Я не іноземка, але Львів я просто обожнюю!!!! Я фанатію від Криївкі, від Гасової лампи, від ваших шоколаднець, кав'ярень, Дім легенд, ще побувала в Мазох кафе.......... Ой...Лівів я твоя
Что же "пан" мав на увази? к краївку, надіюсь вони у вас не москалі? к краївку надіюсь, вони у вас не москалі!
В криївці одні москалі і сидять. Вони туди злітаються як мухи на мед, бо їм цікаво чи дійсно там москалів б'ють.
Вроде москаль, а не били... Я чего-то не так делал? Вечно не везет. И хочешь нарваться, а не получается...
Завезіть його в Сокалі, а потім назад до Львова через Радехів...Я вам даю гарантію що він того ніколи не забуде...
а ми нашим іноземцям крім усіх памятників показали ще багато чого цікавого , від чого вони бул в захопленні. --туалет біля Галицького базару, Ціна 2 гр. Без противогазу не заходити, руки мити без миючих засобів , і можна не витирати бо нама чим. ---там же поряд ,стан памятників архітектури -----кращі підїзди в будинках де можна справити свої потреби---тамже поряд ----службовий вихід в одній із лікарень ----а це старійшини Галичини на протязі 20 років вирішують долю України---біля памятника Шевченка -----а це ринок брендового одягу завезеного з смітників країн наших туристів, по цінам як нового. І багатого чого іншого цікавого вони побачили, просто викладувати все це не має змісту.
Це круто,але якщо ті друзі троха спортивні,бо там стільки сходів,що вмерти можна!Але краса неземна звідти відкривається!
Ух ти в нас у Львові навіть таке є?????Круто...А назву якусь має?Я бачу по вулицях багато де стоять "прекрасні пані",але що є будинок розпусти,так просто...навіть не знала..