Куди працевлаштовуватися не варто.

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Filosof, 28 гру 2010.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Частіше значно ...часом і більше...але тільки в сезоні)...і пахати треба піпєц)

• Подобається Подобається x 2
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

:cry:.................Але так воно і є.

3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Равин правду говорит. Плохой еврей.о_О

• Подобається Подобається x 1
  4. Ravin

Ravin Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  5. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Значит и спрос соответственно.
    Вы где встречали еврея дурня?:dntknw::mocking:

• Подобається Подобається x 3
  6. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Ну, не скажіть, якщо до людей по-людськи, то і вони будуть до роботи відноситися відповідально! Ні, ну, звичайно є, всякі "свині", але ті відсіються, в перші ж місяці, а залишаються, дійсно ті, хто хоче працювати, так би мовити, для спільної мети.
    В мене так було на попередній роботі. Відношення - просто СУПЕР, преміальні, 13-та зарплата, 5-денний робочий тиждень, шеф нормальний, любі питання вирішує (треба кредит безпроцентний на фірмі взяти чи т.п. - нема питань). Плюс ще колектив такий, як у мушкетерів "один за всіх і всі за одного!". Просто із задоволенням згадую. Нажаль криза 2008 внесла свої корективи...:sad:
    Я десь читав, що "наказувати ринком", як це роблять згадані вище "Рукавичка" чи "Ашан" - то остання справа! В мене таке враження, що то чисто "совковий" підхід, ніде в розвинених країнах такого немає. Ну, але то вони собі роблять гірше, хороші спеціалісти, звичайно ж, таких умов терпіти не будуть, а підуть підсилювати конкурентів!

• Подобається Подобається x 4
  7. Полковник

Полковник миється в бані

Расскажите, прошу Пана, мне про Советский Союз!
    И про КЗОТ немножко.
    Лады?

8. Speedo78

Мене від самої навзи СРСР в дрож кидає, не маю бажання в цій темі писати про той маразм, бо ще свіжі в пам"яті дефіцити, порожні полки в магазинах, кілометрові черги за продуктами і інша фігня. Слава Богу, що ця імперія в минулому. Але тема не про це...

• Подобається Подобається x 7
  9. Полковник

Полковник миється в бані

Угу, угу, ещё скажите, что это не Вы про него вспомнили:

10. Fon

Fon whom how

книжкова тема це щось. повний маразм. тебе накручують великими обіцянками, дають тобі супер-пупер книги яких ніде не має і прошу в бій. ходи по фірмах, конторах, знайомих, принижуйся. хоча справді наполегливим і безбашенним це непоганий заробіток. фірма-мама накручує на книзі 10-20%, сама бере їх партіями-вагонами за безцінь (ну справді, такі котрі нікому не тре). і якщо книга 20 грн, ти мусиш віддати фірмі 25. а сам продаси за 45. це чистої води менеджерський розвід. тільки для тих хто має хист до пірамід. ніхто тобі не забороняє взяти на роботу 15 студентів, намалювати кожному на карті свій район, створити свою систему оцінювання і балів, створити внутрішню конкуренцію підгруп і все атке інше. звичайно з часом можна наплювати на тих покидьків, що качають з тебе гроші і працювати безпосередньо з видавцями і друкарнями. і тоді вже вас будуть називати сволотою і грабіжником. але протираючи свою новеньку тойоту вам буде глубоко на них начхати.
    до чого я веду, ніколи не дається все легко і спроста. завжди треба попрацювати підмайстерям, вивчити ринок, поішачити і вже потім тягнути свою клієнтуру і свій бізнес. звичайно книжечки це аблом сильний. але ще є електроприлади, котрі є в дефіциті, ніхто не забороняє вам звязатись з виробником безпосередньо, створити свій прайс і розкручуватись з нуля. ще є багато-багато всього. тільки от людина сидить в калюжі, жаліється і плаче що він без роботи і його всі хочуть кинути. а між тим безногі інваліди мають свою фірмочку по продажу канцтоварів і мають з того зиск.
    зазвичай робота з людьми безпосередньо - це дуже нервова і важка робота. супермаркети, магазини продуктів. водії міського транспорту і навіть таксисти від перенапруги спиваються.
    звичайно свій бізнес це також важко. і дуже відповідально.
    набагато простіше працювати в маленькому офісі за середні гроші, ніхто тебе не колибенить, і нічого тебе не хвилює. але про таку роботу можуть мріяти тільки обрані )) і ще - людині завжди мало. чи зупинився хоч один мілььйонер чи мільярдер у зароблянні бабла?
    так, а про фірми я шось нічого конкретного сказати не можу.. ше мене потім ухєкають увечері в темному закутку сихова ))

