Кто нам ближе? США или Россия?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем prorab, 27 вер 2009.

1. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

сша лезут в политику всех государств на планете , со своей демократией , вот и у нас и у грузинов тоже теперь демократия и последние 4.5 года мы оказывается (по словам президента) прожили луччие свои годы
    когда полностью окружат Россию своими базами и поймут что смогут перехватывать ядерки на взлёте и в России тоже будет демократия
    а мы орём "чё они к нам лезут , имперские замашки , грёбаные москали" когда они просто пытаются выжить в военном плане , у них есть 1 козырь и они пытаются его не потерять

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Чому ж? ВАШОГО згадали. На друге місце поставили. Правда його ніхто не отруював. Він отруює...
    Ще порозгрібайте різні смітники. Може хтось і на перше місце поставив.

• Подобається Подобається x 1
  3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

4. Locke

Locke невиправний реаліст

Хто нам ближче? США чи Росія?
    Що малося на увазі? Хто в разі чого прийде нам на допомогу, чи що?
    А ніхто не прийде! Ні США, ні Європа, ні Росія тим більше. Як Росія приходить на допомогу іншим країнам ми вже не раз мали змогу пересвідчитися і на власному прикладі в 1939, і тепер - чи то в ситуації з Грузією, чи то обпльовуванням України і всього українського і в засобах масової інформації і де тільки можна. Та і США всі знають як вміє "допомагати". І в Європі ніхто не зацікавлений мати поряд сильного сусіда. Їм всім потрібно утримувати нас в певному стані, як в тому анекдоті про лікаря: "Основа благосостояния врача базируется на тонком умении удерживать больного на зыбкой грани между смертью и выздоровлением".

Мені на Email приходить поштова розсилка про різні афери, лохотрони та як від цього вберегтися. Так от, кожна розсилка починається з епіграфа, який в нашому питанні, я думаю, буде дуже доречним: "Запомните - никто нигде никогда не подойдет к вам, чтобы дать вам денег. Только отнять!"

Так що з того г...мна нам доведеться вибиратися самим і тільки самим.

• Подобається Подобається x 2
  5. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

а Россия заинтересована чтобы мы не позволили США и НАТО пставить у нас свои военные комплексы, это входит в её национальную безопасность , конешно вы скажете что украина как хочет так и действует , она независима ,но скажи , много вокруг США независимых государств которые могли бы иметь своё пво ?и не пора ли признать что США использует независимость Украины и Грузии и будет поддерживать у нас "демократию" только ради одной цели , чтобы обезопасится от ядерного потенциала Росии ?
    а мы как "бараны" идём у них на поводу и делаем всё что они говорят,во главе с нашим демократическим президентом
    для них нет разницы Украина или Россия и покуда мы будем воевать с Россией мы сами будем приближать свой конец

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це вже афера, спам називається...
    Перша стадія... Наші , не до ночі сказати, кандидати теж кричать - "Не вірте ЇМ!"

7. Locke

Locke невиправний реаліст

Ні, це не спам, а розсилка за підпискою. Там пишуть про різних кидал, наперсточників та інших шахраїв, в тому числі політиків. А жодному брехливому кандидату я вже давно не вірю.

8. UDALA

UDALA Well-Known Member

А если придется воевать против России , кто кроме США нам поможет?о_О

9. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Молдаване?о_О ....нэ?Поляки ?о_О... Нэ?

10. Patrick

Patrick Well-Known Member

Чітатєль , Ви би поїхали до США на ПМЖ , як би Вам дали "ґрін карт"? Чи до Канади? ...або до Австралії?

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось цікаве питання, Читачу. Звичайно, не дай Бог, але як все-таки прийдуть непрохані гості з північного сходу(як багато разів це робили) на чийому боці будете особисто ви???

• Подобається Подобається x 4
  12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як можна таке про Чітатєля подумати?о_О
    Хіба в Росію.:sorry:
    Там харашо....:good:
    Хоча...в Україні вже таким теж буде харашо...:preved:
    Соціально блізкий президентом став...:dntknw:

13. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Упаси Господи

Не хочу вас розчаровувати, але нам тоді взагалі ніхто не поможе.

