Культурне вживання алкоголю?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Mykola Lviv, 12 лип 2013.

?

Алкоголь і наші діти (теперішні і майбутні)

1. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь

2,8%
  2. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь, але "культурно"

33,3%
  3. Я хочу щоб мої діти взагалі не пили алкоголю

63,9%
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Левку, я не агітую за пиття. Це справа кожного. Але приведіть мені хоч одну цитату з Біблії де вказано, що випити шклянку вина - це гріх. Буду вдячний.:)

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от я по собі суджу.

Нема такого.

фляшка вина на рік - то гріх, кому шкідливо?

Закордоном, в розвинутих країнах нема алкоголізму. Чому? Бо там людина з бокалом вина сидить весь вечір.
    Це є культура вживання. Вони навчені вживати алкоголь. У нас - не навчені.

Левко вчить дітей не пити зовсім. Але діти не завжди житимуть з батьком. Спробують, ради цікавості... і сценарій може бути простий: пішло-поїхало. Вони навчені не пити, але спробувавши - не знатимуть як його вживати. Адже нема гарантій, що діти Левка ніколи не питимуть.

• Подобається Подобається x 4
  3. yasam

yasam Well-Known Member

Христос грішив?

4. Gron

Gron тафгай

А скільки треба дописів, щоб зявилась інетзалежність ?
    Або чи не шкідлива ігрозалежність ?
    Правди Мих каже, якщо є голова на плечах і є реальне діло для неї, і для рук, пофіг той алкоголь, сало, інет чи покер.

• Подобається Подобається x 2
  5. vov66

vov66 Well-Known Member

"...Взять, к примеру, навязанный нам саморазрушающий образ жизни с так называемым культурным питьём. Многие могут подумать, что это их не касается, они не пьянствуют беспробудно. Ну, собрались по поводу раз в месяц, в полгода, ну выпили для настроения. Только эти люди забывают об опасности так называемого «культурного пития». Вообще, странное явление – культурное отравления себя в небольших дозах. Почему никто не принимает крысиный яд в небольших дозах? Ну, так, чисто по праздникам, так сказать, за компанию?

А опасность «культурного питья», во-первых, в том, что вы показывают пример своим детям. А все дети стремятся быстрее вырасти, и кратчайший путь к реализации этой мечты – подражание своим родителям, их поведению, которое являются эталонам взрослого поведения для ребёнка. У ребенка, видящего выпивающих по праздникам родителей, формируется устойчивое понятие нормальности данного поведения для взрослого человека. Все ваши предостережения будут восприняты лишь как попытка обмануть. Когда он захочет показаться взрослым, он начнёт тянуться к алкогольным напиткам и сигаретам.

Для его, не до конца сформировавшегося детского организма, даже маленькая доза алкоголя или несколько выкуренных сигарет способны вызвать привыкание, и попытки просто выглядеть взрослее, как родители, способны превратить ваших детей в наркоманов. И виной этому будет всего лишь ваша, на первый взгляд безобидная вредная привычка. Плюс постоянная реклама взрослого образа жизни по зомбоящику (телевизору). И одно дело, если вы объясняете, что герои фильмов (кстати, часто положительные) поступают плохо, и своим примером показываете, что так поступать нельзя. И совсем другое дело, когда ребёнок видит, что его собственные родители поступают так же.

6. yasam

yasam Well-Known Member

Цікаво що на січі козаки не пили, у мирний час пили, і досить багата, але це не було напивання. Пили і їли, рухались, танцювали, виробляли акробатичні трюки.... нарощували м'язи. Зараз бодибілдири їдять протеїн, а їх м'язи це пшик. Сила ж козаків відома була у всьому світі. Горілка це багато калорійний продукт, тому з нього товстіють.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, не підемо в ЄС, нафік нам культурне вживання....

Вас не смішить, що стаття написана російською? Це ж знаково, нє?

8. vov66

vov66 Well-Known Member

Я можу для ВАС перекласти, якщо Ви захочете...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

справа не в перекладі, а в тому ХТО вчить про тверезість...:)))

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Та є і там...нафіга тоді клуби Анонімних Алкоголіків..
    Тобто Ви своїх якось натренуєте? Виходить щоб навчитись пити треба пити :)))

Я знаю одного хлопа в якого п'ятирічний син може влупити за вечір 3-4 килішки вина, і чувак впевнений шо в нього козак росте, і буде вміти пити...

---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

Де ви бачили грубого піяка о_О

11. yasam

yasam Well-Known Member

так само як і щоб навчитись водити треба водити, розбити бампер, фару...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

це краще, ніж їх нема.

тренування необовязково включає саме вживання, нє?

13. yasam

yasam Well-Known Member

14. Levko

Levko Well-Known Member

Ще багато залежить з якого джерела йде інформація.
    Якщо інформація про те, що "трохи пити" можна і що це не є гріхом іде від самого священника, то це є великою спокусою для людини. Традиційна церква як не як ще має довіру в людей.

15. yasam

yasam Well-Known Member

Levko,можете відповісти на мої питання?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

я знаю одного хлопа, який вчить, що людина повинна воду пити з баюри і не хворіти, тобто звикати. Він був свідком, як одного чоловіка взяли в Карпати, а там гори, чисте повітря. У чоловіка закрутилася голова, втратив свідомість. Довго відкачували... Добре, що хтось догадався дати понюхати гази з вихлопної труби - зразу віджив. От що значить звичка до середовища!!! А ви кажете.:)))

17. vov66

vov66 Well-Known Member

Чому би Вам не покурити маріхуани з сином по-культурному? Не пробували?

18. yasam

yasam Well-Known Member

не в голандії ж

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зара почнесі стара пісня: слово "вино" у Святому Письмі означає сік...(який в тропічних країнах масово виготовляли і зберігали в холодильниках, щоб не псувавсі) і пішло-поїхало...

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

А чому б вам не відкрити тему про маріхуану, а не тулити її до даної теми?

20. yasam

yasam Well-Known Member

компресор з бамбукових палочок робили?)))
    а корпус з кедру ліванського

а де твій аватар? :)