Культура спілкування на форумі

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Mariya, 10 бер 2007.

1. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Відповідь: Культура спілкування на форумі

Ну, як на мене, все ж в Одесі інші традиції ніж у Львові, правда?;) Принаймні у нас в Празі теж вважається неслушним отак вперше звертатися до жінок. Хоча, я не можу знати як це прийнято в Україні в цілому.:)

2. Forpost

Forpost Стоїк

Пане Boris_Kiev гляньте будь ласка "ЧАТ" КУРИЛКА

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

New Shrek, мене движок не пустив до чату. А щодо "розводів" - завтра вчитаюся.
    Трапляється, у "Великій Кишені" двічі пробивають один товар. Днями таке було - практикантка-касирка була зовсім невміла. Розрахувався "Візою", мені намагалися вкрутити, що повернути готівкою неможливо.
    Я підійшов до старшого шменеджера і пообіцяв влаштувати їм колективне святкування дня совєцької торгівлі. Шменеджер довго рахував - скільки (відносно чека, з урахуванням знижки 5:wacko: він мені винен. Коли я запропонував подарувати йому підручник математики Григорія Остера (зацитувавши саме "торгівельну" задачку), він вийняв з кишені суму без 5% і довго думав, чому я на нього уважно дивлюся. Потім здогадався - сказав "Дякую за покупку, приходьте ще, завжди вам раді". :)
    Слідом за нами стояв депутат ВР, прізвища не пам"ятаю, з вусами, і дуже жваво спостерігав за ситуацією.

А кримінальна відповідальність настає тільки з певної суми - чи то 190 чи то 390 гривень.

• Подобається Подобається x 1
  4. Arsen

Arsen Well-Known Member

Люся не хотела становиться раком - но пришлось. Ей ошибочно записали в её новом паспорте дату рождения не первого июня, а первого июля.(с)

"Есть только два мнения: мое и неправильное" М.Горбачев

На границе.
    Таможенник:
    - Откройте чемоданы!
    Мужик:
    - У меня нет чемоданов!
    Таможенник:
    - Чё, бл@, крутой, да? правила для всех одни!!!

Спробуй, але це ображає тільки тебе...

Ок, домовились...Є пропозиція: варто при вході на форум дане зауваження написати під підписом "Львівський форум", щоб інші новачки не образили вашу особу.

Крокодил Гена приходит в зоомагазин:
    -Пожалуйста, две пачки “Чаппи”, банку “Китикэт”, корм для попугайчиков, хомячков и сухопутных черепах, сушеный мотыль...
    Продавец упаковывает товар и удивляется:
    -Сколько же у вас животных?
    -Всего одно. Я просто пытаюсь понять, что это...

P.S. У даному пості усі імена вигадані, усі співпадіння випадкові і жодна тварина не постраждала...

• Подобається Подобається x 3
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А ще не лише кохана людина, а й любий татко! ;):):)

А від чужих і справді лише тоді, коли з ними краще знайома. От хотіла перерахувати тутешніх форумлян, від яких мені приємно чути інше, неофіційне звертання, але вийшло забагато рядків, тому не буду. Вони і самі, думаю, знають. ;) :D :D

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Та до чого тут більш чи менш знайомий, коханий-некоханий. "Кізонька" - апріорі у мільйон разів краще, ніж "коза" ! І тут ніхто мене в житю не переконає , що це образливе слово :)

• Подобається Подобається x 3
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А і справді, хотів хлоп якнайкраще і попав під критику феміністок, нє?

Я думаю багато жіночок із заздрощів, що до Кози-Дерези так ніжно, от і зробили цунамі в кілішку, нє?

8. Liliyah Romanova

Уявляєте, миху, прочитає мій чоловік, що до мене хтось напише "сонечко" і приємно здивується. ;) :D:D:D

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дійсно, приємно здивується.:D

10. MARTINI

Лілю, Вашого чоловіка часом не Отеллом звуть?

11. Mariya

Mariya Well-Known Member

Поясніть мені, люди добрі, про що дискусія????? :confused: Якщо Козі-Дерезі не сподобалась та кізонька, то Арсену вибачитись треба і пообіцяти, що таке більше не повториться. ;) А то розвели демагогію і феміністок приплели. :ireful1: :ireful1:

12. MARTINI

Зовсім не приплели. Якщо кубітам не подобається як до них чоловіки лагідно звертаються, то однозначно - злосні феміністки. Дійсно, любі наші, якщо ви називаєте такі гарні слова проявами фамільярності і хамства, то я оголошую війну фемінізму на форумі :) Ви ще скажіть , що це сексуальні домагання! Треба буде штраф придумати за прояви фемінізму :) Замість червоної картки - якийсь "чмок" або троянда...

13. Mariya

Mariya Well-Known Member

Арсену так само не дуже сподобалось, коли я його козликом назвала :rolleyes:, зразу сказав, що я до нього упередженно ставлюсь. :p

14. Liliyah Romanova

Хотіла тут і додати карму, і відняти, але так не вийде, то доведеться написати коментар.
    Кобітам подобається, коли до них лагідно звертаються, але часом такі звертання звучать зневажливо або зверхньо, а хто як не кобіти найкраще вміють це інтерпретувати та до цього чіпатися? ;)
    А воювати проти кого будете? ;) :D :D :D

15. Arsen

Arsen Well-Known Member

Шановна, подивіться, будь ласка, сюди , і де там моя образа на саме це слово?
    Але тепер я точно знаю, що ви спеціально до мене прискіпуєтесь...тільки тут ви трошки помились, бо мій нік не Козлик-Дерезик, а тому, Марусенько, будь ласка, будьте уважніші, якщо вже оголосили мені війну.

2Liliyah Romanova: можете не турбуватися, ви не у моєму смаці (рекомендую до читання ревнивому чоловікові).

Вперше бачу на форумі людей, до яких ласкаве звернення - це образа. Згадалось: "Ты из дикого леса, дикая тварь?" из м/ф "Кошка, которая гуляет сама по себе".

16. Viktoria Jichova

Аrsen жалить як справжній скорпіон.:) :) А Ви хто будете за гороскопом, якщо не секрет?;) :)

17. Капітан

Капітан Well-Known Member

Арсен, чоловіки ще не виграли ні однієї війни проти жінок, так що Ви взялися за заздалегідь безнадійну справу :)

• Подобається Подобається x 2
  18. Viktoria Jichova

Угу, Капітан правий, особливо на цьому форумі.;) Бо немає жіночої логіки та розподілу на фіфті/фіфті, щоб порівну все було. Нажаль.

19. Капітан

Капітан Well-Known Member

Ревную, бляха-муха...:D

20. Arsen

Arsen Well-Known Member

Я - Водолій.

а де твій аватар? :)