Кто нам ближе? США или Россия?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем prorab, 27 вер 2009.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що до метрополії, КП зробити канонічною церквою, а МП - неканонічною.:)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Даяна

Даяна Well-Known Member

Ви спочатку на питання посту 13 дайте відповідь, а потім поговоримо про шаровари.

Ага. Розкольники, що відкололись від матері-церкви. Приєднати назад до Києва!!!! Ніякої автономії! ВІд'єднання від КП - це ж "хула на Духа святого".:)

• Подобається Подобається x 3
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

1. Ну да раз вместе то с одним правительством? вопросы типа свободного Э.П. льготного визового режима и т.д не рассматриваются?
    2. Разумеется, туда же к п.№1
    3. ыыыыыы! позабавили, та территории Украины 80 % населения разговаривают на Русском.
    4.Угу и в мавзолей Шевченко занести шоб подчеркнуть так сказать .....

4. Даяна

Даяна Well-Known Member

1. Так я ж писала, що і "Масква нє сразу строілась". З часом все (в результаті інтернаціональної політики У.Р.) буде навпаки, - лиш у Тамбові, Ярославлі, Омську... МОсква на подібне мала кілька "валуєвських" століть.
    2. Який візовий режим у єдиній державі зі столицею в Києві? Жителі Московської губернії У.К. будуть вільно пересуватись.
    3. А от мавзолею Шевченка не буде. Старший український брат не допустить знущання над тілом .
    Так ви - "ЗА " ? (стосовно питань посту 13?)

5. Patrick

Patrick Well-Known Member

щось мені цей "прораб" нагадує Пролетарського Дракона. Газети постив , вірші.... а потім десь пропав.

6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Да фигня все это. Главное нормальные прозрачные границы, гармонизация образования, экономические, политические отношения основанные на законах, гармонизация стандартов, уважение прав личности...

А это административно- территориальное деление Земного шара ? А какя к бесу разница ?

7. iso

iso Well-Known Member

Нє надо!
    Ну нє, приємно звичайно, вийшов із землянки, потягнувся, уявив неосяжні простори Батьківщини і гордість переповнює душу: Хорошо жить на Русі!!! Тільки що з отим усім робитио_О

8. mavka

mavka Well-Known Member

Читала про Івана Диховичного, що відійшов у вічність, й ось натрапила на таку його думку :

"...Мы вырастили мутантов. Я наблюдаю за этим процессом уже много лет и хорошо знаю такую породу людей. Это не мы с вами, не узкий круг людей, которые живут полноценной жизнью, пытаются что-то узнать, интересуются событиями и т.п. Такие как мы — это совсем небольшой круг. Есть какая-то часть молодежи, которая живет нормально и позитивно, и она мне очень нравится. Это моя публика, и я счастлив, что могу для них что-то делать. Но таких людей очень мало, уж поверьте мне. А у остальной массы — рабское сознание. И это сознание практически всего населения.

Эта новая порода мутантов создавалась долго — 15-20 лет. Эти люди, может, ни в чем и не виноваты. У них нет обратной связи, они не понимают, что они делают, у них генетически нет чувства ответственности. Поэтому с ними очень трудно. Когда у людей нет никаких понятий о нравственности, им нельзя ничем помочь. Меня останавливает милиционер, и с ним ничего нельзя сделать, нет обратной связи. Он может отобрать права, потребовать деньги, и объяснять ему что-то бесполезно.

Все властные структуры: ОМОН, милиционеры и т.п. — это специально воспитанные люди, у которых нет сознания. Это огромная армия людей. Они понимают, что беспредельны. Государство не платит им деньги, поэтому они грабят нас. Вот такая мораль, она повсюду, везде. И их даже нельзя упрекнуть.
    И никто не предпринимает никаких шагов, чтобы опять стать нормальными. Процесс бесконечен. Он должен дойти до какой-то критической точки, когда что-то произойдет. Это может быть страшное событие. И мне кажется, оно случится. У нас же нет середины, у нас есть горячо и холодно. А народ сорвется и просто всех снесет. Это будет дикая штука. Никакого постепенного изменения сознания не будет.

Единственное, что могло бы привести к каким-то качественным изменениям, это искусство. Но искусство сейчас занимается совершеннейшей профанацией. То, что мы видим на экранах кинотеатров — чудовищная, безнравственная продукция. Все наши герои — милиционеры и бандиты, ни одного интеллигентного человека в кино нет. И это отражено в зарубежных фильмах о нас. В мировом кино уже сложился наш образ. На нас смотрят, как на мутантов. И от этого стереотипа нам долго не избавиться.

В такой ситуации можно жить только изолированно. Я вот живу на даче и делаю то, что хочу делать. Но у меня жуткое настроение. Я вам могу сказать, что я задумался, для кого я работаю... Конечно, я работаю для себя, но я же должен иметь какую-то отдачу. Мне нужна какая-то живая стенка, с которой я могу разговаривать. Я ее давно почти не чувствую. Я обращаюсь к ней, но она мне не отвечает. И у меня нет ощущения, что это я чего-то не понимаю. У меня ощущение, что это у них что-то произошло. Я практически не чувствую обратной связи. И это страшная история".

