Відповідь: Культура поведінки Дійсно,освіченість не грає ролі... Повинна бути шляхетність,самоповага. Коли людина поважає себе,їй на думку не спаде хамити,матюганитись,принижувати інших. Це прерогатива ницих людей.
Відповідь: Культура поведінки згадала анекдот: Сидить в автобусі наркоман. Підходить дід без ноги. - Хлопче, я ногу втратив... - Ну... - Я ногу втратив! - От дістав, не бачив я твоєї ноги! Звідси висновок: невиховані люди є некультурними.
Відповідь: Культура поведінки Погоджуюся, що культура поведінки - це шлях, це процес, якого за один день не навчишся. Вправлятися бажано протягом всього життя. Мені здається, що такі речі, як правила поведінки та внутрішня культура прищеплюються ще з самого малечку. І часто - спостеігаю навіть у своїх добрих знайомих - ми не задумуємося над тим, як поводимося на очах у власних дітей, як "гавкаємо" один до одного, різко відрубуємо, шпурляємо речима, маючи поганий настрій. Як нероздумливо "кидаємося" образливими словами. Дитина, бачачи таку поведінку старших вдома, в сусідів, у друзів, на вулиці, підсвідомо всмоктує все в себе і відтворює це згодом, звичайно. А на кого ж рівнятися? Я вважаю, що надзвичайно важливо ввести такий предмет у школі, як етика (і поставити на нього великий акцент), як культура мови, як мистецькі студії. Тільки через позитив, добро і красу можна змінити чи переламати проблеми та прогалини світогляду і поведінки.
Відповідь: Культура поведінки Згадала одну історію. У львівській маршрутці їде мама з малою дитиною на руках. Дитина штовхає ногами жінку, що сидить спереду. Жінка просить маму втихомирити дитину, бо мала взуттям брудить одяг. Мама не реагує. Жінка повертається вдруге - та сама реакція. Поряд стоїть дорослий високий хлопчина, гарно одягнений, з кульчиком у вусі, жує жуйку й мовчки спостерігає цю сцену. Дитя далі копає ту жінку. Після третього прохання жінки мама дитини починає сваритись, що не буде терпіти чиїхсь зауважень, бо сама вміє виховувати дитину. І взагалі, дитина - теж особистість, і на все має право, тому нічого забороняти вона їй не збирається. Юнак мовчки витягає з рота жуйку і ліпить її на чоло тій мамі. Мама піднімає вереск, вичитуючи і принижуючи хлопця, а він спокійно відповідає, що коли мама його змалку виховувала, то нічого не забороняла. У маршрутці знявся такий регіт, що та мама з дитям мусіла вийти.
Відповідь: Культура поведінки Недавно прогулялась парком, який колись добре знала і любила. Тоді він був сонячний, квітучий, милував око, але... вимагав значних затрат і догляду. А потім було не до парків. Тепер живопліт перетворився на густу стіну дерев, травники заросли кущами, а квіти... пропали зовсім. Отак, напевно, і з людьми буває.
кудаж без него, но пример поганенький ибо братия все время друг другу кровь пускала, причем не стесняясь кричать что они Христа чтут до околевания ...