Кто нам ближе? США или Россия?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем prorab, 27 вер 2009.

1. Gron

Gron тафгай

Степаничу, вибачайте, але Саткур та інші, живуть тільки завдякі кохання своїх батьків, а батькі, завдякі їх батьків, і так далі...
    Таким чином, ніяка влада, немає відношення до життя, а такі вислівлювання, це з прийомів маніпулювання свідомостю(типовий приклад з курсу вищої партшколи), начебто і те сказав, але трішечки сенс помінявся, нє?:)
    Друге діло ЯК живе/жили/існували в порівнянні з цивілізованним світом
    Виникає питання, Кто віноват і...,ну далі Ви знаєте;)

2. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Цікава думка. Тобто, якби небуло СССР - це як Бог не сотворив Адама та Єву, і небуло роду людського... :)

А що ж інші народи, котрих незагербали імперіалісти, що ж зовісім неіснують?
    Триста років обкрадали, руйнували Україну, а тепер думаєте що воно за 18 років буде як у капіталістів котри жодного разу не були у складі СССР та Російської імперії.
    - Ще й досі комуністи та партократи (хто був в компартії при СССР) при владі, а не ті хто сидів по радянським в'язницям як політичний в'язень за свободу України.

- Це все дно що сказати що ні за яких умов, навіть за допомогою дива, чи праці над собою, над покращанням життя довкола, у Світі, усюди ---- жодна людина, чи нація, не може вважати себе видатною та обранною змінити себе, свою країну, та Світ.

І тоді нам прийдеться довго чекати поки всі, починаючи від европейців, азіатів, африканців.... та до останнього туземця-дикуна з джунглів, - стануть Христами, Наполеонами, Енштейнами, Гагарінами (причом одночасно всім народом, ба навіть тільки усіма народами одночасно) - щоб були суттєві зміни в житті земної людини.

Останнє редагування модератором: 13 жов 2009
    • Подобається Подобається x 1
  3. Мікі

Мікі Well-Known Member

Пардон, шо встряв, але живуть зараз за рахунок того, що було побудовано ще від царя Панька і до 1991 р. виключно влада та олігархи. НАРОД - СКНІЄ!!! Патаму шо бєзмолвствує... Пока бєзмолвствує!

Скніє - прозябает, мучится, изнывает(рос.) Це я так забочусь... Було б за ким... Corpo di bacco... porce madonna...

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Це Ваша думка, не моя. У мене зовсім інша.
    Просвітіть, хто ж українців загарбав?
    Та Ви шо! Так обкрадали, так руйнували, що Україна завжди була принаднішою для життя як в РІ, так і в СРСР. Ех-ех-ех, і чого нашу молодь вчать? Звідки такі викривлені уявлення?
    Читайте уважніше що я написав, плз:
    Ну хоч про гітлерівську Німеччину Вам в школі щось розповідали? Про "Майн Кампф"?
    Нє. У даному випадку нє.

5. Geograf

Geograf Меломан

Нам у школі розповідали і ще казали, що кожна нація є чимось, особливим і не повторним, і кожна людина повинна дбати про свою націю і свою землю, оскільки вони обрані для неї, інтереси її нації є вищими за інтереси інших (тобто обстоювання своїх прав у міжнародних відносинах, обстоювання своїх інтересів у зовнішньоекономічній діяльності..., проте аж ніяк не проведення загарбницьких війн як це обстоює Майн Кампф)
    П.С. До речі у Майн Кампф є багато цікавих речей, так само як і у Маркса чи Енгельса, просто треба вміти відрізняти правильне від неправильного;)

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну слава Богу! А то я вже прям не знав що й думати про нашу освіту.:)
    Головне чого де більше. МК і взагалі світогляд Гітлера (судячи по МК і його вчинкам) базується на людиноненависницькій ідеології. І це перекреслює все інше.

ЗІ: Не можна навіть порівнювати твори Маркса і Гітлера. А от порівнювати Гітлера з Енгельсом - так, можна.

7. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

-- Вірно. Бо це треба ще обгрунтувати на фактах.

Тому, що б нація могла вважати себе обраною треба багато працювати над собою, своєю країною, своїм народом - тобто потрібно бути а не вважати.

Це загальновідомі поняття. І Гітлер тут не до чого. Вам ніхто не забороняє вивчитись досконало, зробити будь яку роботу якнайкраще, вийти вперед, бути найліпшим (наприклад обраним митцем, поетом, обраним провідником - котрий зробив те, що до нього нездатен жоден був осилити). Відкрити нові горизонти, котрі, приміром, змінять долю людства. Те ж саме може зробити не тільки окрема людина , а національна спільнота, країна.

А Гітлер не довів свої тези щодо обраності німецкої нації - на практиці виявилося, що це звичайні загарбники, фашисти, колонізатори.

Як і Радянський Союз не довів що він найретельніший сторожа миру та свободи. Всф знають що було на західній Україні, голодомори на східній, геноцит... Всі знають холодні і нехолодні війни країни РАд, змагання за озброєння, Афганістани і т.п.

Гітлер - це найбільше зло, що могло тільки виникнути.

Це були і поляки, і чехи та мадяри, і росіяни, і німці... - невже тут потрібно читати курси історії України?

Останнє редагування модератором: 13 жов 2009
  8. Gron

Gron тафгай

А Енгільса чого так?
    Невже, за роботи про панславізм?

