Куди працевлаштовуватися не варто.

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Filosof, 28 гру 2010.

1. Locke

Locke невиправний реаліст

Я, наприклад, це сприймаю як зомбування. І не тільки покупців, але і продавців також. Мав два яскравих приклади з близькими людьми. Моя двоюрідна сестра, нормальна жінка, якій вже за 40, хороша господиня, маючи трьох дітей потрапила в Емвей і зовсім втратила глузд. Більше року з нею творилося щось неладне. З нею неможливо було розмовляти будь про що, крім Емвею. Вела себе як свідки: з одних сипляться лише біблійні цитати, а ці - кожну секунду старалися впарювати продукцію. Перестала доглядати дітей, займатися звичайною хатньою роботою, вела себе як зомбі. Але через деякий час ніби її розколдували і знову стала нормальною людиною. Так само один товариш наприкінці дев"яностих. Будучи досить успішним бізнесменом і маючи власну невелику гуртівню закинув бізнес і почав ходити з торбами по офісах і пропонувати Емвеївську продукцію. На свою фірму практично "забив". Появлявся там раз у тиждень, щоби підписати не читаючи необхідні папери. Ходив зі скляними очима, говорив як робот завченими фразами. І коли його розмову перебити, починав з того ж місця, де закінчив ніби читаючи вірша. Фірма практично розпалася. Розпалася би зовсім, якби не головний бухгалтер, яка все ж зуміла хоч щось врятувати. Через два роки в нього ніби пелена впала з очей, і так само раптово повернувся до нормального життя і відновив свій бізнес.

• Подобається Подобається x 4
  2. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Точно.
    А головне, що людей "заманюють" легким заробітком, вільним робочим графіком і "своєю справою":)
    Маю кількох знайомих які, так само, як ви кажете, приймали участь в схожих "МЛМ-пірамідах" (Амвей, Гербалайф, НюВейз, Ін-Маркет і багато-багато інших), у всіх цей "період захопленості" досить скоро минувся, змінився депресією щодо потрачного часу і втрачених грошей :sad:

• Подобається Подобається x 2
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я маю одного знайомого який в Амвеї вже діамантовий дестрибютор..чи як воно там в них називається...

Один мінус шо з любої розмови він завжди в свій Амвей повертає і починає тебе агітувати....

4. Speedo78

Бачив я тих "діамантових" дистрибюторів, "золотих" і "платинових"! Толку?
    Та жіночка, про яку я згадував вище, що задавав їй на "презентації" незручні питання, також там якесь супер-пупер звання має і що з того?
    На презентацію, явно не на "лєксусі" приїхала (скажу більше - навіть не на "копійці" - "приперлася" трамваєм), одягнута також була... ну більш ніж скромно, тобто нічого в ній не видавало успішну людину. Весь час говорила про якусь там їхню (її безпосередню начальницю) з Києва, яка їздить по Канарах і Багамах, заробила на тій фірмі на нові машини, квартиру і т.д... і зараз вже фактично нічого не робить (мережа працює "на неї"). А на будь які заперечення, чи точніше, висловлені мною найменші сумніви щодо її продукції - зривалася на крик і відверте хамство, з "піною біля роту" (нема, щоби культурно пояснити) пробувала нервово щось "довести" :wacko:
    Одним словом - зазомбованість!

• Подобається Подобається x 3
  5. Lomabred

Lomabred Well-Known Member

ЇЇ часом не Олена Муляк зовуть ?

6. Filosof

Filosof Well-Known Member

А ще таке єсть: ви дзвоните по оголошенню, а вам автовідповідач каже: "Залиште свої данні. Вартість однієї хвилини розмови - 40 грв".

• Подобається Подобається x 1
  7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

і у нас є знайомі-зомбі з "Емвею", то теж все тягнули й агітували туди мою маму, я мамі розказала, що там і почому , то вона збилась з тої ідеї, але той хлопчина, де тільки перестрівав її, то все намагався то диск всучити, то про пордукцію розказати. найбільше мене смішила його посада, він так гордо розказував, що вже є "міні-директором", ггг...Найгірше, що потім цей знайомий втягнув туди й свою сестру - і стало вже 2 зомбі...Брррр...то точно, як свідки Єгови, як вчепиться в тебе...Це як якась інфекція. Вони вже вдвох з сестрою мою маму ловили ,вона як їх бачила, то здалеку дорогу переходила, щоб не перетнутись з ними.

