Культура спілкування на форумі

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Mariya, 10 бер 2007.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: Культура спілкування на форумі

Бо, по-перше, мені довго друкувати її нік, а не хочеться спотворювати його, щоб не образити, а по-друге, що ми живі люди, а не маски. І як жива людина, і я, і Ніна, і Ліля маємо імена, яких нам нема потреби приховувати. Я ж не закликаю Вас, щоб Ви виставили реальне своє ім"я, раз Ви того не бажаєте,еге ж?

2. Forpost

Forpost Стоїк

Мих два роки не знав Вашого імені, поки я його з Вашої персональної інфи не витягнув.За що вибачайте ,в неті користуються ніками,дуже перепрошую

3. Forpost

Forpost Стоїк

Ми є те в інтернеті, що хочемо щоб люди про нас думали і є результатом віртуальної оцінки іншими юзерами,що може бути діаметрально протилежним до нашої реальної особи.В цьому привабливість ,якщо хочете кайф віртуальної дійсності.

4. Оля

Оля Старожилка форуму

Я сама всього два роки на форумі, а Мих хіба зі самого початку був? :) Таж і ім"я моє було доступне кожному, варто лише було натиснути на мій профіль, хоча я під ніком Lida раніше дописувала. А в Інеті користуються по-різному. Дехто ще й ім"я і по-батькові друкує. Свобода вибору! :)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Допис від Arsen

Не варто так зарікатись, кізонько... (До кози-дерези)
    -------------------------------------------------------

Тут нема образ. А якщо Арсен хотів ніжно звернутися до Кози-Дерези, то як він міг це зробити?
    Отож бо й воно.....

• Подобається Подобається x 1
  6. Forpost

Forpost Стоїк

Хто вибрав нік то має сподіватись на обігрування. так чи інак ,свого ніку в дописах.Мене обізвали "Зеленім Чудищем" то що я тепер повинен себе з тим ідентифікувати.Це щодо розділення віртуального і реального світів.Хто хоче реалу, користуйтесь телефоном, традиційною поштою,пейджерами де ще вони є.Не тяніть в нет реал. Мені фіолетово скільки Ви раз сьогодні були на роботі,не цікавить Ваш сімейний стан,як Ви рожали, чи втратили дитину.Мені цього достатньо і в реалі.У віртуальній реальності завжди: +20 по Цельсію,745мм ртутьнього стовпчика, вологість 76 %,кава ,чай ,зупа, котлети по першій вимозі і все Hi-Fi

7. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Люди, Ви сперечаєтесь стосовно ніку та імені. Але, як на мене, треба би було спочатку запитати дозволу в самої Кози-Дерези, чи можна розкривати її справжнє ім´я. Тим більше, коли людина дописує комусь листа і там повідомляє своє ім´я, це ще не означає, що ця людина хоче, щоб це знав загал.

За друге, Оля говорить, що їй задовго писати нік учисника, але ж аналогічно: перебувати та дописувати на форум - на це часу вистачає, правда?;)

PS:Гадаю, що Коза-Дереза не буде ображатися через те, що розкрили її ім´я і вибачить.:)

8. Viktoria Jichova

А щодо відкритого обговорення про ПП - прошу, Маріє подивитися на своє ж повідмлення номер 12 ось тут: http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=20344.

9. Mariya

Mariya Well-Known Member

Віко, це не була ані відповідь на ПП, ані розголошення його змісту, ви хочете, щоб я Ваші всі пости перелопатила і побільше компромату витягнула? Ми в стані війни перебуваємо? Превентивні удари по противнику наносимо? Не набридло?

Щодо Кози-Дерези - Ваша правда.

10. Viktoria Jichova

Прошу Маріє, подивитися ще далі, на мій допис номер 970 де я говорила про образливе ПП:http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=152&page=49.
    Гадаю, що тепер зрозумієте, чому я про це почала говорити.:)

Ні, гадаю, що якраз ми дві не перебуваємо у стані війни.:) Просто хтось інший її мені оголосив, тому й акція завжди викликає реакцію.
    А щодо Вас, будь ласка, перелопатьте мої дописи, якщо Вам це буде цікаво та забавно. Мені нема що скривати і за що стидатися. Я ні накого не нападала і не ображала.:)

11. Mariya

Mariya Well-Known Member

Я не говорю, що образливі ПП треба залишати без уваги, але боротись можна за порадою Левандівки ("адміністратор"+"ігнор").

12. Forpost

Forpost Стоїк

Я т
    Я так і роблю і в мене завжди :+20 по Цельсію,745мм ртутьнього стовпчика, вологість 76 %,кава ,чай ,зупа, котлети по першій вимозі і все Hi-Fi

13. Полковник

Полковник миється в бані

Девушки! Уважаемые! Давайте, уже, жить дружно! А? :)

14. Viktoria Jichova

Маріє, в мене вже така, може, дурна натура, але зрозумійте:) : я не люблю на когось скаржитися за його спиною. Тому дію, як вважаю за потрібне і говорю все відкрито: хай всі тоді бачать методи "культурного спілкування", хай все тоді буде відкрито та чесно, а не підпільно та ницо.:) Мені справді немає що скривати.

І адміністрація може підтвердити - я ні на кого ще за час свого перебування на ЛФ не скаржилася. Гадаю, що є достатньо і інших аргументів, ніж просто писати скарги.:)

15. Forpost

Forpost Стоїк

Підтверджую. New Shrek.

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Вікторіє, а чого не пишете, хто саме розкрив? ;)

По-перше, Коза-Дереза не писала мені свого імені в листі чи ще якось. Просто вона мене впізнала зі знимки і ми таким чином виявили, що знаємо одна одну вже дуже давно.
    Я спитала її дозволу чи можу звертатися до неї ЇЇ ім'ям, на що отримала згоду. Вона була свідома того, що мої дописи побачать і інші форумляни.
    Можете її ще раз особисто перепитати.

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Маріє, культури спілкування не можна досягти правилами форуму. Вона залежить виключно від особистої культури людини, виховання.

Хам - не лише той, хто посилає матюками.

І той, хто звертається на "Ти" - не обов"язково хам.

Колись у нас правил взагалі не було і всі чудово розуміли, як слід поводитися на форумі.

18. Viktoria Jichova

Лілю, якщо Коза-Дереза Вам дала згоду на те, щоб Ви розкрили її ім´я, то все, здається, в порядку, раз Ви так домовилися - мені тут нічого казати.:)
    Я просто звернула увагу на те, що дещо негарно виглядає, коли відкривається ім´я учасника без його відома. Це і на майбутнє для інших, щоб таке не повторялося.:)

19. Полковник

Полковник миється в бані

Девушки! Уважаемые! Давайте, уже, жить дружно! А? :)

20. Forpost

Forpost Стоїк

Згідний ,в свій час просвітив Мих"а що LIDA то Оля про що сьогодні персонально перед нею вибачився.

а де твій аватар? :)