Кто нам ближе? США или Россия?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем prorab, 27 вер 2009.

1. Даяна

Даяна Well-Known Member

Хто сказав? У ленінські-сталінські часи - в основному це були євреї, росіяни і грузини, в часи Брежнєва - в основному росіяни. Що стосується самого Брежнєва чи Громико, то (Брежнєв "походив із російської родини, що проживала на Дніпропетровщині. Народився 1906 року в Кам’янському (сучасне місто Дніпродзержинськ). В анкетах у графі «Національність» писав то «росіянин», то «українець». Наприклад, українцем він записав себе в одній з анкет у 1935 році.»
    Громико: «Неожиданностью стали некоторые детали официальной биографии, опубликованной 3 июля 1985 года, когда Андрей Громыко стал Председателем Президиума Верховного Совета СССР. В частности, в ней отмечалось, что новый глава Верховного Совета СССР является русским по национальности. Хотя ранее в документах, носивших официальный характер, о чем говорилось выше, в качестве национальности Громыко указывалось «белорус».» Суслов- росіянин. Косигін-росіянин...
    В будь-якому випадку недарма цю імперію у світі називали "русскіє", і створила цю імперію своїми штиками російська армія.

2. Gron

Gron тафгай

1. Місце, у якому імперія виготовила танки не має значення. Російськими "калашами", як і іншою зброєю, воюють по цілому світі, проте ніхто Росію не робить автором цих війн.
    2. Для імперії національність солдата (особливо, коли він не по своїі волі відбуває військову повинність на чужих територіях) значення не має.
    А так все вірно.[/QUOTE]

На дуже конкретне повідомлення, ви почали уводити бесіду в друге русло, ще й мов би, доводячи факти.
    Зараз, знову зїзжаєте на особистості.
    Перевершувати вас в інеттролізмі не бачу сенсу, жалкую що піддаюсь на це, та марно втрачаю час.
    Буду обережнішим:)
    Розумію, що з "профі" не варто змагатися(це я до тренера, бо я любитєль)

3. Gron

Gron тафгай

Шановна Даяна, мій пост, призначався Невстранцю.
    Вибачаюсь, про всяк випадок, за непорозуміння:)

Ваши пости 13 та 30 я прокоментував давно, поставив Вам плюса, ще тоді коли Ви їх запостили.
    Тоб то погоджуючись.

• Подобається Подобається x 1
  4. - хто сказав? Вы, очевидно, не сомневаясь поставили ударение в слове "большую (часть)" на первом слоге, т.к. с маргиналами Вам интереснее беседовать? :))) БольшУю. Заметную.
    - называли её "русскими" те, кому лень было разбираться. Украинцы же последовательно и в этом вину москалей видят :))) С армией - ещё десяток допущений, подогнанных под Ваши убеждения. А зачем, непонятно. Лишь бы пугалок понастряпать... Не будем мы вместе, не бойтесь! :) Но будем рядом. Лучше не врагами.

• Подобається Подобається x 2
  5. iso

iso Well-Known Member

Бо перші (поляки) змирилися з існуванням такого сусіда, як Україна, як зі злом конєчним, (іншого не дано), з розумінням відноситься до втрати ними Східних земель (умєрла так умєрла) і стараються будувати з Україною відносини за принципом не нашкодь Україні (а як можна – то й допоможи) і буде якась користь і для себе. А те що на побутовому рівні поляки мають нас за ніщо –підстави для того також є. Головно, що державні мужі порозумілися. А решта перетреться...
    Якщо такі ж відносини складуться і з Росією – і з нею будем дружити:preved:
    зазіхали на нашу землю (я про поляків) чи ми їхню - це дуже неоднозначно:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  6. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Саме так :)

7. premium

premium Well-Known Member

імперська шовіністична маячня... в ідеалі кожен народ повинен мати свою державу зі своєю самобутньою культурою і мовою, інакше завжди будуть вищосортні імперські народи і друго-, третьосортні народи.

• Подобається Подобається x 3
  8. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Моя відповідь така:

Статья, конечно не лишена оснований. Россияне не так уж глупы, что б не понимать - полная ассимиляция украинского народа - уничтожает саму пользу от украинского народа. То есть недостатки российского менталитета переходят на украинцев, перечеркивая тем самым ценность для империи именно ОТ УКРАИНЦЕВ.

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ви про що?
    За це - +!

10. - так и есть, триста лет породу отбирали, разводили, тока собрались на холодец пустить - нате здрасьте, хлев развалился... о_О

11. premium

А Тбілісі, Вільнюс, Абхазія, Пд. Осетія, Придністров'я? Про внутрішню Чечню вже мовчу.

12. - разумно. И про остальное не стоило.

13. premium

Хоча б про це: "«единый русский народ», понимаемый как совокупность великороссиян, украинцев и белорусов, принявших русский литературный язык и отказавшихся от своих этнокультурных особенностей".

14. prorab

prorab миється в бані

Объясняю вам - этот американец выбросился с криками; РУССКИЕ ИДУТ , из окна именно американской псiхлiкарнi именно на территории НЕЗАЛЕЖНОЙ АМЕРИКИ!!!

Это не вам тягне это вас куда то тягне!

ХА-ХА-ХА! А Хрущев кто был по национальности? еврей или белорус?

Останнє редагування модератором: 1 жов 2009
  15. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Ото ж бо ;)

16. Ronin

Ronin Active Member

Всім хто розповідає мені про братські народи, і цього вже достатньо для того щоб ми об'єднались пропоную прочитати класну статтю російського (навіть "імперського") журналіста

Брат по-расчету:

http://sd.net.ua/2007/01/17/brat_po_raschetu.html

Не стоит путать дружбу двух подростков с дружбой, к примеру, двух семей и уж тем более —с дружбой государств."Дружба" стран всегда основывается на взаимном интересе.

А вы чего хотели?

Массового перехода миллионов "хохлов" и "бульбашей" через границы с плакатами "Возьмите нас в Россию!"?

Униженной просьбы взять шесть областей Беларуси, без условий и гарантий шестью безропотными россиянскими провинциями с назначением губернаторов от "Единой России"?

А может быть, вы хотите "Новой Переяславской рады"? Нового "Георгиевского тракта"?

Но с чего? Что такого Россия может предложить сегодня Украине, Белоруссии, чего нет у них?

Ничего!

• Подобається Подобається x 10
  17. prorab

prorab миється в бані

Там были успешно подавлены антигосударственные сепаратистские перевороты!

18. В Приднестровье, Осетии и Абхазии (начало 90-х, наверное?) были успешно подавлены антигосударственные сепаратистские перевороты? Интересная версия. В первом случае благодаря а в остальных двух вопреки деятельной помощи справжних украинцев - таки не подавлены. А мы вообще о танках говорили, принимавших участие в разных событиях.

19. prorab

prorab миється в бані

надеемся что это так!

Особенно не пхалась в 2004-м году!!!

Останнє редагування модератором: 1 жов 2009
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А няй ........ не хочу виражовуватися...
    Няй не приходіт і не буде тоді "тяжолої мінути".
    Америкоси хоть не ходят без спросу і то вже плюс.

а де твій аватар? :)