Ну якщо ви про ЗАГС то я вже там разок побувала)))А я то вже подумала,що і дійсно будинок розпусти є....Але ви Дзеко брехунець...навішали мені лапші,а я взяла і повелася
Та більшість відразу веде, якщо й не гарний. Аби іноземець. Або й в машині зразу попередній мінует строчать.
Повністюю погоджуюсь. Я коли вперше був у Львові то мене сестра повела туди відразу - вражень було повно! Колорит,кухня, затишність і конспірація) Як на мене одне з найцікавіших закладів у Львові!
Та їм так цікаво там побувати,що вони зразу так смішно починають говорити на щирій українській мові і думають,що це ніхто не помітить
Шо я вам скажу, пристойними закладами ви нікого не здивуєте, хіба шо цінами вищими як в "цивілізованих країнах", тому краще дати людям відчути екзотику... Спочатку завести на чебуреки там кого базару за Оперним, потім в якийсь підвал на пиво, а в кінці побухати в який дворик на лавчині, з місцевою шпаною....
Я не був. Хоча і не боявся. Бо до Львова саме стільки москалів понаїхало на свята, що через них падлюк неможливо було пролізти до тієї Криївки. Там була така черга, що майже навколо всієї Ратуші вишикувалися А стояти в черзі не хотілося