http://www.youtube.com/watch?v=r-ToXZZKED0 ---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ---------- Нічо! Шукаєте шляхи, як обманути РОЗУМ?
Однозначно не пили алкоголь ВЗАГАЛІ. А культурно вживати тут не діє. Не зараз вже. І тут скоріше питання в його рекламі. Ти п'єш - вже рекламуєш. А ця реклама чудово діє на УСІ прошарки населення. Відповідно і тих, хто в принципі не знайом з поняттям "культура"
Я прекрасно собі уявляю обід без вина. Наприклад, з пивом. Але і без пива також. Не треба перебільшувати значущість алкоголю в харчуванні. Ну так, як у Вас не виходить культурно - краще не вживайте.
Тут вже згадували, що навіть Христос перетворював воду на вино... ---------- Додано в 14:08 ---------- Попередній допис був написаний в 14:05 ---------- То нехай вимирають. Природній відбір.
"...алкогольдегидрогеназа очень успешно и в больших количествах вырабатывается у всех южных народов, которые тысячелетиями употребляли в пищу виноград."".. У русских, а русские северный народ, алкогольдегидрогеназа практически не вырабатывается. Вот почему несчастному чукче, ханту, якуту намного сложнее." http://politiki.ua/blogpost2564 Ось хто, виявляється, росіяни... А якщо серйозно,жодна культура не пила спирт у чистому вигляді розбавлений до 40%. Процес ректифікації з"явився лише у 19 сторіччі, виробництво самогону - не набагато раніше. А от вино, пиво, медовуха, брага мають тисячолітню історію і КУЛЬТУРУ СПОЖИВАННЯ. Доречі, жоден хімік не в змозі виявити, з чого отримано саме ЦЕЙ С2Н5ОН. Отже, коли на пляшці написано "Спирт з е р н о в и й ректифікований" довести або спростувати, що спирт справді зерновий, а не з нафти чи гівна(пробачте) неможливо. Віскі, бренді, сливовиця - це все самогон і походження його, як і походження нашого самогону, завжди можна довести. Тому їхній "самогон" так дорого коштує.А нас привчили до водки, яка робить виробника мільйонером.
І нехай я помру в 90літньому віці з бокалом коньяку в будинку який я сам побудував і біля мене буде забезпечена родина. А хтось може пити воду, щипати травку це його право.
Не знаю статистики, але з знаю по знайомих жінках, що вони стараються взагалі не пити навіть в гостях, бо так їх несе...