Відповідь: Ваші власні фото У нас на форумі більше прийнято на ви, а вже хто попросив сам, із тим на ти.
Відповідь: Ваші власні фото Вибачте кого образила, я просто звикла з людьми на ти спілкуватись. Де хто з моїх знайомих, хто старший за мене, навіть не сприймає звернення на Ви, кажуть це додає їм віку.
Відповідь: Ваші власні фото Не ображайтесь, на цьому форумі дуже інтелегентні люди , мені спочатку теж було трохи дивно, що до всіх на "Ви"звертаються.Потім зрозуміла - це ж львів"яни!Шляхетність , вихованність,культура.....Тепер дивно, коли на іншому форумі на "ти"
Відповідь: Ваші власні фото Аналогічно Користуючись нагодою скажу форумчанам, що до мене можна на "ти" П.С. Ці розмови варто перенести в "Культуру спілкування на форумі"..
Відповідь: Ваші власні фото Чесно кажучи, мені теж більше подобається "ти". Перш за все від постійних форумлян.
Відповідь: Ваші власні фото треба мабуть створити спецыальну гылку, де будуть форумляни реээструватись, до кого щоб зверталися на "ти")
Відповідь: Ваші власні фото ТАК, але це дезорієнтує новачків... Волію "корпоративне" шанобливе... Решта в приваті. Нє?
Відповідь: Культура спілкування на форумі Alias Согласна с Вами, но тут еще зависит от культуры данного конкретного человека, а не от места его проживания.
Відповідь: Культура спілкування на форумі Ви знаєте, мені здається, що львів"яни вони трохи не такі...тут особлива аура, місто особливе, щось є таке невловиме, що відрізняє їх від інших. а може я просто дуже люблю це місто , тому і відношення таке
Відповідь: Культура спілкування на форумі Культура спілкування на форумі залежить від його учасників, віку та адміністраціїї форуму. Те. що він Львівський, абсолютно нічого не означає. Вілвідайте інші Львівські форуми і ви переконаєтесь в цьому. Поки що цей форум я визнаю найбільш толерантним та поміркованим, але це моя особиста думка. Наприклад, тут мене терпіли 10 місяців і ні разу не забанили, в той час, як на інших вже через тиждень маю можливість відпочивати в серйозному бані і абсолютно не ображаюсь на них, бо не вписався в компанію. Тепер відносно того, що форум ніби то закритий для інших. По-різному думав, але вважаю, що це правильно. Люди проходять "сквозняком", а дехто собі просто "плюне" і йде далі. Він плюнув і пішов, а настрій комусь зіпсув... А так людина запросила когось, значить розуміє, що він буде працювати, а не появлятись раз на пів року. Йду далі, може ще десь забанкують... Цікаве життя у нас, українців...
Відповідь: Культура спілкування на форумі А я рахую що на "ти" треба спілкуватись з людиною по-перше з її згоди.а по-друге коли люди вже хоч трошки знаються.Я наприклад не дуже люблю коли до мене звертаються на "ви".Але ситуації різні бувають.З нареченими чи випускниками,наприклад,я зразу ж пропоную перейти на "ти".Так легше працювати з людьми
Відповідь: Культура спілкування на форумі ІМХО, помилкова мотивація. В мене теж буває настрій, коли луччє побути насамоті. ТАК я тоді і на форум не йду...
Відповідь: Культура спілкування на форумі Те саме роблю і я, але чомусь часто потрапляю на тих, що не в настрої. Коли відкриваєш за 3 дні більш, як 20 тем і пишеш більш. як 250 дописів. а тебе банять за те, що назви тем не відповідає їх змісту, плюс майже всюди лише офтопи і флуди, то хтось з двох дійсно дурний... Один запитує на гілці відкритим текстом провокаційне питання, виставляючи перед всіма на посміховисько - це не офтоп і не флуд, інший дає ввічливу відповіль - це флуд і офтоп. Виходить відповідь потрібно писати лише в приват, залишаючись посміховиськом в очах форумлян... Культура спілкування на форумі вважаю найболючішим питанням, тому що на форум приходять люди з різними поглядами та інтересами і як завжди дурні намагаються брати верх за рахунок приниження мудріших. Виходить для того, щоб вирости самому, потрібно рпинизити когось. Ще раз 100% підтримую закритість цього форуму, тому що вважаю тільки через його закритість, у вас присутня хоч елементарна культура спілкування без відсутності особливої упередженності до дописувачів...
Відповідь: Культура спілкування на форумі :D:D:D Пане, Левандівко, то взагалі не про Вас мова йде і навіть не про цей форум. Все це стосується того форуму, де за тиждень я отримав 3 чи може 4 офтопи і стільки ж флуду, плюс три попередження і хороший бан !:dance::D
Відповідь: Культура спілкування на форумі Ой-ой-ой... :p:p:p Ви ще кількість створених тем порахуйте... Довідка: 99% тем - квиток в баню. Найбалакучіші: Мих 12702 пупер 11496 Liliyah Romanova 10747 levandivka 10331
Відповідь: Культура спілкування на форумі залишилося додати - "найбільше створили тем" - і згідно 99% - видати квиток....