Кто нам ближе? США или Россия?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем prorab, 27 вер 2009.

1. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Поки державою керує політична влада - недоліки видалити неможливо. Тільки за умов беззаперечного панування національних чинників над політикою, їх абсолютного авторитету та диктату - можна досягти найвищої мети державоутворення.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А послом може стати кухар ?

3. Gron

Gron тафгай

Якщо міністром ІС може стати цукровик-кондітер, то чому і ні;)

4. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

запросто :) у нашій державі заступник голови СБУ взагалі з незрозумілим дипломом :) прочому голова СБУ типу не знає нічого... а журналісти вже встановили, що не вчився цей чоловік на істфаці :)

ну в нього хоча б диплом КІМВ є... але давній :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Слов нет. А вспомните Зварича. И после этого мы хотим европейского управления. Там же одни неучи!

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якна мене,то Порошенко досить розумна людина.Те що у нього такий бізнес,ще нічого не значить.Якщо у нас президентом хоче стати зав автобазою,та ще й судимий,то Порошенко проти нього академік.Тай в політиці розбирається більше ніж простий бухгалтер.Не знаю чому,але я не проти його призначення.Тай освіта в нього відповідна.

• Подобається Подобається x 3
  7. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Почему-то вспомнилось.Где-то здесь на форуме рассказывали в очередной раз историю про отравление "тiceчкамi" в Крыму и про Скорую. Так вот , рассказчик очень удачно охарактеризовал тогда :"мудаки с украинскими дипломами". Извините,если не точно процитировал.
    Кстати,у нас в верхах таких же с российскими дипломами хватает

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Мудак поняття інтернаціональне і визначає стан душі і диплом до цього нічого не має.

• Подобається Подобається x 5
  9. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Якщо я непомиляюсь, в західних регіонах України є таке розмовне (не лайка) зневажливе слово щодо чоловіка - "мудь".

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Нечув ніколи в західніих областях такого слова.

11. Gron

Gron тафгай

Та я ж смайлик ставив:)
    Знов не сперічаюсь з Вами що розум є в Порошенка, але ж треба і досвід постійний мати в діпломатичній роботі, пройти усі сходинки професії, це ж не проста річ, дипломатія складніша, ніж просто, хай і великий, але бізнес.
    Ну побачимо, шо єто за Сухов(с):)

• Подобається Подобається x 2
  12. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

а пам"ятаєте АКЦЕПТ Ющенка про "вирощування чиновників"?
    ех, скільки гарних ідей поховано (хоча дехто може сказати, що "відкладено", а тим часом наступне покоління чиновників сприймає хабарництво як невід"ємний факт кар"єрного життя), а тепер він ще й упевнений, що знову виграє вибори...
    п.с. так, треба нову тему про Юща відкривати :)

13. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Ех, справді по Христіянські...
    От якби москалики ще так насправді думали. А то говорять про мир та Сім’ю народів з часів СССР - а натомість отримали тюрьму народів.

Хтось або дурень, або хтось бреше ;)

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Найчастіше міністр-це полпред політичного лідера,в даному випадку президента і він може бути не спеціалістом а ефективним менеджером.Спеціалістами він повинен себе обставити і уміло ними керувати. Погоджусь з Вами що міністр закордонних справ-має свою специфіку-знання своєї справи,етикету і т.д.Ну думаю його щось навчили.Тай диплом у нього напевно справжній, а не як у Кислинського.:mocking:

15. Gron

Gron тафгай

А ось тут не погоджуюсь, бо згадав Талейрана, та навіть того ж Громико.
    Справжній міністр, може згладити негаразди лідера, та вести зовнішню політику заради країни, але безумовно, враховуя позицію керівника, дипломатично (в кращому сенсі) її представляя.
    Хоча я, нажаль(для мене)не діпломат, можливо і помиляюсь:)

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та ні Ви не помиляєтесь,я ж написав,що посада міністра закордонних справ має свою специфіку.І ставити міністром людину без дипломатичної освіти,це все одно що ставити заступником голови СБУ людину з липовим дипломом:).

17. pravednik

pravednik Well-Known Member

Звідки Вам відомо, що москалики думають. Москалик, москаликові не рівня. Можливо ті, хто при владі щось і намагаються комбінувати і по відношенню до України теж, але це не є підставою звинувачувати в москальщині всіх росіян. Чи може Ви вважаєте, що ми вибрана нація...?
    Мені цікаво скільки років особисто Ви промурдувались в тюрмі народів?:)
    Щось в тому є.

• Подобається Подобається x 2
  18. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Бо вмію читати ментальні вібрації

- Як і усюди будь де - але це проблеми не вирішує

- Вони накомбінують а терпіти ВСІМ Українцям

- А Ви вважаєте, що українська нація принципово, нізащо (навіть за допомогою дива), не може бути гідна бути вибраною нацією, це як народжений плазувати літати не здатен ?

- І досі перебуваю в наслідках напівзруйнованої тюрми народів СССР

19. Agaton

Agaton Well-Known Member

Не мене втручатися до Ваших роздумок з Росією чи без, але вибачте Сміт, відносно ЕС дішло в вашому дописі до деяких... гм... неточностей. :nea:

Опитування цього не підтверджають

Навіть не чув про такий випадок. І не прошу про конкрет – бо це просто неможливо. Николи, жодна европейска комісія нічого у Польщі не закрила з приводу ніеефективності, ані відзавтра.
    Правда – є умови що їх треба заводам виполняти – нп. щодо екології чи деоржавної допомоги. Правда, споримось інколи, правда, аж летить пір'я– але це на зовсім йншоиу рівні.
    Доречі –щодо лікарні і цін - вважвєте, громадяне Польщі платят більше зр своє лікування ніж громадяне України ?

І такого не чув. Цікавіть – могу розповисти про режим замикання заводів куплених закордонним інвестором – ( бо таке звичайно є, та і не рідко)
    Зате чув про колектив на державних заводах - в різних країнах - якого не викинули - а все таки опинився без заплати.

А де їх нема ? У Кореї ...

Не треба – їм треба продавати молоко без деяких видів бактерії. Селянам рук не перевіряють – їм зате досліджують молоко.

Пенсйонерам нелегко – наскільки знаю – теж і в Україні. І за Італію теж не скажу, але -
    най про лікування нп у Польщі і Україні і про напрямок отой "медичної миграції"– навряд чи багато форумлян поділить Вашу думку. Ну мій досвід -усе таки - якраз оборотний.

Що поробиш - ще вчимось :pardon:

• Подобається Подобається x 3
  20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

о_ОНе лякайте!
    А що особисто Ви ТЕРПИТЕ від росіян/москалів?
    Питання не до мене. Але я саме так і вважаю. ЖОДНА нація не може вважати себе вибраною.
    Саткуре,
    Ви зараз живете тільки і виключно завдяки тому, що було побудовано за часів Російської імперії/СРСР. Україна за 18 років своєї незалежності ще нічого не створила, не побудувала.

а де твій аватар? :)