Культура спілкування на форумі

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Mariya, 10 бер 2007.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Відповідь: Культура спілкування на форумі

А хіба про дівчат можна в якомусь іншому розумінні? :)

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Тоді вони не образяться, думаю...;)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

:) Лілю, я вважаю, що Коза-Дереза даремно образилася. Я не бачу в тому жодної образи. Оля, наприклад, ніколи не ображалася, коли Ви до неї зверталися "Олюся":) . Що до розкриття її справжнього імені вважаю неетичним.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я тут можу навести, на мій погляд, більш "вишукані" висловлювання.
    Наприклад "Блаженного":

Таким особам як Мих і Liliyah Romanova навіть не подобається те, як Христос вчить молитися. Їм все, що пов’язане з Ісусом, є огидним, тому можна зробити висновок - чиї вони діти: “Ваш батько – диявол, і ....

Про мене - байдуже. Але мене злить, що цей зомб на Лілю так говорить. Звертаюся до адміністрації: дайте цьому типу належну оцінку.

5. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

MARTINI, я розумію, що Ви хочете сказати. Я ж вже повідомила, що не хочу більше повертатися до цієї теми.
    А щодо приватів. Знаєте, я не хочу, щоб привати використовувалися з ціллю когось ображати. Принаймні, мені це заважає, бо в такому випадку нічого не вирішується. Краще вже тоді нічого взагалі не писати у привати. Ну що це за звичка? Я ж до нікого з образами не пристаю у приватах. Так от, в мене прохання: прошу прислухатися до моєї пропозиції. Якщо комусь не подобається який пост на ЛФ, прошу аргументувати, опонувати відкрито, але не ображати. Здається, що я не хочу вже так надто багато. Дякую.:)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А даремно.
    Мартіні правильно каже, щоб міжусобиці вирішувати у приваті, бо інакше з іскри "розгориться пламя".

7. MARTINI

Віко, я не коментуватиму, щоб не робити хвилі в горнятку :) Читайте приват :)

8. Viktoria Jichova

Миху, я розумію. Про які міжусобиці йде мова? Я просто не хочу з ніким з´ясовувати ніяких стосункуів. Своє бачення я вже висказала. Я поважаю усіх учасників форуму, тому писати образи в приват мені би і в голову не прийшло. То чому так важко це зрозуміти? Невже хтось думає, що мені цікаво вести міжусобиці у приватах, коли я для цього не даю жодного приводу? якщо хтось на мене за щось злиться, нехай або промовчить (як це здебільшого роблю я), або хай опонує, але культурно, без образ. І нехай мій опонент не викручується у випадку, коли йому не вистачає аргументів. Ось і все. Невже так важко це не респектувати?

Знаєте, було б набагато краще, коли б до такзваних міжусобиць взагалі не доходило.:)

9. Viktoria Jichova

МARTINI, а Ви б могли, будь ласка, намагатися якось подивитися на цю проблему відсторонено та зробити правильний висновок? Гадаю, що я можу сподіватися на Ваше розуміння. Адже я на нікого Вам не скаржилася і не просила заступництва. Якщо хтось скаржився на мене і навидумував там Бог знає що, все рівно не думаю, що Ви тому так відразу і повірили. Оскільки сподіваюся, що дотримаєтеся об´єктивності у оцінюванні поведінки учасників. Дякую. я і справді не хочу до цієї теми повертатися. Просто нехай мене ніхто не зачіпає з образами в приваті, бо не дам себе таким чином ображати.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бідний Мартіні.:)

11. Viktoria Jichova

А чому це Ви жалієте Мартіні, Миху?;) Гадаю, що він сам знатиме що робити, без підказок зі сторони.:)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Вам шкода?:o

13. Viktoria Jichova

Вибачаюся перед усіма за офф-топ:

Миху, no comment.;) :p

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вибачаємо.:p

15. MARTINI

одна з найнекультуршіших гілок форуму :)

Віко, процитуйте мені десь, де я закликав ображати когось у приваті. Ображати і з"ясовувати стосунки - різні речі, чи не так? Культурні люди з"ясовують стосуки, не ображаючи один одного. Просто повірте мені, що нікому не цікава та собака, яка пробігла межи Вами і Михом, скоріше навпаки, читати оці дрібні розборки, які не варті й виїденого яйця, але яким присвячено цілі сторінки форуму - напружує.

16. Viktoria Jichova

МARTINI, ми ж вже погодилися з Михом, гадаю (чи не так, Миху?;) )То чому Ви це знову продовжуєте? Bи читали мою відповідь на Ваш допис у приваті? Там я недостатньо висвітлила причини чому саме так і так я роблю, захищаючи себе? А чи я маю позволити собі, щоб хтось мене постійно обpажав? Скажіть, я маю на це право?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

18. Viktoria Jichova

Ну і що Ви цим хотіли показати, Миху? Не чіпайте мене, а я Вас, добре? І все тоді буде на форумі ОК і всі будуть щасливі.:) :)

PS: Мартіні, тепер Ви вже бачите, хто кого зачіпає?;)

19. Viktoria Jichova

До речі, внизу є чат для отаких розмов. То чому б не піти туди і перекинутися декількома фразами, справді, не зафлуджуючи цю гілку?;) :)

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Вікторія, я також колись потрапив в число 5-ти копієчників. Але я про це не хочу згадувати. Я б дуже хотів миру на форумі і здорової дискусії. Давайте заспокоємося і припинимо розборки. Якщо ні, то попросимо Мартіні закрити і цю гілку.
    Попри все я втратив цікавих співрозмовників - Бориса, Івана, НоТоЦо...
    Я не хочу втратити Миха і Олю... Please...

а де твій аватар? :)