Куди краще не їздити...

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем demetris, 9 січ 2009.

1. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Вчора їхав по Кульпарківській - через міст (після перехрестя з Антоновича, як їхати з центру), так це просто ЖАХ. Було трохи темно, "хапнув пузо" на одній з ям, ще й так серйозно "протягнув" (у мене досить низька посадка) тепер поїду до майстра, знову піддон рихтувати (троха підкапувати стало), та й ще невідомо що там з коробкою і ходовою... отак то :sad:
    А за ремонт хто заплатить?
    Ремонтами доріг у Льворві, по-моєму наіть і "не пахне" :sad:
    З кожним роком стає все гірше...

• Подобається Подобається x 4
  2. bora

bora Well-Known Member

А я вчора хапнула люк на перехресті Тершаківців (де Євроготель) та Пекарської - якби не захист піддону далі ніхто б вже нікуди не їхав...:dntknw:
    Ще початок Батальної з Зеленої - повністю всіяний вибоїнами..нащо там ще ті стопи як мусиш все одно на кожних 5 метрах зупинятись..

3. bora

bora Well-Known Member

Нєкрасова - вибоїни настільки великі, що з-за них автівки роз"їхатись не можуть. А як ще хтось там припаркується...

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так і треба... Нєкрасов ж - москаль! :haha::haha::haha:

5. Kalinka

Kalinka Active Member

Здається, в кожному українському місті проблеми однакові! Але Україна за рахунок транзиту може заробляти десятки млрд. доларів. А влада за роки незалежності не спромоглася побудувати сучасних доріг...

• Подобається Подобається x 2
  6. night

night Well-Known Member

Покищо на західній УКраїні по найгірших дорогах лідирує Львівська область.

7. Gron

Gron тафгай

Не в кожному, у нас гарні дороги (подяка меру), навіть межквартальні.

8. Leri

Leri Well-Known Member

ага... але щоб зробити хорошу дорогу її на пів-року перекривають :sad:
    а корки по Городоцькій - це вже традиція... навіть коли повідкривали вулиці... вже ніби все зремонтували - але ж корки лишилися... (звикли уже всі чи що?)

мої знайомі цього місяця були у Швеції... після приїзду у Львів їдуть по Городоцькій і відразу така ностальгія по швецьким дорогам виникає! :))

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А у нашого (мера) свій асфальтовий заводик... :tongue: І тому наші, Стрийські дороги, кращі... :)

• Подобається Подобається x 6
  10. Gron

Gron тафгай

Але ж сперічатись, що у нас дорог більше, нестанете?;)
    Тому заводиків треба більше:)

• Подобається Подобається x 3
  11. VasMT

А може мерів, г-г-г-ги! :haha:

12. bandido

bandido NaBazari.com менеджер

позичте нам свого мера на рік. ми вам повернемо. чесно.
    і свого за проценти.. ;)

• Подобається Подобається x 6
  13. VasMT

Я був вже погодився, але як вчув за Вашого.... ;)

14. bandido

bandido NaBazari.com менеджер

алилуя
    о чудо!
    почали зрізати асфальт по вул. стрийській від перехрестя з науковою вверх по вулиці.
    раджу уникати перехрестя.
    якщо ви з наукової їдете поверніть на світлофорі на тролейбусну, потім наліво і виїдете на стрийську біля вулкаізації

15. bora

bora Well-Known Member

Двійко слів і про область. Приїхала від родичів з враженнями. Краще не їздити автомобілем по Львівській та Тернопільській області (напрямок - Хмельницький). Взагалі. Поки не напишуть, що ПОБУДУВАЛИ НОВІ (ремонтувати там нічого) дороги - цим транспортом не потикатимусь навіть. Що цікаво - тільки закінчуються ці області - починається просто кардинально інша картина. Мені цікаво - Вінницька область має свою нафту, чи курортна зона, чи може більша з більшою кількістю автовласників та податків, що там майже ідеальні дороги? В нас же суцільна вибоїна серед поля!
    Але по справі.
    Найстрашніше робиться в селищах Озерна та Куровичі. Там просто немає живого місця на шляху. Будьте уважні, шановні автовласники. 20 км/год - максимум.
    Забула про одного з лідерів по бездоріжжю - Винники. Але то певно всі знають...