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

===Головне чого де більше. МК і взагалі світогляд Гітлера (судячи по МК і його вчинкам) базується на людиноненависницькій ідеології. І це перекреслює все інше.===
    От развлєкаловка тутачки! У Гітлера, ясноє дєло, була людиноненависницька ідеологія, а у Сталіна до умопомарачєнія людинолюбна. Перший грохнув десятки мільйонів чужих, а другий угробив, шо всє таки крайнє нєравноценно, десятки мільйонів своїх. Як на мене достіженія Коби надміру перевищують здобутки Адіка.

10. Geograf

Geograf Меломан

Я б до списку додав ще дядька Сталіна

11. Gron

Gron тафгай

А я, дідькаСталіна.

12. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Клин клином вибивають

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ех...
    Степаничу,от,читаю ваші дописи...постійно одна асоціація...

• Подобається Подобається x 3
  14. Полковник

Полковник миється в бані

А какие именно работы И.В.Сталина Вы лично прочитали?

15. Даяна

Даяна Well-Known Member

А Географ судив його по написаних працях?

16. Полковник

Полковник миється в бані

Нет?
    Просто так?
    Горбатого к стене пытался приставить?
    Аааа...
    Тогда звиняйте.
    Я, честно говоря, вообще сомневаюсь, что ОН хоть что-то когда-то читал.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сталін і вЕршики писав...о...:sorry:
    І вуса мав...:sad:
    І рижим був...:dntknw:

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Можливо,я таких результатів опитувань не читав.Я кажу тільки те що чув від других людей,або прочитав у пресі.Львівська газета Експрес.Десь після 2 вересня,стаття журналіста про Ригу.Львівська журналістка була в Ризі,і описала все що там побачила.Я живу недалеко від угорського кордону.Я знаю людей,які їздять в Угорщину кожного дня,до нас приїжджають люди,які виїхали в Угорщину на постійне проживання.Все що я казав,це їхні слова,я нічого не придумав.Я теж великий прихильник євроінтеграції,але трохи приземлений,бо вже трохи наслухався про Євпропу і Америку-купа друзів проживають як там так там.Мій племінник один проживає в Ірландії,другий був на заробітках в Лондоні.Той що в Ірландії живе і працює там,той що в Лондоні був,хоче їхати туди знову,але щоб заробити.Я йому казав,ти молодий,навіщо тобі вертатися.Будуй своє життя там.Він нізащо,каже заробити там добре,але жити -Боже упаси.Мій хресник живе в БРНО,там женився,має двох дітей(між іншим це він мені розказував як закривали чеські підприємства комісії з євроспільноти).Однозначно,українцю виїхати в Європу,найти роботу -супер. Але країни бувшого соцтабору,котрі стали новоспеченими учасниками євроунії,дуже важко привикають до цього.Ще раз кажу,я не противник євросоюзу,я просто аналізую те що чую,і боюся,якби нам не "з огня да в полимя"вибачте за російську приказку.Тепер щодо Росії.Я проти того щоб називали народи поганими або хорошими.Я притримуюся думки що в кожному народі,є погані і хороші люди.І в нашому українському народі є хороші і є погані люди.
    За Польщу не знаю,але знаю,що в Берегово їздять дуже багато угорців ставити зуби,бо тут дешевше.Наші(ті в кого тугий гаманець) їздять дуже часто в Угорщину лічитися,там дорого,але кажуть якісно.Біля кордону на українській стороні,заправки працюють цілодобово і там черги-угорці заправляються бензином і соляркою у нас набагато дешевше.Там дешевше м"ясо,Наші далекобійники(шофери)везуть звідти завжди м"ясо і ковбаси.Приїжджала одна співробітниця (з Угорщини)і казала що у їхній державніфй лікарні дуже бідно,майже держава не забезпечує медикаментами.
    Я не стверджую а ділюся.А Ви навпаки якщо бачите що я неправий пишіть,бо я пишу те що вчув.а Вит це бачите на свої очі,так що ваша інформація цінніша,бо вона з перших вуст.І ми Вам будемо вдячні.
    Попав якось на Ірландський форум,тих хто виїхав в Ірландію на ПМЖ.Там дуже нарікають на ціни на медичні послуги,а найбільше на стоматологічні.Пишуть,що вилікувати один зуб,в якому хворий корінь(запломбувати канал)коштує 800 євро.Вони ходять у польські клініки,які там повідкривали поляки-емігранти,там наполовину дешевше.А ірландці бояться до поляків ходити.Ходять до своїх і платять круто.Кажуть,що у них є медичний туризм.Літаком летять в Белфаст,цілий день там лічать зуби,і вечером прилітають додому.На медичний облік і обслуговування дитину до педіатра беруть з 8 місяців,а доти дитина в повітрі,і при негараздах навіть не знають до кого звернутися.

19. Geograf

Geograf Меломан

Знайомий з його діяльністю;)

Та я давно підозрював що у вас якісь проблемки

Тут можете не сумніватись, Я це діло полюбляю й мені при цьому червона ганчірка
    як вам очі не затуляє

20. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Угу. Тут где-то уже вспоминали листовки с выкладками, по которым на начало 90х Украина кормила весь СССР. Теперь одни, лишних ртов нет, а воз и ныне там. Так что же листовки врали или вас до сих пор обкрадывают? Вы лично как считаете?

Та якщо б на Україні гроші були, ви б теж саме ща робили, хіба ні? Ви для чого хочете "повернути" ядерну зброю? ;)

Скоріше вона у вас іншого кольору. :)

а де твій аватар? :)