Мені дуже сподобалось в туркомплексі "Ворохта". Я б ще туди поїхала, хоч зазвичай не люблю одне й те ж. Організація на вищому рівні і дуже душевний відпочинок. Треба тільки правильно вибрати час і задовго забронювати. Є такі туристи, що і в квітні по горам в снігу ладні лазити. Але я вважаю, що і в травні туди ще не треба. В травні можна погуляти по Одесі, а в Карпати краще пізніше.
а я... а мене зараз нікуди не тягне колись давно бачив КВН... команда міста Сочі... запам'яталася фраза: - нам на отдых и уезжать-то некуда...
може кому цікаво... дивився сьогодні якесь відео... ціна квитка на літак Київ-Львів - 800 грн., а іноді буває й 500... півтори години летіти
Вам и в самом деле путешествие по Казахстану понравится. И тут выручить компания Тез тур может. Сами здесь путёвку покупали. Всё онлайн. Это удобный сервис. И пользоваться им вовсе не ложно. Полная информация выложена на сайте. Поэтому место для отдыха определить не сложно.
Зараз подорожі по Україні викликають інші емоції, я навчилась бачити прекрасне у кожному місті. Наприклад, Чернівці - тихе спокійне місто, не величке. Але ж красиве, можна відпочити морально, що дуже важливо зараз.
27 квітня можна поїхати у Бурштин на чемпіонат України з кроссмінтону. І пограти, і відпочити в Прикарпатті.
Ухти Вулкан у селі Старуня, Івано-Франківщина. Це місце теж стало для нас відкриттям року. Єдиний діючий вулкан в Україні розташований у Карпатах. Він проявив себе у 1977 році після землетрусу в Румунії. Зараз це близько 20 невеликих кратерів, які виділяють газ, глинисту пульпу, інколи нафту або її складники. Над найбільшим кратером місцеві запалили вогонь, і тепер він схожий на невеличкий природний монумент. Щоправда, знайти локацію з вулканом не дуже просто. Від Івано-Франківська треба їхати у напрямку Говерли та Яремчі, а у самій Старуні — пильнувати за вказівниками із зображенням мамонта.
о я зараз теж шукаю з подругою куди поїхати. Думали в Чернівці бо недорого і все ж таки захід України