Кто нам ближе? США или Россия?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем prorab, 27 вер 2009.

1. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

взагалі наша вже така доля, що ніц не вдіємо і мусимо жити із тим сусідом, якого маємо. То не квартира, яку можна продати і переїхати в іншу, то Батьківщина. Варіант побудувати високий паркан - також не дуже, бо ми перш за все себе відгородимо і перш за все від доброго...

ггг, є анекдот такий, як українець і росіянин злапали золоту рибку і 3 традиціні бажання.
    Росіянин: - хату, автопарк на Рубльовці і пару островів у Тихому океані
    Українець: - усіх кацапів у Росію!
    - збудувати 3 метровий паркан по всьому кордону
    - якщо всі кацапи там, то тепер заливай бетоном :wacko:

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А львів’янин:
    - То мені ще кави,будь-ласка!

• Подобається Подобається x 2
  3. Geograf

Geograf Меломан

Я теж не проти підтримувати хороші стосунки із сусідом, проте хіба ж можлива з гопником:russian_ru: дружба?

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Агов,чоловіче! Та де ж я таке казав? ВОНЬМІТЬ!!!:ireful1:

• Подобається Подобається x 1
  5. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

Я теж кажу, щоб Росія по швах мирно тріщала і мирно розпадалася, але щось слабо віриться, що Кремль з-під своєї опіки когось за "дякую" відпустить!:)

Ооооо! То по Вашому вони у нас є???

Останнє редагування: 10 жов 2009
  6. Gron

Gron тафгай

Може що на однієї планеті живемо, а так...:dntknw:

7. terrible

terrible Well-Known Member

ні, я гадаю, smeet правий. такий наш рок, жити поряд. Батьківщину не вибирають, ми тут народились і нам треба вміти жити тут. повірте, точок дотику вистачає...

8. pozytyvchyk

Я спершу подумала, що Ви pravednik від слова "правда" , а Ви виявляється pravednik від "сліпа любов", чи "я закрив очі і ніц не хочу бачити". Нічого не маю проти любіть вісі нації, які хочите, але пам*ятайте, що маскалі - НЕ НАЦІЯ!!!

9. terrible

це стан душі?:mocking:

• Подобається Подобається x 3
  10. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Аналогічна ситуація на ресурсі про бокс на який я вже років певно зо пять заглядаю. В основі нелюбові, ба навіть твариної злоби, до братів Кличків проглядається звичайна побутова ненавість до українців - українофобство та зверхне ставлення навіть зараз коли брати володіють практично усіма пасами.
    Що казати про пересічного росіянина якщо УСЯ верхівка це суцільні українофоби. Останій приклад це форум СНГ у Молдові на якому як зазвичай нічого не було вирішено але тим не менше росія намагалась домінувати. І це дитяче не бажання зустрічатися Медведева з Ющенком. Нарешті за стільки років наш президенства викликав у мене повагу своїми міркування щодо уникання росієї зустрічі. Лукашенко так просто сіяв від того якого відкоша дістав "старший" брат від Ющенка. Шкода що так пізно він розуміє яким мав бути президент у його особі.

11. Gron

Gron тафгай

От так ф Б. Хмельніцький гадав(мабудь) і що з того вийшло?

На СЕксі, в блозі Бєлєнького, теж саме(хоч сам він, присікає це майже на корню, але марно)

Останнє редагування модератором: 10 жов 2009
  12. terrible

нууу... не все так просто з Хмельницьким:)
    і потім, я просто хотів сказати... до чого приводить вендетта? та нідочого. ми живемо не в 17 ст., а в 21. і не можна переїхати кудись від такого сусіда. а співгромадяни, яких спокійно можна назвати 5 колоною. що з ними? виселити? перестріляти до такої матері?
    а може просто вчитись жити в такій непростій ситуації? розумно існувати. не прогинатись. а?
    чи може краще "под черним знаменем джихада"?

13. SemperTiro

ага, такої нації нема, так само, як і хахлів.
    є росіяни.

14. pozytyvchyk

Це стан свідомості та підсвідомості людини з гнилим коренем

Вони не росіяни, бо росіянин від слова "рус", "русин" - так раніше слов*ян називали. А оскільки серед слов*н є і українці і поляки і т. д., то тим "слов*янам", що живуть на тер. Росії назва "маскалі" дуже навіть підходить

Останнє редагування модератором: 10 жов 2009
    • Подобається Подобається x 3
  15. Gron

Gron тафгай

А в історії, та й в житті, все не просто:)
    Бо хто, хто, а Ви знаєте;)

Якщо не прогинатися, то розумно існувати не вийде(тобто мирно), так уж повелося з давніх часів.

Це ж не наш метод(с):)

Точно, може спробувати як Кітай з Японією?
    У кожного свій шлях, та розвиток.
    Війни нема, пам"ять залишається, авто японське, правда не в честі у більшості китайців, но нам, це точно не загрожує во взаємовідношеннях;)

16. pravednik

pravednik Well-Known Member

В мене на щастя такого в житті не було. Всюди де я бував, з ким спілкувався, відчував тільки людяність та душевну теплоту. Думаю, що все залежить від того, на яку хвилю налаштувались в першу чергу Ви. Ваша любов та доброта ніколи не зможуть відчути зла. Навіть самий гірший ворог і то подумає, чи варто Вам робити зло після Вашої доброти. Любов породжує ще більшу любов, агресія породжує ще більшу агресію.

17. terrible

а я не знаю?;)

тобто... мені іти калаш купляти вже? ;)

та хоч би й так:)

18. Gron

Gron тафгай

Я гадав що у вас є;)
    Ну може нє калаш, а шмайсер, чи ппш;)

Тобто, про наш Наньян, незабуваємо?
    Бо там десь 500 тис, а в наших стосунках ой як більше.

19. terrible

та ну, в мене мосінка, та і то ммг... з нею багато не навоюеш...

забувати не треба. навпаки. але не варто жити лише спогадами.

20. SemperTiro

пробачте, але дурниці городите. ніхто величезну групу слов"янських народів не називав русинами. Назва "русини" виникла після створення міжплемінного союзу східних слов"ян - Русі. А до того кожен чітко знав своє плем"я і казав: я полянин, дуліб, древлянин, залісянин... За Геродота слов"яни вже були, але русинами він їх, наскільки мені відомо, не називав... вказував конкретні племена (скіфи, сколоти)
    Після занепаду Київської Русі слово "русин" вживалося як синонім до слова. "українець", наприклад, відомий письменник Павло Русин (з Кросна), так він сам себе називав, вказуючи національність. Лексема українець не була ще поширеною.
    Для позначення національності жителів царства Московського вживалося слово "МОСКОВИТ". у самій Московії до 1721 року, коли Петро 1 своїм указом перейменував Московію в Росію, а московитів повелів називати "рускімі" (пробачте, якщо помилився в даті), а в Європі ще довго після того все одно вживалося слово "московит".
    слово "росіянин" - це позначення національності одного з народів східних слов"ян.
    а що там кому підходить, то все суб"єктивно. Англійці, наприклад, вважають, що жабоїди - то гарне слово для французів, макаронники - для італійців. Але треба мати повагу до всіх.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)