Куди працевлаштовуватися не варто.

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Filosof, 28 гру 2010.

1. nastinka

nastinka відсутня

до речі амвей непогані. я мала салфетки вологі які відмивають все.кампнула жиром на себе протерла і ніц нема або кетчуп на блюзку все відчищає!
    чудо салфетки коли вбиваєш дорогу річ ха допомогою них можна відновити)отак

• Подобається Подобається x 3
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

3. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

За рахунок фірми ???

4. Filosof

А що тебе дивує? Я через це пішла зі своєї першої роботи. За рахунок підприємства начальство напивалося прямо у кабінеті. Дійшло до того, що я мусила це прибирати. А ще крали майно, потроху.

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Та це не робота а мЄчта для 50 % населення)))))))))))

• Подобається Подобається x 2
  6. Filosof

Я до нього не відношуся, це точно.

• Подобається Подобається x 5
  7. ua-custom

ua-custom Member

Відгуки про роботодавців у Львові

Обіцяли-домовились про "одно",а на ділі вийшло зовсім "інше"..)).У кого є негативний або позитивний досвід роботи на фірмах-підприємствах м.Львів,прошу написати-поділитись..)).От наприклад:про роботу на фірмі "РосанПак"..?..і "тому подібне".А можливо на це питання є окрема "тема"на сайтах,якщо не важко ,то дайте ссилку будь ласка..;).Дякую.

• Подобається Подобається x 1
  8. yamakasivip

yamakasivip миється в бані

хочете почитати про ЛАЗ ? мене вистачить на 2 сторінки нехай ваша родичка на камрі спростує або підтвердить ;)
    На той момент коли я там був, виготовлявся на всій лінії 1 автобус, ще треба було посавити ( було замовлення) на 3 чи 5 автобусів за які вже було проплачено давним давно, а гроші витрачені, тобто робити їх було ні за що, це як так куди ділись гроші за 3-5 автобусів ???
    Схема відмивання грошей стандртна така ж як і на усіх підприємствах кілька маленьких фірм зареєстрованих на :) . Які чудеса там з цим творяться писати не буду здоровя дорожче :pardon: . На порядку денному стояло питання скільки соляри купити 50 чи 100 літрів ? і купити якісну і чуть дорожче чи купити гівняну і дешевше ? ще питання купити 5 пачок паперу чи 7 ? кожен вимагав і аргументував кожен листочок паперу, для себе ! умови роботи ? 1 службовий мобільник на відділ з 10 чоловік :good: і той НЕ безліміт ! води в адмін будові нема , опалення теж нема, води щоб змити в туалеті нема бо замерзла в бочках з під пального чи масла :pardon:

працівники працювали по 3-7 днів в місяць отримуючи відповідно по 300 грн\міс зарплати і то не вчасно а із затримкою в пів року, борг перед звільненими працівниками по зарплаті складав більше 1 року, суд визнав борг , керівництвом була подана апеляція . Спеціалістів із досвідом 25 і більше років було звільнено за просто так , на їх місце спішно шукалися нові практично без д.р. Начальник відділу кадрів отримував до 1300 грн і не пропрацював більше 6 місяців , так як і зарплата більшості кваліфікованих працівників із досвідом 25 років, які залишились, була в цих же межах.

Останнє редагування модератором: 12 лют 2021
    • Подобається Подобається x 1
  9. Oresja

Oresja New Member

Окрім книжок,ще є біодобавки...якими кишать сайти пошуку роботи,але вони гарно маскуються,подають вакансії менеджерів і т.д.
    Вже не одна моя знайома ходила на співбесіду,де ніби то проходила етапи конкурсу,бізнес-семінар, а потім виявляється потрібно просто продавати непонятні біодобавки. Недавно сама туди попала...вирішила пошукати про фірму в неті...так на форумах інших міст відгуків аж забагато все одне і теж....
    Китайська фірма Тiens Group. Центр Корпоративного розвитку. можливо ще хтось щось знає...

10. Corleone

Corleone розівчився програвати

Біодобавки - це ще не найгірше. Зараз дуже просто натрапити на всілякі фінансові піраміди, що обіцяють зробити тебе мільярдером за пару років чи принаймні надати стабільний грошовий дохід практично без інвестицій. Мені щось здається, що Центр Корпоративного розвитку це щось подібне.

а де твій аватар? :)