Кто нам ближе? США или Россия?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем prorab, 27 вер 2009.

1. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

По рівню життя і Україна і Росія належать до країн третього Світу. США - постіндустріальна країна із своїми проблемами. Потрібно спочатку знайти перспективу розвитку України , а потім можна вибирати шлях - перспективи поки що немає - постійне падіння і брехня по телевізору...

• Подобається Подобається x 5
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Не треба пересмикувати...Стосовно ядерного бомбардування написано вже купу книжок і статей, де аналізується обстановка і саме прийняття рішення...Не буду Вам тут цього розповідати, бо Ви, напевно, і самі з цим знайомі...Нехай японці самі висувають претензії до США (які є їхнім союзником), бо Вашого заступництва вони не потребують...А самі нехай тримають відповідь перед китайцями, корейцями і іншими народами, з якими поводились як звірі...Мені не жаль ні німців, що отримали по заслугах, ні японців...Той, хто посіє вітер - пожне бурю...Ось вони її і пожали...Це - розплата...Може це і жорстоко, але це справедливо по відношенню до тих, хто був закатований нелюдськими режимами Німеччини і Японії.....Стосовно афганських душманів, то з їхнього боку було несправедливо надавати прихисток ворогам країни, яка допомагала їм перемогти СРСР. Вони проігнорували ультиматум США про видачу Бен Ладена, тобто офіційно стали його союзниками і ворогами США...А от по відношенню до СРСР уряд Хафізулли Аміна ніяких агресивних дій не вчиняв і ворогів СРСР не приховував, але його по-зрадницькі вбили, тим більше люди, яким він довірив свою безпеку...

• Подобається Подобається x 3
  4. Spika

Spika Well-Known Member

И пособников... Пособников их всех националистических мастей не забудьте в перепалке...То же ж надо по справедливости воздать...

А был ли мальчик? Кто такой Бен Ладен? Откуда взялся? И почему родственники "врага США" чудно дружат и партнерствуют бизнесово с президентами самих США?

Бен Ладен, это всего лишь идеологический штамп, но не реальность. Не мусольте.

А ну, если можно поподробнее... Как же ж там Амин собирался строить отношения с СССРом?
    Опять идеологические лозунги...

5. DISBATya

CCCР не выдает бенладена ?о_О ...империя зла!о_О Вот США - ангельско-суверенна дэржава !!!:haha:

• Подобається Подобається x 2
  6. Yarema

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

8. Spika

Spika Well-Known Member

А! О, как... Глубоко накопано... Вполне достаточно для "выводов космического масштаба и космической же глу..." (бины).:scratch_one-s_head:

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 6
  10. DISBATya

А можно поподробнее? А то как- то очень быстро и пусто простучали ...как по бамбуку.о_О Хотя очень чувствуется - где-то глубоко внутри затаилась умная мысль в этом. ...США ведь все-таки вам ближе ?:sorry:

11. Locke

Locke невиправний реаліст

Одним реченням: "Ля-ля-ля три рубля"
    Звірства вчиняли солдати-самураї, а загинули в Хіросімі і Нагасакі жінки і діти. Солдатів там практично не було.

Я тільки недавно писав, що при бажанні, підібравши потрібні слова, можна виправдати будь-кого, як і спаплюжити будь кого.

Використовуючи Вашу логіку, опишу вам одну і ту ж подію – збройне пограбування банку, але як її можна викласти в пресі двома різними способами:

1. «Сьогодні озброєні бандити здійснили напад на філію такого-то банку в місті такому-то. Грабіжники заволоділи 400 000 гривень і 25 000 доларів. Під час нападу загинули двоє касирів банку, які навіть не робили спроби чинити опору грабіжникам. Одна з касирів – 25 річна жінка, яка сама виховувала двох дітей, що залишилися сиротами».

Правда жах? Таке повідомлення викликає гнів, обурення безкарним розгулом злочинності і жагою помсти нелюдям.

2. «Сьогодні народні месники здійснили екс у філії такого-то банку в місті такому-то, під час якого каса борців з олігархічним режимом поповнилася на 400 000 гривень і 25 000 доларів. Під час вдалого ексу месниками було вчинено атентат супроти двох прислужників ненависного олігарха Х, власника вказаного банку».

Відчуваєте різницю?