• Подобається Подобається x 8
  11. Speedo78

Я би сказав, тільки-от не пам"ятю назви, єдине що сказати можу, що їхні офіси знаходилися на Мучній, 32 (на території "скульптурної фабрики"), а інший - на вул. Волинська - на "Рогатці". Правда, недавно проїжджав там, то вже їх не видно, видать "не пішло" у Львові, хе :)) Контора сама ніби була київська, але наскільки мені вийшло тоді у них вивідати, перед Львовом, вони "опрацьовували" Тернопіль. На рахунок "темного кутка", то сам бии, якби побачив хитру рожу, того їхнього "вічно ухмиляющегося "дірєхтара"", з радістю би разок-таки "з"їздив" по фейсу. А взагалі, думаю, правильно би було на них натравити Податкову чи (і) Прокуратури, в них же явні порушення "на лице" були :good: (продаж товарів без докуменів і каасового апарату, порушення трудового кодексу і багато-багато іншого...)

12. Ravin

Ravin Well-Known Member

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не бачив такого підприємства де ніхто не жалівся...

По темі всюди окрім місця, ди ви самі собі нАчАААльнік...

14. Filosof

Filosof Well-Known Member

С цим я згодна. За часів Союзу, невиплата зарплати - це була підсудна справа. Так само, як не можна було порушувати техніку безпеки. Я робила на заводі. За те, що вони зараз роблять - раніше б голову відірвали.

15. Speedo78

Тут згідний на всі 100!!!

Ну да, вони тоді казали щось типу. "Якщо не хочуть купувати книжки - перепросіть і йдіть далі, люди повинні самі все розуміти, вам треба гроші, ви ж не йдете красти"
    В принципі тут не можливо не погодитися...

16. nastinka

nastinka відсутня

а тут в супермаркеті, ми беремо товар і на касі самі пробиваємо, і все важимо, і якщо щось не ясно підходять помагають, і платиш карткою чи готівкою, так, що ніхто ні за що не хвилюється, ніхто не краде, не навчені люди.

• Подобається Подобається x 7
  17. Filosof

Filosof Well-Known Member

Це у вас ТАМ люди не крадуть. А у нас (знову повертаємось до часів СРСР) крали з підприємств, хто, що міг. Зараз крадуть їх діти та онуки. І у владі - те саме, тільки у значно більшому масштабі.

18. nastinka

nastinka відсутня

"слава голові держави" курча(

• Подобається Подобається x 5
  19. Asmodeus

Asmodeus Well-Known Member

Компанія називається Оссе, вид діяльності - прямі продажі. Компанія сама російська, до нас прийшла десь майже 10 років тому. Робота легка для тих, хто має дар "толкати" ті книжки, важка для тих, хто до цього покликання немає. Офісів мають майже у всій Європі та СНД. Заробітки там непостійні - в один день багато продаш - багато маєш, мало продасиш - фігню заробиш.
    Особисто я там не працював і наміру працювати і близько немаю - прямі продажі звісно розвивають особистість але сама та система роботи для мене скучна.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а знижку теж самі собі роблять?

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

та я вас прошу... як прямі продажі розвинуть особистість?.... тож отупіння повсякденне.

а де твій аватар? :)