Вас никто не тянет в какой-то там империализм . Смысл намного проще - все МЫ один народ , одна нация!!!
якщо так, то - всі народи ссср - одна нація. то - я однієї нації з якимось якутом чи чувашом? весело чесно кажучи-мені по цимбалах чужі бредні у Ваших мріях?
----------- Щодо "все МЫ один народ , одна нация!!!" - якраз це і є ГОЛОВНА ЗАСАДА Російського імперіалізму! Відвідайте запропоновану вище тему - і Ви самі в цьому пересвідчитеся. На всі 100%
Насправді в Україні 90% населення розмовляє Українською. так русскіє і є якутами, чувашами... єрзя, чудь, весь, меря, мордва, черемиси... тож яким боком вони до слов'ян?
Білоруси - згідний. Але які з русскіх слов"яни?! Може і були колись, коли Київська Русь тоті болотА завойовувала... А тепер - монголо-буряти.
Бывший министр обороны США джеймс форренстол выбросился из окна психбольницы с криками - РУССКИЕ ИДУТ!!! Хочу посоветовать вам SATKUR не подниматься выше первого этажа!!!
В тяжелую для украинцев минуту на помощь им всегда приходила только Россия! США нам помогают...в Ираке умирать!
А чего уже трудная минута наступила ? А вообще вопрос почти риторический, ибо ответы на него простые. Географическая близость Экономические связи Кооперация Наибольший экономический партнер для Украины РОссия (Но не УКраины для РОссии) Стандарты КУльтурные связи ВПК Знания языков РОдственные связи Наличие транспорта Общая история.... Можно продолжить. Галичина, только где-то говорят очень далеко от РОссии, не знаю точно где, но говорят поезд ходит ЛЬвов-Москва и рельсы не взорвали.
Найпростіша відповідь США ніколи не нав’язувала нам своєї мови,ніколи не загрожувала наші териториальній цілісності,ніколи так відверто не пхалась в наші внутрішні справи... Хм..як і Берег Слонової кості,зрештою...
КТО НАМ БЛИЖЕ? США ИЛИ РОССИЯ? А за допомогою чого і на чому ми це обговорюємо ? На компутері Ай Бі Ем з клавіатурою QWERTY через НАТІвський АРПА-нет. . . Чи вугіллям на паркані пишемо три знайомі літери ? Зовсін не IBM, Може «Мир» ?
Ромко і Мих жиют на території України,котра є А міжнародних угод і і міждержавних стосунків ще ніхто не відміняв...
Так вы от имени Державы вещаете????? Хто вас уполномачивал совместно с Михом???? Будьте скромнее!!! Как однажды написал некто Борис из Киева: "А народ то спросили?"
"КТО НАМ БЛИЖЕ? США ИЛИ РОССИЯ?" ========================================== Странный вопрос. Россия, конечно.
Багато ХТО. Нам, Українцям, до ДУШІ близче той народ, котрий поважає нашу націю, наше право на СВОЮ культуру, мову, терріторію, незалежність. І не зазіхає на все це як раніше Польша і постійно Росія понад 300 років, котра, "чомусь" замість того, щоб розбудовувати свою країну в котрій ще ПРЕДОСТАТНЬО недоліків, і вона нічим не краща аніж Україна, люди живуть бідно, (окрім Москви, звичайно) - ніяк не може САМА по СОБІ спокійно жити без України. Постійно втручається у наши внутрішні справи. То тільки тому кому близче тільки свій гаманец - близче та країна де можна безкарно "ловити рибу в каламутній воді". Та й суто практично: я б бажав би соціально та матеріально жити як американец а не як росіянин.