• Подобається Подобається x 4
  12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Затриманий вчиняв у відділку насильство над правоохоронцями, бив їх печінкою по п"яткам та лицем по кулакам.(с)

• Подобається Подобається x 2
  13. Yarema

З появою бомбардувальної авіації тилу не стало...Японці сдаватись не збирались, на Окінаві вони самі повбивали своїх жінок і дітей...Я не хочу нікого виправдовувати і розводити тут шмарклі, але перед американським урядом стояло питання мінімізації своїх втрат, бо їм треба було нести відповідальність не перед японським народом (з яким були у стані війни), а перед своїм...Це Сталін мав можливість гнати свої війська в атаку, не рахуючі втрат, японці також вважали за честь загинути в бою, бо шлях самурая - шлях смерті...У американців інша ментальність, вони воліли воювати так, щоб втрати несли противники, а своїх берегти... Та , врешті решт, Ви можете моралізувати, засуджуючі американців, бо не Ви несли відповідальність за американських громадян в одностроях...Та й не американці розв'язали ту війну.

14. Locke

Locke невиправний реаліст

В війні нема правих і неправих. В війні всі, як правило, неправі. Бо не існує нічого такого, що би вартувало мільйонів людських життів. Теперішня тактика набагато підліша. Відкрита війна вимагає вимагає колосальних матеріальних ресурсів і людських жертв. Та й ще викликає осуд громадськості. Сучасні методи ослабити чи завоювати країну того не вимагають. Просто ідеологічною пропагандою розколюють країну на кілька угрупувань і товчіться між собою.... Правда ще й трохи фінансують і ту, і іншу сторону конфлікту, щоб мали силу воювати між собою. А далі сценарій простий: захист демократії, точкові бомбардування, потім тендери на відновлення зруйнованої економіки, капіталовкладення і прибирання до рук промисловості. Просто як двері.

• Подобається Подобається x 4
  15. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Після карнавальної революції перед Ющенко піднявся конгрес США , а він попросив зняти закон Джексона-Веніка - ну дурааак... Так американці тепер завдяки Ющенко нас веніком вимітають.

16. Yarema

Ви - пацифіст? Я - ні. Я вважаю, що є війни загарбницькі, а є визвольні...
    Якщо погодитись з Вами, то радянські дисиденти, піддавшись ворожій пропаганді, розколювали радянське суспільство і тому заслуговували репресій. А про повстанців УПА і говорити нічого, бандити та й годіо_О...А громадяни Лівії, яких тиран Каддафі вже 40 років позбавляє прав якось впливати на владу, мати вибір, теж не повинні були повставати, а дати йому можливість вмерти при владі і передати її за спадком сину...Теж саме стосується тирана і вбивці Саддама Хусейна, якого треба було ліквідувати ще в 1991 році, коли він напав на Кувейт і мародерничав в ньому...На жаль, тоді того не зробили, зрадили шиїтів, яких він жорстоко придушив...Оце і був дійсний злочин адміністрації США. Вони зрадили людей, які дивились на американців, як на визволителів. І відбулося це тому, що боялися посилення Ірану...Це була помилка і виправляти її, на жаль, довелось в 2003 році, причому доволі незграбно в сенсі обоснування необхідності цього кроку...
    Тендери виграли навіть російські компанії, хоч Росія займала в цьому питанні скоріше сторону Саддама;). І взагалі, чи маєте Ви інформацію про ці тендери, компанії, що перемогли? Я чув, що Україна також виграла тендер на постачання зброї іракській армії...

17. Полковник

Полковник миється в бані

Угу.
    Я тоже много что чув.
    Головой своей когда работать собираетесь начать?

18. В Ірані все спокійно поки що. Якщо Ви про Ірак, то там майже всі провідні країни світу беруть участь. США ніколи не діє самостійно. На відміну від Росії, яка завжди діє виключно за своєю ініціативою, плюючи на думку світового співтовариства. США - це дійсно велика демократична країна, в якої по-перше треба вчитися виконанню законів та дотримуванню прав людини. Про Європу я можу розповісти Вам дуже багато хорошого, але ж тут питання про США та Росію. Отож, США тут поза конкуренцією. До речі, з Вашого поста те ж саме витікає. ;)

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Браво! Бис! Кричали женщины - "ура!" - и в воздух чепчики бросали!
    Ирак, Афганистан,Сербия, Гренада, Вьетнам... Этапы большого пути "демократии", "закона" и "прав человека"... о_О
    Давно я так не смеялся...
    Реприза удалась! :haha:

20. Полковник

Полковник миється в бані

Это она Вам удалась.
    А Паны всё ждут, когда гамериканцы точечными ударами уничтожат москалей и точечными посылками с долярами осчастливят титульную нацию.
    И откуда у них эти сны разума, рождающие чудовищ?

а де твій аватар? :)