• Подобається Подобається x 5
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Угу...
    В мене сусід є..
    Файний хлоп..а,як нап’ється,то воює..і пісні гарлАнить...різні...:ireful1:
    На весь під’їзд...буває,цілу ніч...:ireful1:
    піду,зацитькаю..за 10 хвилин те саме...:nea:
    І шо зробиш - сусід...:dntknw:

10. Даяна

Даяна Well-Known Member

По-перше-цифра дуже перебільшена, а по-друге-діло поправиме. Лиш треба в умовному союзі УР (Україна-Росія) взяти досвід братнього російського народу. Я вам зараз його пригадаю, а ви, якщо згідні, в кінці дасте мені умовний знак написом "Слава героям!". Хто такі герої, а хто зрадники, вам потім старший український брат пояснить, а поки що це буде умовно. Отож, щоб потім не було проблем з язиковщиною всіляких там сазнатєльних націоналістів, необхідно перейняти такий досвід у братнього народу:
    http://forum.domivka.net/archive/index.php/t-2026.html
    Після усіх цих заходів за кілька століть росіянам буде щастя (навєкі вмєстє), і вони всім серцем полюблять українських інтернаціоналістів, а хто не полюбить,- значить націоналюга з відповідними аналогічними наслідками.
    Стосовно всього решта (нормальные прозрачные границы, гармонизация образования, экономические, политические отношения основанные на законах, гармонизация стандартов, уважение прав личности...) - без проблем, аналогічно.
    (прошу відповісти на питання посту 13 і дати умовний знак).

Останнє редагування: 28 вер 2009
    • Подобається Подобається x 4
  11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

может пока на существующих территориях покажете как надо??? А то от слов "политика" УР делается страшно .....

наспівуючи "Куме а може Вам порізати? Ага, ось тут і ось тут "

жаль ... а по 13 посту - нет, так как Меньшее не присоединяет к себе Большее, разве что при наличии большой разницы в уровне развития, оной не наблюдаю
    угу может скажете сколько разговаривает на на "Украинском" без русского и лямпочек, так тех вообще мало .... а править нахиба? это надо кому?
    це кокій? мало того що Старший тай ще й Украинский ... а западно или восточно украинский? или свидомо украинский? :dntknw:

"Служу Українському народу !" а не только его "свидомой" части

12. Даяна

Даяна Well-Known Member

Це як зрозуміти ? Ви не підтримуєте аналогічну політику, що здійснював братський російський народ?
    А яка різниця, коли це лиш умовне приєднання, а насправді - возз'єднання на основі прадавньої Київської столиці. Старший брат у даному разі виступає як історичний, а не кількісний фактор (я ж не писала "більший", а СТАРШИЙ). Це ж буде ЄДИНА держава з історичною столицею, тому і служити треба буде єдиному народові. Так що і далі чекаю відповіді на питання посту 13 і умовного знаку.

13. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Сильно сказано!! Дякую.

14. Вы "ЗА" или не "за"? :)

- правильно начал Дыховичный (мир праху его), вернее начал преувеличенно, но понятно и в верном направлении, а потом понеслось:
    - допустим, "интеллектуальная элита", которая и должна бы заниматься воспитанием через искусство, как совершенно логично и начал Дыховичный - и которым 15-20 лет назад наконец-то перестала мешать цензура, предоставилась полная свобода выражения пессимизма с помощью всех оттенков черного цвета... и вдруг...
    - ага! Так значит "кем-то" специально воспитанные, уже не "нами"! Т.е. пока "мы" лили чернуху и вкушали призы на фестивалях за самобичевание "а ля рюс" кто-то вырастил у нас под носом "специально воспитанных людей"? о_О
    - Какой такой народ? Мутанты, или "кучка дачных интеллектуалов"? С чего бы первым своих сносить, с чего вторым бы заикаться...
    - вернулись на круги своя. "Искусство может всё", но каждый работает "на себя" и без обратной связи, запершись на даче, в ожидании, когда "народ сметёт" всех вокруг... и... непонятно, что изменится (и так кругом мутанты).

Всё-таки, абсолютизация творческого процесса вредна. Одно хорошо: соседям читать такое приятно, вроде, не про них ;)

15. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Це дуже сильний допис. Саме на таких засадах треба й починати викорінювати невігластво тих, хто вважає себе українцями, а насправді є ніщо більше ніж звичайний радянський бовдур, або просто «малорос», тобто людина, котра мешкаючи на споконвічних землях України - нічого не бажаюча знати щодо розвитку державності України, боротьби за державність та збереження етнічної цільності, земель, боротьбу проти винищення української культури та мови, намагається не звертати уваги на факти здійснення страшних репресивних заходів щодо виступаючих проти загарбників, про фізичне винищення Імперією сотень тисяч простих українців (навіть не націоналістів!) – як за часів цариці Катерини, так і в післявоєнні кінець 40х – 50х років.

