То взагалі трагедія...чувак випиває мінімум 5 пляшок в день і затрачає на це мінімум 3 години, а частіше всі 5.
В психології є багато хвороб, які закінчуються словом "філія". Думаєте нема такої хвороби на рахунок їжі?
Ну я просто пробує донести до вас абсурдність "культурного вживання" наркотику, мінімум половина з вживаючих (якщо не кидає вчасно) скочується в алкоголізм в різних стадіях...то нафіга так ризикувати ?
Я прикриваюсь Святим Письмом - згоден, можу про вино цитати привести. А ви чим? Сектантськими вченнями і мінусами?
Почекайте, гілка про культурне вживання алкоголю. До речі, на Заході, коли йдуть їсти, це не означає закусувати. І якщо ви поставити міцні напої - це ознака невихованості. На столі, звичайно, буде стояти гарне вино, яке як правило самі собі наливають після їжі. Ніхто не починає їжі з вставання, молитви до чарчини і як по команді випивають. Ніхто нікого не змушує. Можуть запропонувати вина. Після слів no, thank you ніхто вам більше не запропонує. Був я в Україні 4 роки тому. Пляшка горілки коштувала 25 гривнів. Пляшка новозеландського вина 120 гривнів. Звичайно, при таких цінах і такій культурі пиття будуть люди валятись на вулиці. Тільки вино в цьому не винне.
Де ви бачили, що я когось заставляю ризикувати? Не пєш - добре, трошки інколи вживаєш - добре. А зловживання - то є зло. ---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ---------- Якщо у хлопа мала получка....
В людини, яка присіла на наркотик, змінюється свідомість і її важко переконати в очевидних речах. Читайте ГОСТ
Чому якщо напитися до чортиків- то гріх, а якщо випити трохи, то уже не гріх? Тобто, якщо сильно нашкодити своєму тілу, то гріх, а якщо трошки нашкодити- то уже не гріх. Де логіка, Миху?
Тільки на практиці то велика рідкість...Хлоп або не п'є зовсім, або вживає часто і багато...Ну або часто і мало, теж такі є..
Зато була інша традиція, коли люди кидали пити цілими селами, за ініціативою священників між іншим...