Кто нам ближе? США или Россия?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем prorab, 27 вер 2009.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

угу появился интернет, иномарки, цветной телевизор, пропало образование, здравохранение, боеготовность, появилась Коррупция .... точно - не 70-е ))))

це тому що вони не достатньо свидоми ... булиб достатньо - они бы Вам вашими деньгами еще и попрекали )))))))))))))))))))))

Останнє редагування модератором: 1 жов 2009
    • Подобається Подобається x 3
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Повзуть тектонічні плити... Замулюється Керченська протока.
    І рука Москви все ближче і ближче...

• Подобається Подобається x 1
  3. prorab

prorab миється в бані

Да нет , уже не замулюется. Наша доблестная украинськая армия разбила в пух и прах на о.Тузла наступавшие армады российских захватничестских войск!!!

4. prorab

prorab миється в бані

За что? Я ведь говорю правду , а на правду нельзя обижаться.

5. prorab

prorab миється в бані

А можна СЛАВА ГЕРОЯМ? А в газете 'Завтра' журналиста Щуригина уже нет - уволили за анти украинскую деятельность.

6. Даяна

Даяна Well-Known Member

Ваша категорична впевненість у тому, чого не знаєте, мене вражає!
    Так тримати . :good:
    Пости закінчуйте будь-якими гаслами , хоч "Вперьод к аканчатєльнай пабєдє камунізма!". Головне - заперечувати своїх опонентів, нічим не підтверджуючи. У вас це гарно виходить.:good:
    А Шуригін живий-здоровий, працює і далі в газеті "Завтра". Ось почитайте його статтю за вересень місяць цього року:
    http://www.zavtra.ru/cgi/veil/data/zavtra/09/824/61.html
    Пишіть ще.

• Подобається Подобається x 3
  7. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:good:Ну вот видите!А Вы пишите что в РФ не аппазыцыонэрав!!!!
    :mocking:

8. Даяна

Даяна Well-Known Member

о_О Ваші категоричні твердження про те, чого не було, мене вражають. :good: Де я писала, що в РФ немає опозиціонерів? Цитату пліз !

9. Читатель_Обкома

Ну не то что бы нема..а так..в микроскопических якобы количествах....

10. Даяна

Даяна Well-Known Member

І такого я не писала. Ось що я писала: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=543050&postcount=1825
    І взагалі.... не відхиляйте разом з Прорабом мене від теми.;)

11. Читатель_Обкома

о_О а тема то какая???

12. Даяна

Даяна Well-Known Member

13. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Вочевидь, опозиціонерів проти влади будь де завжди вистачає. Хоча б тому, що панувати всі бажають, а не тільки той хто зараз панує.

Це питання хто хитріший, сильніший, жорстокіший і т.п. Навіть у славно відомій казці про золоту рибку – коли, припустимо що бездоганна, влада буде керувати на користь національної спільноти, тобто народу своєї держави з усіма державними чинниками, все дно знайдуться невдоволені – навіть не тому що їм не дали бажаного, а тому що бажають панувати навіть «над щедрою рукою дащего», тобто самому бути паном, Богом і т.п. «Бажаю щоб золота рибка була у мене на побігеньках».

Тому опозиція в Росії, як чітко позначив Степан Бандера ( читати хоча б тут) – бореться проти нинішньої влади (будь якої як ми пересвідчилися) щоб самим панувати, але ні в якому разі, «упаси Боже!» не проти Російської Імперії – в котрій опозиціонери дуже бажають панувати на іншими народами та й світом.

Так що росіяни завжди будут патріоти Російської вищості над іншими народами.
    Тому така російська опозиція гівна варта для України.

14. - Сколько в граммах? И что из этого следует?

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Россия и Украина навеки ВМЕСТЕ!!!"

Колись, у 70-ті роки, приїхав до Києва французький інженер-гарантійник від фірми "Томсон".
    На візитівці стояло - Thomson-CSF.

Мій колега запитує ламаною англійською - чому Thomson-CSF ?
    Француз відповідає - joined, coupled...
    Наш перепитує, показує складені долоні - "це ось так?"
    Француз стискує правою рукою зап"ястя лівої і відповідає - "Ні, це ось так!".

Мабуть росіяни теж у такому стилі розуміють "Навеки вместе" ?

• Подобається Подобається x 2
  16. terrible

terrible Well-Known Member

:) Ви мені уміляете! яку правду?
    а з Чечнею дарма Ви так. Ічкерія-фореве! молодци! поважаю я їх.
    http://www.youtube.com/watch?v=J0vyPdhG4_w

17. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

З цього виходить, що чи більшовицька імперія, чи Путінська і т.п. – взагалі будь яка Великоросійська імперія – це насамперед загроза суверенітету сусідніх від імперії держав менших по кількості народів.

Тому ми бачимо загрозу від Росії при будь якій системі владі, поки складова Росії обмежиться тільки московітами (сподіваюсь знаєте що це таке), а інші впорядковані державною машиною Російської імперії етнічні території отримають статус повністю незалежних суверенних держав. Починаючі від непокірних кавказьких територій (народів) та закінчуючи (добровільно під’єднаних до Росії калмиків).

І тільки тоді Російська опозиція буде для України по СПРАВЖНЬОМУ суттєво варта.

А так один чорт, імперська влада та імперська опозиція не викликають реальної цінності для України. А поки що за «роз’єднання» території РФ ніхто із Путінської опозиції не виступав.

18. - догадываюсь. А Вы московитов-то за сумасшедших держите или как? Вообще-то, есть "оппозиция" в Вашем вкусе - Новодворская и несколько её коллег по несчастью, но Вы совершенно верно (хоть и интуитивно ;) ) её не воспринимаете, т.к. ОППОЗИЦИЯ может быть политической силой только опираясь на хоть сколько-то значимую часть общества. Вы же хотите, чтобы в России сами её жители - более того, именно русские (иначе это сепаратизм, т.е. не "оппозиция" в рамках государства, а антигосударственная позиция) захотели её развала - и тогда Вам такая "оппозиция" понравится...

Я вот и спрашиваю, позицию "щоб воны уси повыздыхалы" нельзя покороче формулировать? :)))

19. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

-- Щось не схожі кавказци та колмикі про які я казав саме на - "именно русские". Поки Московія (народ - московіти, як називали у Европі) не завоювала цих "іменно руских" - як то Сибірське Царство і т.п. :) -- а тепер це сепаратісти як то поширена фраза на телебаченні Росії "чеченські сепаратисти"...

Значит, і підтвержується що "імено рускіе" становлять опозицію, а усі інші то сепаратисти, і ні в якому разі аж ніяк не може бути опозиція. То на дідька нам така опозиція, котра до інших народів імперська майбутня влада.

І я кажу не "розвала ісконно рускіх земель" - а повернути власникам, меншим народам, загарбані в них етнічні землі, а не керувати людськими та природними ресурсами з Москви .

Наприклад, як розуміти фразу "чеченські сепаратисти" ? - це все дно, що сказати "українські сепаратисти", якби Україні неповезло так, як чеченам. От якби "пітерські сепаратисти" - тоді вірю, це справжні сепаратисти, ісконно-рускіе.

А ісконно -рускіе землі, починаючи від Москви і довкола - нехай собі на них исконни-рускіе росіяни роблять що їм потрібно, це їхня справа.

Останнє редагування модератором: 2 жов 2009
    • Подобається Подобається x 2
  20. - спасибо. Вы и территорию "починаючи від Москви і довкола" уже определили поточнее? Помогли бы "исконным" сориентироваться, а то по привычке опять чужого хапанём...

а де твій аватар? :)