Куди вкласти гроші?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем matvs, 21 лют 2008.

1. marina33

marina33 Member

Власне я, вважаю, що гроші повинні лежати в банку. Та я, мабуть, спочатку скористалась короткостроковим (на 14 днів), а лише потім поклала б на бовший термін. А ще, мабуть обирала б банк із зарубіжним капіталом, в мене до наших довіри менше…

я вбачаю зміст в тому, що поклавши гроші на котроткий термін, менше ризику, перевірити віддадуть - не віддадуть (покласти невелику суму). все-таки,я думаю краще перестрахуватись, хоча те, що в деяких банках ввели тимчасову адміністрацію, не означає що проблеми з видачею депозитів у всіх банках....

Думаю, коли почнуться качелі, то кожен знайомий буде рятувати перш за все свою...
    Навіть в сьогоднішній ситуації є банки, яким можна довірити кошти, тим паче статистика свідчить, що рівень довіри до банків зростає, люди все більше кладуть кошти на депозити...
    і знову повторюсь, не можна всіх змітати в одну купу, те, що деякі банки не виконують свої зобов'язання перед клієнтами, не означає що всі інші банки також не виконують

100% правильно, % - зараз не головне, головне - впевненість, що гроші повернуть!!!! а гроші повертають лише надійні банки!

Останнє редагування модератором: 20 лип 2009
  2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

а зміст всієї цієї процедури?
    і що в зуб ногою що в рот черевмком. Довіра є тільки тоді коли там (в банку) на посаді є родич хороший, чи друг, який маякне в разі качель, а ще краще- допоможе зняти кошти.
    Рецепт , здається , такий. Якщо нема добрих знайомих в банку- ризик великий, або заробиш, або втратиш, і при чому більше. Значить можна почекати поки вляжеться і зявиться стабільність і тоді нести гроші в банк. Нє?

3. marina33

marina33 Member

Повторюсь. Є ситуації, коли навіть знайомі в банку не допоможуть, інколи, вони навіть собі невзмозі допомогти, не те що комусь…але, знову ж таки, це залежить не від знайомих, а від банку. Мабуть компромісом тут буде ситуація, коли будуть надійні знайомі в надійному банку.

А що стосується великих відсотків - то, як кажуть "розмір - не головне", головне - покласти гроші в надійний та стабільний банк і спати спокійно....

Останнє редагування модератором: 21 лип 2009
а де твій аватар? :)