• Подобається Подобається x 5
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Взагалі то він мій родич колись працював викладачем в унувері і мужчина явно не дурний ..бала він там заробляє достатньо ..хвалився хо 20 тис. на двох мають з жінкою. Я вже думав зайнятись...але не подобається мені доставати всіх знайомих тими порошками і бізнесами...та і гроші не ті які я хочу...

Я ж не якийсь там праХфЄсор шоб за 10 тис працювати ))))))))

9. Filosof

Краще уже продавати косметику "Оріфлейм". Хоча і це не найкращий варіант.

10. Asmodeus

Asmodeus Well-Known Member

Оріфлейм застарів, це навіть і не МЛМ, а прямі продажі з елементами мережевого маркетингу.

Довести те, що бувають нормальні сетевикі, це те саме, що доказувати, що бувають політики, які не зловживають владою :)))

11. Filosof

Так, застарів, бо важко уже знайти клієнтуру.

12. Sauer

Sauer Well-Known Member

13. Speedo78

Не знаю як вони серед роботодавців, але як банк - він дуже неприємна контора! От недавно треба було заплатити по "пріват мані" так, черги кілометрові (я з роботи відпросився, але навіть не займав, бо то явно більше 2-х годин стояти :sad: ) Згадав, що на Чорновола, було відділення, яке працювало довше (десь до 20-00), прийшов туди у вечері, а вони "все, ми вже так не працюєм, тільки до 18-00" "так у вас же в той час черги кілометрові - не доберешся", "знаємо, але що ми зробимо"
    Не знаю, чи то постійно в них, чи тільки в святковий період.
    ----------
    Десь читав, що про власника фірми, можна багато дізнатися по відношенню до тебе, як клієнта, його підлеглих (особливо, що стосується сервісу). Так от, якщо тобі продавець (менеджер чм адміністратор) хамить, ну, або просто відноситься не надто уважно, то значить, він таким чином, показує своє відношення до свого шефа :sad:
    Якщо ж "на руках носять", значить і з начальством все ок!
    І то дійсно так є!

14. nastinka

nastinka відсутня

мама займалась мері кей
    ми взяли 5 років тому кредит на 3 тисячі доларів і віддавали борги а косметики тільки половину продали. та вона дійсно хороша і чудова, але. то ж нереально такими пачками продавати людям. короче то лишні нерви. кому треба той прийде в магазин і купить собі.

15. yamakasivip

yamakasivip миється в бані

розумієш там не крадуть - бо

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ----------

то все відкати ;) простіше кажучи краде

16. Sauer

Sauer Well-Known Member

Ще раз ні. Зразу видно галичан - якщо в сусіда щось краще, то жаба давить як має бути. :mocking:

17. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Теж маю такого знайомого. Не дуже затятий, але всеодно .... 2 раза дзвонив і казав шо має до мене розмову. Я думав шо тре чим помогти, а то Емвей. Але фраза "мене і моїх родичів то не цікавить" здається помогла.
    першого разу прослухав про систему і прикинув на бумажці в стовбчик. Шоб там розкрутитися треба пахати як лошадь.
    Я знаю інші місця де можна пахати значно ефективніше.

• Подобається Подобається x 5
  18. poetka

poetka Дуже важлива персона

100%:good::good:
    А ціни які там?Бачили? Жах!!!!Де то таке нашим людям продавати,треба мати совість, а не тулити той же порошок,який ,вибачте до сраки,ніц не пере.......а будувати свою структуру на обмані,не чесно і не правильно.

• Подобається Подобається x 2
  19. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ну..... я від багатьох чув шо продукція в них якісна.
    Сам про якість говорити не буду юо не пробував. Може би мені товар і сподобався, але я
    1. не хочу бути продавцем
    2. Коли мені шось треба то іду і купую то в магазині чим по швидше і після того як руками пощупав, а не замовляю в знайомого і чекаю поки привезуть.

• Подобається Подобається x 4
  20. Bilenjka

Bilenjka New Member

Не варто працевлаштовуватися на фірму "ЗЮВС". Там людям платять жалюгідні гроші (в середньому 200 у. о.), та ще й затримують. Навіть перед святами (Новий рік, Різдво) не вважають за потрібне видати зарплату. А головне - керівництво заохочує постійні п'янки "до патєрі пульсу".

а де твій аватар? :)