І так і не так... -Спочатку людина п'є на свята по чуть чуть -Потім кількість свят і доза росте -Потім в неділю теж гріх не випити -Потім для апетиту (бо всім відомо що алкоголь покращує травленя) -Далі дуже важливий етап, людина п'є щоб зробити собі свято.... -А далі пє кожного дня без особливих причин........день сталевара гріх не відзначити..
Я вже казав, був недавно в Греції. Екскурсовод, розповідаючи про древню Грецію, казала, що греки любили пити вино. Але до певної міри, бо бути пяним і плести дурниці - це було страшенно стидно. Так само було стидно сваритися, чіплятися, не кажучи вже про щось серйозніше. Так що приходилось слідкувати за собою. Тай і Євангелія каже - не впивайтесь вином. Чому? Речення продовжується - від якого буває розпуста. Ось де гріх згідно Євангелії.
Радий за Вас ...Але проведіть для себе один тест, поспостерігайте, чи з часом Ви не починаєте пити більше... Зараз Ви п'єте рівно стільки само як два три роки тому чи частіше? ---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ---------- Не всіх...Як і всюди є винятки. ---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ---------- Та вони його ше і водою розбавляли, а в нас розбавляють горілкою
Зараз я пю менше як пив в молодості, це однозначно. ---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ---------- Вибачте, можливо некоректне запитання, але заради кого ви стоїте на майдані: заради країни фактичних або потенційних алкоголіків?
Ось про що я і кажу. Чому ви в Франції не побачите пяного. В Англії хіба що хто відро пива випє... А в Україні алкоголь вживають як наркотик і як ідол. З примусом пити. Навіть в писок можете дістати якщо відмовитесь.
погано нав'язувати своє. Я не нав'язую, я не затавляю вас чи Левка пити. ---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ---------- ти чьо, нє руссссскій, віпєй
Останнім часом це змінюється...принаймі в тих місцях де я буваю вже насильно ніхто нікого не заливає...
"...Почему до сих пор не спились французы, итальянцы, грузины, евреи и другие южные народы? - вопрос не праздный, за всем этим тоже стоит большая наука. В организме каждого человека вырабатывается специальный фермент - алкогольдигидрогиназа. Этот фермент обеспечивает нейтрализацию поступающего в организм алкогольного яда. Но исторически и географически сложилось так, что регулярно пользоваться продуктами брожения виноградного сока (вино и проч.) могли лишь народы юга. Поэтому физиологически организм устроен так, что у представителей южных народов этот фермент вырабатывается обильно, а у северных народов алкогольдигидрогиназа выделяется слабо, в том числе у русских и славян в целом. Практически не вырабатывается она у чукчей, эвенков, айнов и др., именно поэтому их спаивание происходит наиболее успешно и быстро. Непродолжительное по времени ежедневное употребление 100 граммов водки приводит их к полной алкогольной зависимости и последующей деградации. По мнению многих историков именно "огненная вода", а не ружья колонизаторов, уничтожили племена североамериканских индейцев..." Джерело
І я не навязую...Я навіть і наркотики дозволив би...Хай людина сама вибирає, але їй треба дати інформацію. Зараз наша культура зав'язана на алкоголі, і молода людина взагалі не має вибору, якщо вона не штунда чи не мусульманин вона мусить починати пити...
Миху, то у вас секта, я завжди казав, що пити горівку, чи вино то гріх ! Ви ж стверджуєте, що пити це не гріх: Цікава у вас секта