Кто нам ближе? США или Россия?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем prorab, 27 вер 2009.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Звідки Ви таку нісенітницю берете? До речі, а Вам не здається, що такий світогляд принижує Україну і українців?
    Живіть. Хто заважає? Знову Росія?

2. Игорь

Игорь Well-Known Member

То что Вами пользуются это понятно.

3. Gron

Gron тафгай

Кажу за себе.
    Мені дуже комфортно в Польщі, Хорватії, Словенії, взагалі в Європі.
    Як що брати "той світ", то в Канаді, та Н. Зеландії, в США теж непогано, але не моє.
    Росія десь на ...цятому місці.
    Хоча совкові стереотипи, бачу все ще дуже живучі, "гарна" була пропагандістска машина.

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

"Один любит арбуз,другой - свиной хрящик"{с)...:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  5. Даяна

Даяна Well-Known Member

Ага…. Сплатіла навєкі велікая Русь…. У цій темі стало очевидно, що на відміну від тих росіян, які не переймаються сплачєнієм васалів, москалі не хочуть возз’днання на тих умовах, на яких довший час були з ними українці, починаючи розмови про те,- кого більше, що-хто кому може запропонувати, починаючи ділити твоє-моє, лицемірно при цьому заявляючи «Смысл намного проще - все МЫ одна нация!!!». Ну.. раз одна, то нема питань, - на таких же справедливих умовах, - впєрьод! (пости 13 і 30).http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=542086&postcount=13
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=542174&postcount=30
    Так ви недарма написали, що викинувся він з вікна ПСИХЛІКАРНІ. Дурна смерть хворого чоловіка, порівняно зі смертю тих, які гинули під російськими танками у Фінляндії, Литві, Латвії, Естонії, Польщі, Чехії, Угорщині, Афганістані……
    Авжеж. Доки серед росіян і українців існуватимуть москалі. А взагалі , таваріщ Прораб,- ви робите корисну справу. Коли багато вєлікаросов приховують свої справжні наміри і роль українців у подібних союзах, деякі форумні москалі цього не приховують, і тим самим не дають українцям розслабитись і втратити пильність. Дай вам, Боже, здоров’я.

• Подобається Подобається x 5
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А те що в Росії до 1991 року до власника (приватної особи) компутера і особливо принтера могли прийти.

Не знаю, через який РОСІЙСЬКИЙ супутник і з ким Ви спілкуєтеся.

Хіба що півострів Ямал отримує ТВ-канали через російский супутник.
    Ви туди переїхали ?

А я виходжу за межі України через Франкфурт.

7. Степаныч

І нема на то ради.:pardon:

8. night

night Well-Known Member

[
    Щоб поважали нас як націю ми самі себе повинні спочатку поважати. Та і в чому виражається повага США до нас?
    Тільки чому ж тоді українці як мухи на мед в ту Польшу їздять і возять туди на продаж все що можна продати (це ж типу економічні відносини в нас такі) а такі ж відносини з Росією це погано. Виходить що і ті і ті нас принижували, зазіхали на нашу землю але одні чомусь хороші і з ними треба дружити а з іншими ми маємо ворогувати.Хоча ті ж поляки нас мають за ніщо.
    а ми їм самі це позволяємо робити. А якщо точніше то наш уряд. Була б жорстка політика і ніхто б нікуди не мігі не мав права втручатись.

9. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Саме так. Бо вона також впливала протягом сторіч та зробила слухняних "щасливих" радянських проросійських звичайно, рабів, і тепер той раб без рабства неуявляє інше життя, - тому постійно, механічно, автоматично, заважає прогресивним громадянам вибратися з цього Евроазіатского стану, своєю агресивною ностальгією, бажанням вороття у минуле. Росія використовує цей несвідомий елемент як пута, кайдани для розвитку України, націїї котра має все і без Росії.

Немає чогось такого, в Росії (окрім недоліків морального падіння) чого б в Україні небуло.

