Кто нам ближе? США или Россия?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем prorab, 27 вер 2009.

1. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 5
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Інтернаціонал бачу досі почитуєте :)))

---------- Додано в 00:38 ---------- Попередній допис був написаний в 00:32 ----------

• Подобається Подобається x 3
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

Мда, очевидний провокатор запустив очевидно провокаційну мулю, а скільки постів люди накропали :)
    По темі: от ніколи не розумів, якого милого відразу згадувати про Росію і США? Мені от чехи близькі, серби, я за їхні команди на ЧС і ЧЄ вболіваю завжди, та й в побуті приємно спілкуватися... Австралійці з канадцями близькі, бо там українців не просто багато, але вони ще й реально впливають на розвиток суспільства... З Португалією є трохи приватних спогадів приємних,з Польщею...
    А США і Росія мені однаково майже байдужі. Якби не було і там, і там по кілька знайомих, були б байдужі взагалі.

• Подобається Подобається x 6
  4. Turkul

Turkul Well-Known Member

Спокойной ночи дамы и господа! За сим откланявшись, удаляюсь!

5. oktava

oktava New Member

[думаю краще самим наводити порядок у себе дома..

6. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 5
  7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 1
  8. FourA

FourA Дуже важлива персона

Не удержался - ответ настолько очевиден. что не мог не подсказать. От границы Украины до границы с Россией расстояние равно 0 км. Имеется общая граница. От границы Украины до ближайшей границы с США не менее 10 тысяч км. Всё остальное - сантименты. Забавно читать рассусоливания на сей счёт.

• Подобається Подобається x 2
  9. Bambook

це від ближньої до вас. а від ближньої для мене - набагато більше. Плюс є ще фактори, крім географічної відстані. Наприклад, потрапити найближчим часом у будь-яку країну ЄС для мене є дуже вірогідно. А потрапити до США і Росії - рівнозначно маловірогідно.
    Тому для мене різниці немає. А всілякі там словянські братства і тому подібне - сантименти. Кумедно читати мудрагельствування з цього приводу.
    ;-)

10. FourA

FourA Дуже важлива персона

Я говорил всего лишь о том, что у Украины с Россией общая граница, между ними никакого расстояния нет. Львов ведь тоже находится в нашем государстве. А разговоры насчёт братства - лично Вас очень сильно склоняли к братству? Заставляли быть братом? А чувствовать себя славянином или не чувствовать - это дело сугубо личное! Если хочется, хоть англосаксом себя считайте. Ко мне в октябре или ноябре на сайте обратился пришелец. Зелёненький такой был, с клешнями. Попытался разговаривать на непонятном языке, но его быстро удалили. За то, что пришелец. Он, наверно, к нам в братья набивался. А мы его не поняли...

11. Gron

Gron тафгай

Мені ближче США, бо власне мені та моїй родині, в ті роки щоможливо оглянути, нічого поганого не бачили.
    Плоди нтр бачили діди, ленд лізінгову тушонку та шоколад - батьки, чесні новини, комп'ютер, інет, джинси, музику, справжній хокей - вже я, освіту(якісну) - мій син.
    Додам ще багатьох друзів та родичів, яким ця країна стала другою батьківщиною, дозволила їм вирости як особистостям, бізнесменам, банально вилікувати хвороби.
    Своєю демократією, повагою до закону, ставленням до праці, до природи, а головне до особистості, сімейними цінностями мені ближче саме Америка.

PS Для тих хто збирається вчипити мені ярлик "бЄдуховнАго" додам, що вклад США у Світову літературну(принаймі) скарбницю, нмд, ніяк на меньший ніж у інших країн, а стосовно літератури 20-го віку навіть більший, теж саме і музика з кіно.

Останнє редагування: 2 лют 2011
  12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Россия? Америка? Для меня - моя семья. Лучше Солженицына - не скажу:

Его родиной была -- семья.
    Его религией была -- семья.
    И социализмом тоже была семья.
    А всех сеятелей разумного-доброго-вечного, писателей и ораторов,
    называвших Спиридона богоносцем (да он о том не знал), священников,
    социал-демократов, вольных агитаторов и штатных пропагандистов, белых
    помещиков и красных председателей, кому на протяжении жизни было дело до
    Спиридона, он, по вынужденности беззвучно, в сердцах посылал:
    -- А не пошли бы вы на ...?!

13. - вот ведь оказия какая! До Спиридона всем было дело, а посылал он (по вынужденности) беззвучно. А на ветке имеем ситуацию с точностию до наоборот :)))

14. Turkul

Turkul Well-Known Member

А нужно? Или ты думаешь у вас здесь медом намазано?
    Носик свой не стоит задирать, а то можно о верхний наличник двери зацепиться.:give_rose:

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ты светлый от людей, Донбасс...

16. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Ну уж точно не США.

17. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вот так получилось, что США, как и Украина по границам близки, а вот по расстоянию далеки. Единственное в Украину могу приехать на машине.

• Подобається Подобається x 4
  18. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Проблем на границе с Украиной - побольше(т.к. "заграница") , чем на границе с США.:scratch_one-s_head:

19. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вы хотели сказать что на границе с США дешевле? Так это я уже знаю.

---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:58 ----------

20. Bambook

Україно, п'ю твої зіниці
    Голубі й тривожні, ніби рань.
    Крешуть з них червоні блискавиці
    Революцій, бунтів і повстань.

Україно! Ти для мене диво!
    І нехай пливе за роком рік,
    Буду, мамо горда і вродлива,
    З тебе дивуватися повік.

Ради тебе перли в душі сію,