Культура спілкування на форумі

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Mariya, 10 бер 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Культура спілкування на форумі

Абсолютно згідний.

:D Ну, знаєте, це взагалі я не розумію. Як мені може щось на Вас заважати? Чи це якийсь натяк?:) ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. Svitlyk

Svitlyk Well-Known Member

Миху, Віка, вибачте, що втручаюсь, але може не варто дублювати деякі з гілок на форумі, котрі перенасичені вже і так різними непорозуміннями і взаємними образами та роздмухувати проблему там, де її, в принципі, немає...
    І до теми - культура спілкування, на мою думку, інколи полягає також і в тому, щоб проявити мудрість і промовчати, не відреагувати на деякі речі;) Можете зі мною не погодитись:)

• Подобається Подобається x 3
  3. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Ну, якщо нічого, Миху, тоді немає сенсу продовжувати цю перестрілку. Якщо Bи самі зі мною погоджуєтеся, тоді, вважаю, наступного разу уникатимете ось таких натяків. Сподіваюся, що ми добре зрозуміли один одного.;) Дискутуймо про все що завгодно, але не переходьмо на особистості. Бо ні Ви, а ні я, гадаю, образ не заслужили.:)

4. Viktoria Jichova

Світлику, я цілком з Вами згідна.:) Але деколи є випадки, що мовчати - це означає давати більше причин на напади на особистість у майбутньому (нажаль, вже є такий досвід). А я цього хочу запобігти. Все, я більше не повертатимусь до цього питання.:)

• Подобається Подобається x 1
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Миху, чому ні ви ні хто інший не звернув уваги, що Ніна якраз дуже сильно обурювалася на кізоньку.
    І Марія в цьому плані цілком слушно відкрила гілку.

6. Viktoria Jichova

Лілю, а може тепер після того, коли пан Аrsen все висвітлив, Коза-Дереза вже не буде ображатися?

7. Liliyah Romanova

Побачимо. Знаю, що є її це таки образило.
    А вас би не бразило, якби вам зовсім незнайомий віртуально-реальний чоловік писав би, сонечко чи кізонько? Чи ви бачили, щоби жінка собі таке дозволяла? Я такого не пригадую.
    Мені наприклад не заважає і навіть подобається, коли до мене старожили форуму пишуть Лілінька чи ще якось. Але коли Іван мені уперше написав "на ти", зразу виникла дискусія, після чого у нього з'явився підпис про те, що він зі всіма "на ти".

8. Viktoria Jichova

Не знаю, чи б образило. Та в кожному випадку я би перше вияснила, чому так чи інакше написав.

9. Liliyah Romanova

Тому пропоную всі побажання висловити ось на цій гілці. ;):)

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Народ, ну ви даєте, гілку про культуру спілкування перетворили на черговий зразок відсутності культури спілкування. Віка і Мих, для того, чим ви тут займалися, є приват :) Ви цілу сторінку робили хвилі в горнятку, з"ясовували стосунки і так і не з"ясували хто і що мав на увазі :) Я закриваю гілку за гілкою, де виникає такий флейм, а воно виникає знову і знову. Велике прохання до ВСІХ - для особистих розборок користуйтеся ПРИВАТОМ!

Кізонька, як на мене - дуже класне слівце, і зовсім не образливе. У мене є знайомі, які своїх коханих дружин окрім "сонечко", "киця" іт, називають "кізонька" і звучить воно і сприймається нічим не гірше за сонечко і кицю :)

Лілю, не робіться таким снобом і занудою ! Будьте простішою і і люди до Вас потягнуться!

"Пупсик, улыбайся больше!" (с) Борат :)

11. Liliyah Romanova

Постараюся, Мартіні! :)
    Проблема в тому, що Ніна нікому на форумі не є дружиною, аби до неї так зверталися.
    Най буде, що я снобка, але мені то видається звичайною чоловічою самовпевненістю.

(Бората знаю лише англійською. ;):D:D)

12. MARTINI

До речі, якщо вже ну дуже хочеться з"ясовувати стосунки публічно, то можна це робити у нашому новому чаті :)

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Я щось пропустила? :eek: Є все таки чат тут а форумі ?

14. Liliyah Romanova

З вами з"ясуєш! Ви ж так швидко "на форум і з форуму", що за вами ніяк не вженешся. :D :D :D

15. MARTINI

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=22444

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Вже побачила і запостила там дві лінійки. :)

17. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Мій нік є Коза-Дереза або латинськими Koza-Dereza. Ніяка я не "кізонька" ні " Кізка" і не сонечко і не рибочка. Я ж ні з ким не фамільярнічаю? Чому можна до мене фамільярно звертатись? Ще якби тема на якій я обурилась була щодо xвалення яка я чудова та прекрасна це одне, а коли хтось не погоджується з моєю думкою і переходить на особистості то я це сприймаю як образу. Не потрібно мій нік применшувати чи прибільшувати. Раз я назвалась "Коза-Дереза" значить я так хочу щоб до мене звертались. Я теж можу придумати безліч ніків на ніки, але цього не роблю. Тому попрошу такого самого до себе. Якщо довго друкувати мій нік то можна скоротити до К-Д або K-D. Якщо я не проти щоб мене давня знайома називала по імені, то значить я не проти. Невже так важко?

18. Оля

Оля Старожилка форуму

А мені можна Вас Ніною називати? Я правда не дуже давня знайома. :)

19. MARTINI

Коза-Дереза, Ви ще більша зануда, ніж та Ліля :)

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Мартіні, думаю, що Ви це мали в хорошому значенні цього слова про дівчат? :rolleyes:

а де твій аватар? :)