14. Полковник

Полковник миється в бані

Всё не так плохо.
    Может помогать Джорджия.
    Тогда Россия окажется в клещах.
    Придётся распылять силы на 2 фронта.
    А если на заключительной стадии подключатся Прибалты, то победа альянса обеспечена.

---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:16 ----------

Ось цікаве питання, Пан Педро!
    А если развернуть ситуацию.
    Взять и самим с Запада и Юга напасть на Россию?
    И присоединить её к Украине.
    А столицу в Москву перенести.
    Как Вам такой вариант?

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Радісно побіжить назустріч із криком
    "Братцы! Я свой! Русский негр, матрос Максимка!"

16. Chelovechki

Chelovechki Member

Якщо дивитись географічно, то балище Росія. Та хто на це дивиться?
    Якщо брати економічний напрямок, то те, що твориться зараз в Україні не можливо до чогось прирівнювати.
    Порівнювати по духу з українцями, також складно, бо, сподіваюсь так гадаю не тільки я, але українці то є окрема нація. Змішуватись чи переймати культуру з кимось не бачу жодного сенсу.

А якщо питання стоїть з ким вести бізнес, в кого переймати нові технічні досягнення, то як на мене не варто тут себе обмежувати одним напрямком.

17. zet

zet Дуже важлива персона

США сами по себе, как и Россия сама по себе. Хотелось бы, чтобы и Украина была сама по себе самодостаточная...

18. Мікі

Мікі Well-Known Member

Дивлячись зі Сходу. А для мене все достатньо просто й реалії такі. Ми тут більш трьох сторіч були разом з Росією в одній державі. Що Україна мала від того братства, повторювати сотий раз не буду, все то в світі відомо.
    За братство зараз на серйоз наче замовкли, але посякденна "блізкость" наліцо. Ми наче й незалежні, але регулярно "блізкіе". Причому тільки з однієї сторони. З сєвєро-востока, ясне дєло... Тут своїх, внутрішніх болячок до біса, так ще й завдяки цій "блізості", повернутися, "помінять положеніє" за всі ці 19-ть років не можемо... Та наче й самі вже потроху до такого звикати стали... Залежалися, здається, вже так, що й до пролєжнів недалеко... А за ними, шо? Правильно - капєц...
    Америка нічого й ніколи поганого Україні не зробила. Колоній американських у нас не було, голодомори вони нам не організовували, громадянськими та міждержавними війнами Україну не мурцували...
    В різновидах була від Америки тільки поміч, яку при Союзі старанно замовчували, або забріхували... Та й зараз про неї чомусь старанно мовчать...
    А тепер такий приклад. Живе на світі дядько і тільки те й робить, що п'є й гуляє з такими ж як він сусідами... Догулявся до чортиків, але, Бог допоміг, одного разу очухався, добре подумав й вирішив почати нове життя. І пішов він в друге село, де жили роботящі й багаті хазяї та й став просити їх про допомогу. Хазяї послухали бідолаху, повірили й вирішили допомогти йому для початку, але поставили одну умову: з минулим життям своїм, старими звичками, СТАРИМИ ДРУЗЯМИ-БРАТАМИ треба розійтися назавжди. І працювати, працювати на себе... і вже на тверезу, не очманілу від п'яного братства голову... Адже іншого шляху до добробуту просто не бува. Отаке собі, панове:)

• Подобається Подобається x 9
  19. - хорошая сказка, да только никуда бедолага не пошел, а по почте с "соседним селом" связался, да в своём селе и остался, с братами-друзьями не здоровается, лицо воротит, на работу (т.к. некуда) так и не вышел, а помощь выпрошенную и таки высланную пропил в одинаре, да и думает, чего дальше делать... ;)

20. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та то ваше мнєніє, а те я для своїх написав, а не для инших:)

а де твій аватар? :)