Культурне вживання алкоголю?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Mykola Lviv, 12 лип 2013.

?

Алкоголь і наші діти (теперішні і майбутні)

1. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь

2,8%
  2. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь, але "культурно"

33,3%
  3. Я хочу щоб мої діти взагалі не пили алкоголю

63,9%
  1. vov66

vov66 Well-Known Member

Алкоголь - це легальний наркотик. І людина розумна це усвідомлює.

• Подобається Подобається x 1
  2. yasam

yasam Well-Known Member

я тупий, дякую

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як же бути з кефіром, в якому є алкоголь?

• Подобається Подобається x 2
  4. Gron

Gron тафгай

Пробува і не раз.
    Лютий афганський план.
    Але це було у 80-тих.
    Син каже що не пробував, мене теж з тих часів не тягне.
    Ще поради будуть ?

5. yasam

yasam Well-Known Member

ми тупі алкоголіки, нам їх не понять

6. vov66

vov66 Well-Known Member

Ви мене неправильно зрозуміли.
    Йдеться про те, що Людина розумна (homo sapiens) не буде руйнувати свій мозок, не зважаючи на те, що алкоголь - це норма життя, і що цей легальний наркотик продається в продуктовому магазині!

7. Levko

Levko Well-Known Member

Я думаю це в будь-якому разі краще, ніж, як Маруся колись писала, що вчить своїх дітей пити по-трошки...
    По-перше, я своїм прикладом вчу не пити взагалі, а це є дуже сильне навчання і чи не найсильніше і найефективніше для дітей.
    По-друге, я вчу, що алкоголь- це гріх. А вони уже навчені, що гріх- це погано, що гріх віддаляє людину від Бога.
    По-третє, якщо виростуть і спробують, то це буде уже їх вибір. Але я довіряю Богу і вірю, що Він їх вбереже від такого вибору.

8. yasam

yasam Well-Known Member

Є поняття припустимих втрат, які не те що не загрожують здоров'ю, але й не мають жодного відлуння у функціях організму.

9. Levko

Levko Well-Known Member

А чим відрізняється маріхуана від алкоголю?
    І одне наркотик і друге наркотик...
    На які?

10. vov66

vov66 Well-Known Member

Я не пробував, і в подальшому житті не буду вживати!
    Порад не буде...
    Хочете вживати легальний наркотик, то прапор Вам в руки. Особисто Вас я не буду переконувати цього не робити. Кожний сам робить свій вибір.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви коли-небудь чули про перехідний вік? Коли дитина робить рівно навпаки, від того, шо робить і каже батько?

12. yasam

yasam Well-Known Member

Хто в Бога отримує більшу нагороду: хто не спокушався і не згрішив (закопав свій скарб землю), чи хто спокушався і не згрішив (примножив скарб і здобув більше)
    Христос не пив вина?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

а чим відрізняється каша від бульби? Одне і друге подають, як друге!

14. Gron

Gron тафгай

Не слід зарікатися.
    Я теж не збирався.
    Так сталося.
    Ви так емоційно та різнокольорово намагаєтесь писати спірні прописні істини, що нагадуєте мені совкових агитаторів з общєства трєзвості, тільки вони дурню з цековських методичок гнали, а ви копіпастом нетним займаєтесь.
    Не така ледаща людина як я, вщент розбила б ту ахінею яку ви постите, з медичної точки зору так 100%.

15. Levko

Levko Well-Known Member

Заповідь- не вбий.
    Шклянка вина(не такого як пили в Біблійні часи, а сучасного вина) вбиває клітини мозку, руйнує інші органи людського тіла- це щодо фізичної сторони.
    Щодо впливу вина на психіку людини, то, ви ж самі писали, що у вині є розпуста, чи що вино призводить до розпусти, це також названо в Писанні гріхом...

16. vov66

vov66 Well-Known Member

Давайте попробуємо чи слабо?
    Алкоголь - легальний наркотик (сильнодіючий).
    Дивись ГОСТ від 72р.

17. Levko

Levko Well-Known Member

Якщо не спрацює перше, тоді є ще друге і третє, чого я вчу своїх дітей і Кому їх довіряю...:)

---------- Додано в 23:41 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ----------

Нічим. І одне і друге- їжа.
    Так само і нічим не відрізняться маріхуана від алкоголю. І одне і друге - наркотик.

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Левку, якщо вже взяти що пили тоді і що пють НОРМАЛЬНІ люди тепер - це абсолютно те саме вино, виготовлене по ідентичних рецептах.
    Я можу назвати по крайній мірі 5-8 позитивних впливів вина на організм.
    А за те що вбиває - багато чого вбиває. Ось підете в неділю в церкву і зробіть кожному з животиком чи з огрядним задом, зауваження - не переїдай!
    Я вже колись вам наводив статистику, що найбільше вбиває, найбільше викликає хворіб... їжа. Тобто переїдання. Не алкоголь, не тютюн, навіть не брак рухливості, а їжа. Вбивця номер один.
    Я кажу - ви рахуєте, що краще не пити зовсім - це чудово. Не пийте.
    Але не робіть гріхом того чого Біблія не робить і в чому фарисеї звинувачували Христа.

• Подобається Подобається x 3
  19. Gron

Gron тафгай

Гост на що ?
    Горілку, коньях, сухе чи плодово-ягідне вино...?
    Доречі я не вживаю вітчизняний алкоголь, а те що я вживаю не підпадає під ваші срані гости.
    Мені більш не цікаво з вами, пийте колодізну воду.

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я бачила і не одного. А ви, люди, так ніби живете в якихось коробках і не бачите нічого довкола себе, тільки те, що вам хочеться. Якби ви бажали трошки розширити кругозір то б поцікавились тим питанням, а ви зацофані і зациклені.

Аж мене підкидає від обмежених людей!!!

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)