Я собі думаю, що в нас підрядників обирають з золотих сторінок України, по алфавіту... Які тендери, який контроль за виконанням, яка відповідальність..чого ще нікого не посадили! І не думають. Сама бачила побиті машини на дорозі, що роз"їхатись межи ям не змогли. Правда гнати не було як - то схоже без жертв.

Останнє редагування: 6 кві 2010
  16. SteelMaster

SteelMaster Well-Known Member

а давайте поговорим краше про дороги по яких приємно їздити!!!! ;)
    Кн. Ольги від кільця я В.В. до Горбачевського, Стрийска від наукової до автовокзалу, наукова, кусочок кульпарківської... все?!!))) хм тут говорити нема прощо, тему яку я хотів зачіпити вичерпано...ухх:cry:
    після зими ше осоливо не їздив(2 місяця лікарняного о_О), але встиг спіймати гулю на резині.... більше всього мене розчарувало,знервувало і т.д це "ремонт" вул. Зелена, від ДБК до перехрестя з батальною, ужас просто, перекривали дорогу на весь день(може і більше) повирізали з грубшого, заліпили і С*ЇБ і поїхали, гармошки дрібні вибоїни лишились... з яких скоро будуть звичні величезні ями! вул Виговського від перехрестя з Патона ...... ЖАХ!!! Городоцька само собою)
    ох ладно щось мене потянуло не в те русло)))))поговорив називається сам з собою в три часа ночи )

17. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Государственная служба автомобильных дорог Украины ("Укравтодор"), открыла специальную телефонную линию, при помощи которой водители смогут узнать о ситуации с проездом по той или иной дороге страны.

Вопросы о состоянии дорог и о возможных ограничениях проезда можно узнать у дежурного "Укравтодора" по телефонам: (044) 287-11-40, 287-42-18.

18. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Цікаво що би вони мені сказали про дорогу Львів -ІваноФранківськ через Бібрку, Рогатин?! :) Сьогодні їздив туди (виїхав в 4.00) і назад (приїхав 8.30). Думав що очі мені повилазять. Всю дорогу туман. Їхав по білій полосі (розділювальна смуга) під зойки дружини (коли пропадала біла полоса, і вона думала що злетимо з дороги). Туди ям не відчував (навіть не бачив їх) оскільки їхав повільно. Назад трохи розвиднилось, то їхав швидше. Дорога в ямах, подекуди розритих і залишених напризволяще самими дорожниками.
    Ще один випадок. Вчора мій друг поїхав в Росію під Воронеж (маршрут Львів- Рівне-Житомир-Київ-Лубни-Харків-Бєлгород-Воронеж). Вранці виїхав, ввечері вже був в Воронежі. Дзвонив, сказав що в Харківській області і в самому Харкові на дорогах можна сміливо влаштовувати танковий полігон. Приємно здивований станом дороги на відрізку від кордону до Воронежа, на відрізку приблизно 200 км не зустрічав ям. Отакі то пироги :)))

19. night

night Well-Known Member

Дорога з кордону Рава Руська до Львова просто жесть. Раджу користуватись напрямком Краківець - Львів. Там хоч троха ями пазалатували.
    Доречі хто що може сказати про напрямок Львів- Київ? маю їхати в цьому напрямку. Цікаво яка там ситуація на дорозі.

20. layer9

layer9 Well-Known Member

слухайте, мене реально дістали наші дороги, хто мае каско, просто немае його, давайте писати укравтодору заяви, ну придурки вони, а нас роблять лохами
    один нічого не зробить звичайно, а от коли всі почнуть то може й буде толк якийсь... ми ж гроші за то всьо платим:sad:

а де твій аватар? :)