Наприклад, як Московський радянський уряд винищив партизанський збройний опір українських революціонерів під проводом Степана Бандери? Зовсім не військовими діями, вдалося спинити опір мужніх людей, котрі воліли краще вмерти, аніж жити рабами, за трудодні. Жорстокий уряд почав нищівно виселяти мешканців тих територій, де саме активно діяли партизанські угрупування ОУН. І, внаслідок, після постійних спроб та невдач (бо партизани активно перешкоджали цьому), Москві таки вдалося здійснити ганебний задум, і партизани залишившись без підтримки продуктами харчування місцевого населення, змушені були припинити революційні дії в спустошених регіонах.

Бо навіть план узяти в «трикутник» з допомогою домовленості радянської влади з чеським та польським урядом зацікавлених спільними діями придушення УССД (Української Соборної Самостійної Держави) – провалився, завдяки надзвичайній мужності бійців та організованості керівництва ОУН.

А тепер такі невігласи кажуть що «бандерівці» бажають роз’єднати Україну.
    Якщо сам нездатен усвідомити та працювати – то хоча б іншим не заважай.
    Саме огидне, коли людина втрачає національну гідність, згодна погодитись з ганебним ярликом «малорос» по фактам, бо зрештою і насправді нічим таким від «великороса» росіянина і не відрізняється, окрім того що не бажає знати рідної історії та мови. Це як хлопчики-яничари, захоплені змелеку турками та виховані як яничари, котрі потім нищіли своїх же батьків на полі бою при набігах на Україну.

Не думаю, що «малоросів» поважає більшість пересічних росіян. Як можна поважати людину, що маючи рідну мову, свободу її застосування (бо зараз ніхто не придушує українську культуру на Україні) навіть не бажає прикласти елементарні зусилля, хоча б для себе, щоб спілкуватись, хоча б у родинному колі, колі друзів – рідною мовою? Натомість вона ставиться вороже до української мови, історії, боротьби українських революціонерів. Можна зрозуміти людей похилого віку, котрим вже складно перелаштовувати свідомість, але люди поважають інших, хто відкидаючи ганебний ярлик «малорос» - вчить, знає, спілкується рідною українською мовою, котру польські та російські імперіалісти – загарбники усіляко винищували, придушували, замовчували, замінюючи українську мову – радянською, російською мовою, де тільки могли, в усіх сферах громадського життя.

І, своєї мети успішно досягли. Тепер русифікована Малоросія - становить чи не найголовнішу загрозу суверенності України, бо в більшості своєї охоплює інертну, невігласу масу, котра, вже тільки за те щоб її не змушували прикладати зусилля щодо вивчення «ненависної» української мови, готова здатись під батьківське «затишне» лоно чужого чужого народу. А тим часом середній пересічний росіянин не проти собі подумати про малоросів котрі опинившись в Росії, розмовляють російською – як «гастербайтери», а щодо розмовляючих українською – як «Бандерівці».

І так воно й недалеко, бо безхребетні «мирні» русіфіковани українці в ментальності росіянина якраз і відповідають дійсності «гастербайтера» . А незалежні духом, національно-патріотичні – як бандити, «Бандерівці», бо не згодні себе вважати «молодшим» братом, котрий без Російської імперії навіть «в сортир сходити нездатен».

• Подобається Подобається x 4
  16. Шершавым языком плаката (с). - Опять блестяще! Только с уточнением: гастарбайтерами будут считать и тех, и других если они в России работают (что не так?), а "бандеровцами" розмовляючих украйинською с потенциальными работодателями в России будут называть не со злостью, а с сочувствием (однако, немало заказов мимо них просвистит...) Хотя, если они при устройстве на работу ещё и гасла начнут задвигать...

17. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Ніби так, але... ;)

Не забувайте, що українці працюють в Росії ще тому, що самі росіяни достатньйо полюбляють пити, аніж працювати. А українці роботящі та охайні. Тому російсткий роботодавець вибирає... ;)

18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Сильно сказано, особенно насчет охайности. Вам никогда не приводилось ездить под Новый год поездами Москва - Галичина? о_О

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо "к бєсу", то нікакой!

20. - гастарбайтера? Да, разница в цене за одно и то же между гастарбайтером и непьющим на работе москвичом - примерно в 5 раз. А если канавы копать, то москвича вообще не найти, тогда и "бандеровца" нанять можно. Только без гасел :) Копают, деньги получают, "спасибо" говорят, "злыдню францюватый" (по-украински это "добрый господин", говорят... :))) Или думают так. Да мало ли кто и что
    - делать из таких допущений стратегические (аж геополитические) выводы - в лучшем случае детский сад.

а де твій аватар? :)