лєкцію на ту тему. То той фацет,жи потім робив чари-бари,повідав,жи в різних людей є різні системи кругообігу алькоголю. В їдних тотой алькоголь не йде всередину. А в єнчих йде і стає частиною того організму(крові). І в них є насущна потреба поповнювати запаси тої зарази. Колись я мав з тим проблєми. Бо,як вип"ю,роблюсі диким. В мене зразу виникають питання: - А чо ти отак руку тримаєш?Що ти тим хтів сказати? Пішли,вийдем. Потім сі брало в руки шось тєжке і місилосі тим тєжким опонєнта. Або опонєнтів.Без огляду на їх габарити і кількість. І,головне,на другий день,як мені тото оповідали,я аж сам боявся. І дуже часто я будився в клітці,на Мартовича. А один раз збудився в клітці,в райвідділку,на Зеленій. І то сі скінчило зле. Правда,нема зле,щоб не вийшло на добре. Дякуючи ментам,я вже 17 років не беру до писка тої алькогольної зарази. Віра не позволяє тото зробити. Вірю,жи моя права нирка того не витримає. До речі,скажу,жи тоті чари-бари(кодування),є пустою тратою грошей і є до дупи. Я,тоді,як слухав тоту лєкцію,потім заплатив шось триста рублів і закодувався. Казав мені той фацет,шо,іно вип"ю - гмру. Я вийшов відти,йду і здибаю свого армєйського колєґу. Зайшли на стограм...думаю..троха си вип"ю.Іно почну вмирати - зразу спинюся. Спинився на другий день. В кишені пусто. То"м пішов до того чародєя і переконав його віддати тоті триста рублів. Так,що хто хоче випити,ніяке кодування го" не втримає.
Як людинА сама не захоче лишитисі того ровЕра,то ніякий чародєй не поможе... А,як захоче,то нафік той чародєй? От,мені менти помогли - повідбивали всьо всередині. Правда,то індивідуальний рецепт.