Останнє редагування: 1 жов 2009
  10. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Це дуже просто - тому що ЗАРАЗ Польша не втручається у ВНУТРІШНІ справи України, поводить себе пристойно, і не збирається брати роль старшого брата, та тягти в сою імперію. На відміну від Росії.

Я кажу ТОЙ народ а не народ США окремо. Це може бути будь хто. Навіть Росія, якщо буде поводитися належним чином.

11. Степаныч

Я нещодавно постив з цього приводу тут Цікаво було б знати Вашу думку про таке бачення історії.

12. - в основном под украинскими танками, управляемыми советскими людьми самых разных национальностей. А так всё верно.

13. Даяна

Даяна Well-Known Member

1. Місце, у якому імперія виготовила танки не має значення. Російськими "калашами", як і іншою зброєю, воюють по цілому світі, проте ніхто Росію не робить автором цих війн.
    2. Для імперії національність солдата (особливо, коли він не по своїі волі відбуває військову повинність на чужих територіях) значення не має.
    А так все вірно.

14. - всё не "мае", пока империю не называют. Танки были либо советские (так называлась империя, в которой большую часть высших постов занимали украинцы) либо по месту производства. Ваши "убеждения" к фактологии отношения не имеют.

Калаши, кстати, тоже "советские" по происхождению и неизвестно чьи по производству. Напродавали и наотдавали даром черт знает кому лицензий... Это именно советский, идеологический подход.

15. Gron

Gron тафгай

Що до фактажу

Т-64 - только ХЗТМ (Харьковский завод тяжелого машиностроения им. В.А. Малышева) - 1964 - 1987 гг.

Т-72 - только Уралвагонзавод (Уральский вагоностроительный завод, Нижний Тагил), с 1974 г.

Наиболее интересно производство Т-80:

Т-80 - Ленинградский Кировский завод, серия 1976 - 1978 гг.
    Т-80Б - Ленинградский Кировский завод, Омский завод транспортного машиностроения, с 1978 г.
    Т-80БВ + Т-80БВК - Ленинградский Кировский завод, с 1985 г. (+ модернизация Т-80Б на танкоремонтных заводах МО).
    Т-80У - Ленинградский Кировский завод, Омский завод транспортного машиностроения, с 1985 г.
    Т-80УК - Омский завод транспортного машиностроения, возможно с 1992 г.

У вас є факти, на яких саме танках імперія приїзджала туди, куди її не закликали?

16. Е календарь. Из всего перечня после 74 года был только Афганистан.

17. terrible

terrible Well-Known Member

хеее, малиш! а питаннячко мона? а в 1918 яка була "трудная минута" для УНР та від кого її рятувала русня?

PS та і залишили б цього маленького провокатора в спокої. ми тут пишемо, а він сидить вдома і стукає по столу... цим самим...
    погляньте на його теми і на його дописи. він повністю впевнений, що на Західній живуть одні бЕндеровци і националюги, що її пора оперезати бетонним парканом щоб бендерівська зараза не вилізала на Схід. так навіщо нам такий засланий казачок потрібен? коли я модерував свого часу на бергеншильді, такі муфлони із беззмістовними дописами і купою знаків оклику просто не заходили в мій розділ - боялись. тому що я миттю виносив їх відпочивати.

Останнє редагування: 1 жов 2009
  18. terrible

terrible Well-Known Member

ну а як же така спільнота, як советский народ? здається, що від нашого чарівного прораба за версту тягне совком, ні? так от я й не знав... що був з башкіром однієї крові! малий був... дурний...

19. Gron

Gron тафгай

т-34 т-54/55 т-62 та інші, вироблялись на тих самих заводах.
    калєндарь вам недопоможе(хоча їм, сподіваюсь, ви вже навчились корисиуваться?)
    Учітє матчасть;)

20. - да, в т.ч. и на ХЗТМ и в ЧССР и в Польше - после войны, а до войны (до эвакуации Харьковского тракторного) соотношение было ещё интереснее (в Даянином списке половина пострадальцев - до 41-го). Из всех участников Вы приводите меньше всего фактов и чаще всех советуете учить матчасть :) Тренер - тоже дело нужное...

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)