Вчора їхав по Кульпарківській - через міст (після перехрестя з Антоновича, як їхати з центру), так це просто ЖАХ. Було трохи темно, "хапнув пузо" на одній з ям, ще й так серйозно "протягнув" (у мене досить низька посадка) тепер поїду до майстра, знову піддон рихтувати (троха підкапувати стало), та й ще невідомо що там з коробкою і ходовою... отак то А за ремонт хто заплатить? Ремонтами доріг у Льворві, по-моєму наіть і "не пахне" З кожним роком стає все гірше...
А я вчора хапнула люк на перехресті Тершаківців (де Євроготель) та Пекарської - якби не захист піддону далі ніхто б вже нікуди не їхав... Ще початок Батальної з Зеленої - повністю всіяний вибоїнами..нащо там ще ті стопи як мусиш все одно на кожних 5 метрах зупинятись..
Нєкрасова - вибоїни настільки великі, що з-за них автівки роз"їхатись не можуть. А як ще хтось там припаркується...
Здається, в кожному українському місті проблеми однакові! Але Україна за рахунок транзиту може заробляти десятки млрд. доларів. А влада за роки незалежності не спромоглася побудувати сучасних доріг...
ага... але щоб зробити хорошу дорогу її на пів-року перекривають а корки по Городоцькій - це вже традиція... навіть коли повідкривали вулиці... вже ніби все зремонтували - але ж корки лишилися... (звикли уже всі чи що?) мої знайомі цього місяця були у Швеції... після приїзду у Львів їдуть по Городоцькій і відразу така ностальгія по швецьким дорогам виникає! )
алилуя о чудо! почали зрізати асфальт по вул. стрийській від перехрестя з науковою вверх по вулиці. раджу уникати перехрестя. якщо ви з наукової їдете поверніть на світлофорі на тролейбусну, потім наліво і виїдете на стрийську біля вулкаізації
Двійко слів і про область. Приїхала від родичів з враженнями. Краще не їздити автомобілем по Львівській та Тернопільській області (напрямок - Хмельницький). Взагалі. Поки не напишуть, що ПОБУДУВАЛИ НОВІ (ремонтувати там нічого) дороги - цим транспортом не потикатимусь навіть. Що цікаво - тільки закінчуються ці області - починається просто кардинально інша картина. Мені цікаво - Вінницька область має свою нафту, чи курортна зона, чи може більша з більшою кількістю автовласників та податків, що там майже ідеальні дороги? В нас же суцільна вибоїна серед поля! Але по справі. Найстрашніше робиться в селищах Озерна та Куровичі. Там просто немає живого місця на шляху. Будьте уважні, шановні автовласники. 20 км/год - максимум. Забула про одного з лідерів по бездоріжжю - Винники. Але то певно всі знають... Я собі думаю, що в нас підрядників обирають з золотих сторінок України, по алфавіту... Які тендери, який контроль за виконанням, яка відповідальність..чого ще нікого не посадили! І не думають. Сама бачила побиті машини на дорозі, що роз"їхатись межи ям не змогли. Правда гнати не було як - то схоже без жертв.
а давайте поговорим краше про дороги по яких приємно їздити!!!! Кн. Ольги від кільця я В.В. до Горбачевського, Стрийска від наукової до автовокзалу, наукова, кусочок кульпарківської... все?!!))) хм тут говорити нема прощо, тему яку я хотів зачіпити вичерпано...ухх після зими ше осоливо не їздив(2 місяця лікарняного ), але встиг спіймати гулю на резині.... більше всього мене розчарувало,знервувало і т.д це "ремонт" вул. Зелена, від ДБК до перехрестя з батальною, ужас просто, перекривали дорогу на весь день(може і більше) повирізали з грубшого, заліпили і С*ЇБ і поїхали, гармошки дрібні вибоїни лишились... з яких скоро будуть звичні величезні ями! вул Виговського від перехрестя з Патона ...... ЖАХ!!! Городоцька само собою) ох ладно щось мене потянуло не в те русло)))))поговорив називається сам з собою в три часа ночи )
Государственная служба автомобильных дорог Украины ("Укравтодор"), открыла специальную телефонную линию, при помощи которой водители смогут узнать о ситуации с проездом по той или иной дороге страны. Вопросы о состоянии дорог и о возможных ограничениях проезда можно узнать у дежурного "Укравтодора" по телефонам: (044) 287-11-40, 287-42-18.
Цікаво що би вони мені сказали про дорогу Львів -ІваноФранківськ через Бібрку, Рогатин?! Сьогодні їздив туди (виїхав в 4.00) і назад (приїхав 8.30). Думав що очі мені повилазять. Всю дорогу туман. Їхав по білій полосі (розділювальна смуга) під зойки дружини (коли пропадала біла полоса, і вона думала що злетимо з дороги). Туди ям не відчував (навіть не бачив їх) оскільки їхав повільно. Назад трохи розвиднилось, то їхав швидше. Дорога в ямах, подекуди розритих і залишених напризволяще самими дорожниками. Ще один випадок. Вчора мій друг поїхав в Росію під Воронеж (маршрут Львів- Рівне-Житомир-Київ-Лубни-Харків-Бєлгород-Воронеж). Вранці виїхав, ввечері вже був в Воронежі. Дзвонив, сказав що в Харківській області і в самому Харкові на дорогах можна сміливо влаштовувати танковий полігон. Приємно здивований станом дороги на відрізку від кордону до Воронежа, на відрізку приблизно 200 км не зустрічав ям. Отакі то пироги
Дорога з кордону Рава Руська до Львова просто жесть. Раджу користуватись напрямком Краківець - Львів. Там хоч троха ями пазалатували. Доречі хто що може сказати про напрямок Львів- Київ? маю їхати в цьому напрямку. Цікаво яка там ситуація на дорозі.
слухайте, мене реально дістали наші дороги, хто мае каско, просто немае його, давайте писати укравтодору заяви, ну придурки вони, а нас роблять лохами один нічого не зробить звичайно, а от коли всі почнуть то може й буде толк якийсь... ми ж гроші за то всьо платим