Куди вкласти гроші?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем matvs, 21 лют 2008.

1. perlei

perlei Member

Під час кризи зберігаю кошти на універсальному депозиті ( з можливістю поповняти і частково знімати кошти), хоча ставки по такому депозиту нижчі, проте ризик менший, ніж на строковому депозиті. Тим більше, банки зараз пропонують досить високі ставки по універсальних вкладах!

2. marina33

marina33 Member

Власне я, вважаю, що гроші повинні лежати в банку. Та я, мабуть, спочатку скористалась короткостроковим (на 14 днів), а лише потім поклала б на бовший термін. А ще, мабуть обирала б банк із зарубіжним капіталом, в мене до наших довіри менше…

я вбачаю зміст в тому, що поклавши гроші на котроткий термін, менше ризику, перевірити віддадуть - не віддадуть (покласти невелику суму). все-таки,я думаю краще перестрахуватись, хоча те, що в деяких банках ввели тимчасову адміністрацію, не означає що проблеми з видачею депозитів у всіх банках....

Думаю, коли почнуться качелі, то кожен знайомий буде рятувати перш за все свою...
    Навіть в сьогоднішній ситуації є банки, яким можна довірити кошти, тим паче статистика свідчить, що рівень довіри до банків зростає, люди все більше кладуть кошти на депозити...
    і знову повторюсь, не можна всіх змітати в одну купу, те, що деякі банки не виконують свої зобов'язання перед клієнтами, не означає що всі інші банки також не виконують

100% правильно, % - зараз не головне, головне - впевненість, що гроші повернуть!!!! а гроші повертають лише надійні банки!

Останнє редагування модератором: 20 лип 2009
  3. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

а зміст всієї цієї процедури?
    і що в зуб ногою що в рот черевмком. Довіра є тільки тоді коли там (в банку) на посаді є родич хороший, чи друг, який маякне в разі качель, а ще краще- допоможе зняти кошти.
    Рецепт , здається , такий. Якщо нема добрих знайомих в банку- ризик великий, або заробиш, або втратиш, і при чому більше. Значить можна почекати поки вляжеться і зявиться стабільність і тоді нести гроші в банк. Нє?

4. marina33

marina33 Member

Повторюсь. Є ситуації, коли навіть знайомі в банку не допоможуть, інколи, вони навіть собі невзмозі допомогти, не те що комусь…але, знову ж таки, це залежить не від знайомих, а від банку. Мабуть компромісом тут буде ситуація, коли будуть надійні знайомі в надійному банку.

А що стосується великих відсотків - то, як кажуть "розмір - не головне", головне - покласти гроші в надійний та стабільний банк і спати спокійно....

Останнє редагування модератором: 21 лип 2009
а де твій аватар? :)