Кто нам ближе? США или Россия?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем prorab, 27 вер 2009.

1. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

ааа ха ха ха , а почему ж твой евросоюз такой хороший , отдал румынам наш остров ? украина ж неделима и суверенна . Оказывается вонючие румыны могут у нас отобрать целый остров с газовыми запасами.

Уважаемый Istrebliatel! На первый раз предупреждение. Рекомендую почитать правила форума. Будете оскорбительно отзываться о ЛЮБЫХ народах - бан перманентный.

Останнє редагування модератором: 14 жов 2009
    • Подобається Подобається x 1
  2. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Ви би хоч дізнались що саме відійшло румунам перед тим як волати про "неделіма".

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

4. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Не брехали: нас і досі обкрадають. Бо при владі переважно, та заважає владі працювати, як я вже казав, дуже багато тих, хто в минулому був активним компартійцем, тобто при єдиній партії котра тоді мала владу. От і зараз пристосувалась, сволота. Більшовицька імперія , партійна школа навчила. А не ті, хто сидів за свободу України. Свободи ще немає. Тільки свобода обкрадати.

- А що, може нам голими задами доводити свою державність? Хоча... - маємо досвід: памаранчева революція відбувалася без зброї.

• Подобається Подобається x 2
  5. Geograf

Geograf Меломан

Намагаюсь ставитись до фактів об'єктивно. Це не тяжко:)

6. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

-
    Я не думаю, що ваш дядечко з Києва та ваша тітонька зі Львова заробляють менше аніж пересічний громадянин РФ. От менше аніж в Москві –так це так.
    Бо Москва висмоктувала все раніше з країн СССР а тепер з суб’єктів РФ, регіонів Росії. Москва і Росія – це різні держави. Росія Москвою починається та Москвою відразу і закінчується по рівню життя різниця шалена. І взагалі Москва це не місто а усілякий зброд.

П.С. – мабуть за промосковську антиукраїнську пропаганду непогано сплачують :) Хоч в так ваші родичі компенсують, через вас …

7. maga

maga Well-Known Member

РФ відноситься до України не як до брата,а як до жінки,яка втікла.І я РФ розумію-нема на кому виконувати "супружеский долг".Ну це так ,шутка. Поки РФ не відкине свої шизоїдні великодержавні фобії-доти не буде цивілізованих, взаємоповажних відносин.Що для цього зробити.
    • Україні:не клянчити всяких превілегій і поступок від РФ і самим не поступатись
    • РФ: змінити правління династій КГБ-ів на вибраних народом свідомо,заборонити еміграцію в Росію азіатів.

• Подобається Подобається x 6
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну не зовсім армія, і не зовсім розбила...

9. Полковник

Полковник миється в бані

Если честно, то мне совершенно по ..., что Вы думаете.
    Тётке 75 лет, а дядьке 69.
    Я и Московским пенсионерам помогаю (тёще с тестем).
    Хотя, наверняка, пенсия у москвичей пониже будет, чем в Незалежной.
    У нас о стариках хуже заботятся.

10. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- И совершено напрасно.

11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ну про шо можно спорить? Мордовия, Соловки, и дажить Колыма куды ближе, чем далекая Калихфорния, Майама с Гуантанамой в придачу!

12. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

Я таке прочитала у праці якогось етнолого кілька років тому. Наскільки правда чи ні точно не скажу, але тоно не фігня (принаймні для мене, бо проти артефактів я не пру), плюс точно пм*ятаю, що слово "слов*янин" походить від латинського і в перекладі означає "раб". А про людей з племен, які входили до союзу слов*ян, ще до Геродота говорили:"Найкращі раби", бо чоловіки відзначалися неймовірною силою, а жінки - вродою

13. VasMT

Щось нагадує... Гм,... Щось із старого?
    Типу "Україна для українців!", "Россия для русских!", Гітлер, Тягнибок ...
    А тарганам на кухні Ви теж наказуєте: коли приходити і куди...?

14. Gron

Gron тафгай

Так це ж порада (братська) для росіян;)
    Бо якщо сибір сами неспроможні розвинути, то китайці допоможуть.
    Хоча особисто я, поради росіянам, про всяк випадок, недавав би.
    Поостерігся.
    А от перший пункт гарний.

15. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Тобто, Ви підтверджуєте, що всі хто активно лізе на територію країни - по аналогії як огидні таргани ?

16. VasMT

Читайте по буквам:
    А далі в Гуглю, на букву Еміграція

17. RHom

RHom Well-Known Member

це лише одна з гіпотез походження назви:
    1. від "слава" - зокрема акцентували увагу на слов'янських іменах Святослав, Ізяслав і т.д.
    2. від "слово", "тобто наші предки вважали себе людьми, що говорять зрозуміло, на противагу чужинцям, які обо німі("німці"), або говорять незрозумілою мовою".
    3. Німецькі дослідники, певно ображені на попередню гіпотезу :), теж виводили від "слово" , але наполягали, що в корні лежить "балакучість" слов'ян, базікали одним словом :)
    4. sclavus - раб латиною. Дійсно не найкраща гіпотеза для сприйняття.
    5. назва пов'язана з венетами. "слово "слов'яни" у своїй первинній формі "сло-вене" походить від "сълы", що значить "поселенець із землі вене"".
    Ну і так далі. Тих теорій купа - вибірай, що хочеш.

і це забезпечить нормальне ставлення до України і Росія одразу
    ?
    Оригінально. Вперше з подібною теорією стикаюсь. Хоч все інше написано вірно.

• Подобається Подобається x 3
  18. Даяна

Даяна Well-Known Member

"заборонити еміграцію в Росію азіатів" - зовсім не стосується того, з чим ви це порівняли. А далі в Гуглю, на букву Еміграція
    Емігра́ція (лат. emigratio — виселення, переселення) — вимушене, чи добровільне переміщення людей (емігрантів) зі своєї вітчизни в іншу країну світу з економічних, політичних, або релігійних причин. Для країни З ЯКОЇ людина виїжджає - вона емігрант, для країни - в яку приїжджає - імігрант, хоча часто обидва поняття зводяться до першого значення або термыну "міграція". Обмеження в'їзду в країну іноземців для постійного проживання жодним чином не стосується порушення прав людини.
    В даному випадку це, як написав Gron, - порада:sad:"К середине XXI века китайцы в России могут стать вторым по численности народом")
    А для українців проблем нема, навпаки, -якщо жителі Росії у майбутньому стануть китайцями, то нікому буде піднімати питання "Навєкі вмєстє" на українських правах квартиранта.

Останнє редагування: 14 жов 2009
  19. VasMT

Тьху ти...

20. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

вже сьогодні в києві багато китайців. в криму - татар. якщо вас це ще не турбує, то варто почекати :)

Продовжуючи розмову про тарганів, я хочу вас спитати: чи вас дійсно не буде турбувати коли таргани будуть жити у сусідів?

а де твій аватар? :)