Люблю млинці пекти. Це дуже проста страва. Люблю їх робити на молоці. Млинці в мене виходять найкраще за всього. Пробував піриг випікати, але перший раз не дуже вдало вийшло. На другий раз вже краще було, але все одно не так, як хотілося. Тому якщо потрібен торт чи пиріг, за справу береться дівчина, або замовляємо через інтрнет
Замовляв я на цьому сайті Кондитерська Креме у Львові: торти, чізкейки, капкейки, макаруни, там великий вибір різноманітних солодощів
20 цікавих прислів'їв і приказок про борщ: смак, історія та любов Борщ для українця – більш ніж страва. Тому про нього складають пісні, легенди і найчастіше – відразу за хлібом – згадують у прислів’ях. Приказки і прислів’я про борщ – історія нашої любові і смаку. Борщ у нашій кухні – більш ніж страва, це як смачна візитівка її по всьому світу. Недаремно його запропонували внести в список ЮНЕСКО як нашу культурну спадщину. Причому рецепт його дивним чином коригується кожною родиною, кожною господинею так, що він вдається щоразу новим, ще смачнішим, насиченішим, цікавішим.
Непогано ви тут жартуєте) А я страшно не люблю готувати, думаю немало жінок мене підтримають. Часто замовляю готову їжу додому, знаю що не правильно, але вже як є. Доречі, недавно спробували бургери у ФАРШ Доставка бургерів у Львові до 39 хвилин | Farsh Delivery і скажу що справді таких смачних та соковитих я ще не їла. Тому якщо вам буде цікаво, заходьте туди, вибирайте)
Маринований виноград, на смак як оливки. Встигніть запастися на зиму За цим рецептом маринований виноград виходить на смак як іспанські оливки. Така закуска надовго не затримується на столі. Складові: Зелений виноград 1 кг.; Чиста вода 800 мл.; Харчовий оцет 100-110 мл.; Цукор пісок 200 гр.; Морська сіль 50 гр.; Мелена кориця 0,5 ч. л.; Чорний перець 5 гор.; Духмяний перець 3 гор.; Гвоздика 4-5 бутонів; Лавровий листок 1 шт.; Зерна коріандру. Спосіб приготування: Відокремте великого розміру ягоди винограду від грона, переберіть, помийте їх та покладіть у стерильні й сухі банки. В киплячу воду додайте цукор, сіль, корицю, оцет, перець чорний й духмяний, гвоздику, лавровий листок, зерна коріандру за бажанням та дайте закипіти. Гарячим маринадом залийте банки з виноградом та закатайте стерильними кришками або закрийте капроновими кришками й поставте в холодильник. Вкутайте теплою ковдрою та залиште охолоджуватись. Зберігайте в темному та холодному місці. Смачного!
мені подобається готувати їжу. Готоую по різних рецептах. Сьогодні готувала макароні по-флотськи. Рецептик взяла на Макарони по-флотськи з фаршем | 198 кКал | Гуслянка Дуже смачно вийшло.