Культура спілкування на форумі

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Mariya, 10 бер 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Культура спілкування на форумі

Віртуальне персональне болото Шрека? :D

2. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, кто сможет устоять перед Вашим остроумием???? Прекрасно, просто замечательно! Настоящий шутник - душа любой компании!:D

• Подобається Подобається x 1
  3. Arsen

Arsen Well-Known Member

Шановні форумчани!

Зрозуміло, що у весь сир-бор через мене. Тож давайте прояснимо ситуацію:
    1. Не знаючи імені, звертаємось по ніку, чи не так? Перепрошую у Koza-Dereza, якщо моє звертання "кізонько" її образило.
    2. "Назвался груздем, полезай в кузов". Чи може, я щось не так розумію?
    3. Шановне панство забуває, що в українськім мові є пестливо-зменшувальні слова. А у цьому випадку, то саме це слово було навідповідніше.
    4. Якщо маєте якісь побажання до того, як саме повинні на форумі звертатись до вас, то або не застосовуйте нік і вказуйте власне ім'я, або у підписі зазначайте, як саме потрібно звертатись особисто до вас.

Прекрасно розумію, яке велике відро критики і обурення виллють на мене, але, шановні, то тільки на вашому форумі я "без году неделя". Знаю, що таке бути модератором і як важко інколи провести межу між образами і фаміл'ярністю, хамством і простою безкультурністю. Також знаю, що на кожному форумі, який би він суперовий не був, завжди є новачки і "ветерани", і що інколи останні не дають новій крові влитись. Є улюбленці, є свої зірки...
    А поборникам моралі, скажу лише одне, "был бы человек, а дело всегда найдется"...

• Подобається Подобається x 2
  4. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Досить слушна та аргументовна думка, Аrsen-e.:) Підтримую.:)

5. Viktoria Jichova

Ну чому ж Ви відразу так, Левандівко?;) Людина висказала своє бачення віртуального спілкування. Бо і я вбачаю, що пан Шрек має в дечому рацію - воно й справді інколи не надто цікаво вчитуватися у подробиці приватного життя чужих людей. Як на мене, віртуальне спілкування - це пeрш за все обмін думками, ідеями, дискусія, а не спосіб викладу своєї біографії.:) Бо справді, не треба плутати реал з віртуалом. Така моя думка.

• Подобається Подобається x 2
  6. Forpost

Forpost Стоїк

Хай лиють .Я з Вами. New Shrek .

7. Viktoria Jichova

Олю, для цього є розділ "мистецтво" і там ці теми, як на мене, будуть набагато доречніші, ніж в розділі "історія".

А щодо поезії самої - може, хто її і вважає за флуд, та, нащастя, для багатьох людей вона є віконцем у світ духовності.:)

8. Viktoria Jichova

Перепрошую, мій попередній допис торкався всього цього повідомлення.

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Шрек так файно намалював свій ідеал, що малюнок затишного болота з мульта сам напросився :D
    Реал/віртуал?
    Це ж одна з вольностей мережі: хочеш - правду, хочеш - пів-правду, а хочеш - правдиву історію України (у перекладі з старобільшовицької) ;)
    Ми ж не будемо забороняти (собі) розповсюдження правдивої інформації :D .
    ТАКа моя думка.

10. Viktoria Jichova

Так, кожен має право розповідати якісь інформації, чи правдиві, чи ні. Але заодно хтось інший має право ці інформації не сприймати, відмежовуючись від них. Тобто, також має право на те, щоб ці інформації не так часто впадали у вічі. Ось і все. Я говорю передеусім про рівновагу між потоком інформації та спроможністю їх якось обмежувати, щоб не викликали якого зайвого роздратування, чи відчуття дискомфорту у інших людей. Що тут не ясно?;) :)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не варто робити хвилі у горнятку, нє?

12. Viktoria Jichova

Миху, які хвилі?;) Я висказую свою думку, ось і все.:) Ви можете або погодитися, бо ні - Ваше право. Та не заперечуйте, будь ласка, моє право її висказати, добре?;) :)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Всі непорозуміння виникають, як правило, від того, що кожен викладає свою думку. А грань між просто викладеною думкою і просто сірееееенькою думкою мізерна. :sad:

14. Viktoria Jichova

Миху, ну і як це розуміти? Ви можете конкретніше висказатись, без зайвих натяків?;) Була б Вам дуже вдячна. А то складеться враження, що це якісь образи чи щось тому подібне.;) :)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Без всяких натяків та тим більше образ. Просто принцип: "кожен викладає свої думки" не обовязково приведе до культури спілкування, ці речі незалежні одна від одної. Це я й хотів повісти.

16. Viktoria Jichova

Ну тоді яке відношення має оте "сіреееенька думка" до моїх слів?;) :)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

сірееенька думка й робить хвилі у горнятку.

18. Viktoria Jichova

Ну ось і знов якісь натяки, Миху, а можна без цього? я Вас запитувала конкретно: як це стосується моїх слів? Якщо так, тоді це справді образа, і головне - безпідставна.
    Ось Ви себе і показали.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я просто виклав свою думку - Ви можете не погоджуватись.

20. Viktoria Jichova

Та ні, Миху, треба все таки розрізняти між викладенням думки та прихованими образами чи не надто завуальованими натяками.;) Якщо є якісь претензії до мене - викладайте їх прямо та відверто, а не перекручуйте мої слова, добре?;)
    Тоді ще раз: що Вам на мені особисто заважає?

а де твій аватар? :)