Секс природна потреба, а наркотики ні ---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ---------- Ви б пили безалкогольну горілку з тим самим смаком що і справжня? ---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ---------- Чаво?
Алкоголь - сприяє утворенню тромбів, розщепляючи жирову оболонку еротроцитів, закупорює капіляри головного мозку. При цьому гинуть нейрони.
Про шкідливість алкоголю якраз дуже багато доведено. Наочні живі докази кожного дня можна побачити по вулицях з синіми носами і запухлими обличчями. А ви кажете не доведено... Якраз не доведено корисність вживання алкоголю, тому це і залишається міфом... Але
Ok А я вживаю, вживав і надіюсь буду вживати якісний алкоголь, і мої діти вживають, а Ваше право не вживати. Піду з гілки, бо мене ви не переконаєте, а я вас.
Показово що ? Що мій син завдяки тому яка "алкогольна політика" була в сім'ї вперше спробувало алкоголь у 22 роки ? І зараз майже не вживає міцного алкоголю, а тільки іноді вино в якому розбирається як профі, хоч має іншу спеціальність ? Маю надію що і мій онук зможе насолодитись яскравим винним букетом і бути вдячним майстрам що його зробили і не вирасте ханжой та фарісєєм.
Ідіотське порівняння, є різниця між вживанням час від часу і "тотальним алкоголізмом", в народі "сінька". Хоча у вас релігійний підпис що пояснює ваш інтелектуальний рівень. ---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ---------- Не розумію навіщо ви спілкуєтесь з тим дурним сектантом, який заявив що в будь-якій сонячній системі всі планети розташовані від найменшої до найбільшої. Ця людина хвора на голову
Біда в тому, що ви порівнюєте горівку з рештою їдою і це не коректно. Ви назвіть конкректно - якусь їду і доведіть, що зловживання (а ми говоримо про зловживання) є корисне для життя.