Кто нам ближе? США или Россия?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем prorab, 27 вер 2009.

1. - а мы вас тогда вообще осчастливили безмерно... "скорiше всього" ;)
    :)))
    - это Ваши проблемы, хотя встречается везде. Читайте внимательно:
    Ваши хотя бы на российских форумах Украину как правило защищают (те самые, что здесь - критикуют) - и это нормально. А "наши" запросто на иностранных форумах Россию поливают... Но это наши проблемы :)

• Подобається Подобається x 2
  2. Gron

Gron тафгай

Патріарху Киріле, це Ви???

3. pravednik

pravednik Well-Known Member

Прошу пана, Ви не клініці Скліфасовського. Тут форум.

• Подобається Подобається x 5
  4. Arthur

Arthur Well-Known Member

А ну так з вами немає чого спорити,
    Сподіваюсь в Дедушку Мороза ви не вірите :))), хоча, якщо Путін скаже, що Дедушка Мороз є, то всяке може бути…

• Подобається Подобається x 1
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Невстранец!
    Ответьте срочно!!!!
    Был Указ Владимира Владимировича Путина по поводу Деда Мороза?
    Вдруг я пропустил эту информацию.
    Ой, что теперь со мной будет??????

6. pravednik

Ми США 100 років не потрібні. Їм потрібна лише наша територія, яку неможливо переоцінити в стратегічному плані по відношенню до європейських та азіатських країн. З Росією в нас давня історія. починаючи від Київської Русі. Не потрібно нагадувати жінок легкої поведінки, які часто міняють своїх партнерів.

7. Gron

Gron тафгай

Треба щоб постійно гвалтував той хто поважає себе за сутенера?

На мій хлопський розум, Ви плутаєте побутові стосунки, з відношеннями між країнами.
    Немає та неможе бути братських країн, є державні інтереси, бізнес інтереси, та інше,
    а казки про братерство, це заради бідних.

Останнє редагування: 15 жов 2009
    • Подобається Подобається x 3
  8. pravednik

І які такі бізнес інтереси у нас з США? Може ми ще й курс гривні встановимо 8 доларів за 1 гривню? Бізнес інтереси України найкраще можуть розвиватись з Росією, яка хоч трошкии подібна своїм економічним становищем до нас, і найкраще з африканськими країнами, що розвиваються. З нашою "прибутковою" економікою для Америки ми, як діра в мості. Взяти ми можемо будь-що, але віддати можемо тільки те, що взяли в інших країнах. Не тіште себе самонавіюванням про свою міць, краще подивіться, що робиться з селами в Київській, Донецькій, Дніпропетровській та інших облатях. Землі пустують тисячами гектарів, а ми возимо і возимо заморський крам і тішимось, які ми багаті. Не було і немає господаря на цій землі.
    Дай Бог, щоб молоде покоління навело лад, хоч не навіть не маю уяви, як воно погасить кредити в МВФ, які понабирали наші "великі українці", що "вижити" в Незалежній Україні.

• Подобається Подобається x 4
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Але плюс не за то.
    За то мінус.

10. Gron

Gron тафгай

[QUOTE='pravednik]Не було і немає господаря на цій землі.
    Дай Бог, щоб молоде покоління навело лад[/QUOTE]

Я теж плюс поставив, саме за цей Ваш допис.
    З іншим непогоджуюсь.

11. Agaton

Agaton Well-Known Member

Сміт, відповив Вам у гілці Євросоюз, подивитесь туди ->відоповідь

12. - приятно было пообщаться :)
    - это одна из наиболее строго охраняемых тайн. Я долго думал, как быть, чтобы не опростоволоситься. Пока решил так: старшему сыну разрешил уже в Деда Мороза не верить, младшему уверенно сообщаю, что он есть. Хоть с одним, да угадаю... ;)

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та який там pravednik!? Просто исчо один казачок, ги-ги...
    Мені з мого терикона все видно...

14. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

[QUOTE=']Допис від pravednik

Бізнес інтереси України найкраще можуть розвиватись з Росією, яка хоч трошкии подібна своїм економічним становищем до нас,[/QUOTE]

Свята правда, якщо бізнес інтереси будуть бізнес інтересами, а не важелями економічного тиску на Україну з боку Росії. Хоча попри все, вони вседно йдуть повним ходом, особливо коли українскі бандити - олігархи співпрацюють з російськими, як то краще обобрати народи.

15. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

ЙОПРСТ. Навіть всього не читав.

Чи ви люди показилися ?
    Нам ближча жінка(чоловік), чи коханка(коханець). Нам близькі наші родичі і діти. Хто ми такі шоб рулити зовнішньою політикою ? Ви шо думаєте шо ваша думка шось варта в тому питанні? Якшо так то зробіть перше шоб в нас медицина була нормальна, а тоді вже лізьте в зовнішні відносини. Нашо страдати ....(всеодно модератори виріжуть).
    Чи ви не свідомі того шо такими питаннями вони (свякі .... ті що зара тамка в столиці) пробують нас постварити і відволікти наші думки від того шо ми скоро труси будем з дирками носити ?
    Той хто на заробітках - ота країна йому і ближча.

Вибачте за емоційність. Випив собі нині трохи.

16. telepat

telepat Well-Known Member

Росія ближча нам по духу, штати по валюті.:)

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Може по видиху ?

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє...:nea:
    хм...на поверхні там те саме плаває...видєлєніє...кгм...:bad:

19. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

класне питання, однозначне, але я не розумію кількох складових титульного питання:
    1) кому це "НАМ"? якщо йдеться про кубинців, то США ближче... а може мається на увазі якась професія? осенізатори, наприклад. Тоді також США, там осенізаторські машини кращі, та й взагалі ця сфера розвинена.
    2) чому такий малий вибір? Таким чином автор ставить нас у тісні рамки і принижує честь та гідність інших держав, які хотіли б взяти участь у цьому "змаганні".
    Наприклад Монако. Хоча Віктор Федаравич не так давно самолічно провів порівняльне дослідження і запевнив аудиторію одного закритого весілля: "я вот бил нєдавна в Манако, так я вам скажу - Данбас кручє!"
    Думаю, знайдуться й інші претенденти, наприклад, враховуючи туристичні смаки: Туреччина, ОАЕ, Єгипет однозначно багатьом ближчі. ніж Росія...
    хехе...

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)