Кто нам ближе? США или Россия?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем prorab, 27 вер 2009.

1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Воспользовался гуглом, но что-то названная вами книга начинается с совсем других слов. Снова ошиблись?

2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вы специально дали такую ссылку, чтобы испортить мне компьютер? :ireful1:

Снова зачем сказали? Просто так, а осадочек остался? Ну и методы у вас в ФСБ!:bad:
    http://www.xxii-vek.info/best/MainKamf.html
    Это - начало 1 главы.
    И так - красной нитью через всю книгу:
    Почему у вас на Хроносе запретили эту книгу вместе с самим Хроносом? Не потому ли, что явные аналогии просматриваются легко.

• Подобається Подобається x 3
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Що одне що друге бздури.Росіянина і українця різними роблять політики,бо їм це вигідно.Я мало поїздив, розмовляв, з росіянами,з хорватами, з сербами,з турками,з болгарами, з арабами,з африканцями,з американцями,зщ мексиканцями.Люди скрізь одинакові,є добрі а є не дуже добрі.Ментальність буває різна,але це не мішає людям різних національностей ладити між собою.Якби не вмішувалися політики між людей ,то війн ніколи б не було.Але у кожній нації,є невелика кількість редисок,котрі не можуть без проблем.От вони і роблять біду між людьми.Я прекрасно сходився з людьми тих націй які я вище перерахував.У мене самий кращий товариш по життю-росіянин,проживає в м.Харків.Ми раз в два роки обов"язково зустрічаємося дружим вже тепер сім"ями.І у нас ніколи не було проблем.Так ми на деякі проблеми в Україні маємо різні погляди.Ми це розуміємо,розуміємо,що якщо ми як ті козлики почнемо один одному щось доказувати,то ми теоретично можемо посваритися.Тому,розуміючи це ми ,оберігаючи нашу дружбу,взагалі стараємось ці теми не чіпати.Так би мало бути і між країнами-сусідами-Росією і Україною.Але на жаль в Росії і у нас в Україні,є незначна кількість політиків,які спеціально нагнітають обстановку.У них така робота.
    Так що шановні заробітчани:Alehandro і prorab ми розуміємо що ви таким чином заробляєте собі хліб насущний , не забувайте що не від кожної роботи людина дістає благодать.Ви ті самі кіллери,тільки більш грішні.Кілер за життя вб"є 10-30 чоловік,а ви своїм підюджуванням викликаєте війни,на котрих гинуть сотні тисяч людей.А потім дивуєтесь,чому хворіють ваші близькі,ваші діти.Це гріхи за вашу паскудну роботу

• Подобається Подобається x 4
  4. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

ви не помічали, що на своїх батьків також тільки частково подібні? але це не дає вам можливості акцентувати увагу на відмінностях. Навпаки, вас об"єднує щось і те "щось" ив намагаєтесь плекати.
    а те, що у нас є чітко окреслені "електоральні поля" і що на "своїй" території політики витискають по максимуму (в тому числі з теорії про западенців, яким усе дають, і затурканих східняків, які "за шмат гнилої ковбаси" нехтують високими ідеями) - то вже окрема проблема. То проблема народу, населення країни, яке не хоче стати нацією. Або не може зробити цього через багато різних причин (в т.ч. відсутність нормального лідера)

• Подобається Подобається x 1
  5. Alehandro

Alehandro Member

Согласен с вами на 100%, но речь идет о народах в общем, а вы говорите про частное.

:pardon: не понял блин вообще ничё. мне что нельзя высказывать своё мнение отличное от линии коммунис.... тьфу... демократической партии?

6. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Так, але якби певні прошарки народу не бажали почути те, що вони бажають почути (тобто поливання брудом особистих політичних несимпатиків) - то б і нагнітати нічого було неможливо. Це як собаки з однієї вулиці ненавидять собак з сусідської вулиці.

Але є і справжня причина неприязні саме до загарбників, поневолювачів, руйнівників культури, нації... І це істотньо. Кому ж таке сподобається. Це, як коли зі мною сусіда поводиться на рівних, дипломатично, поважаючи моє право на власне впорядкування свого життя - то і до нього не маю претензій чи агресії. А от коли він лізе керувати в моїй хаті та до мого добра падкий - то звичайно мені це неподобається. І незалежно від того - чи то він сам додумався впертися на наші замлі, чи то його хтось нацькував з політиків.

Тобто вседно речі політиків відбивають (відзеркалюють) думки народу.

7. SemperTiro

думаю, ЗНАЧНА... зважаючи на результати їх роботи.

8. Alehandro

Alehandro Member

Номальный лидер здесь не причем. Должно поменяться сознание людей (я верю конечно что это случится однажды).
    Люди должны начать понимать что в своих бедах виноваты они сами, а не правительство, не москали, не хохлы и не жиды.
    И что главное не вышиванка и мова, а благополучие свое и близких людей!

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Это не совсем так. Очень важно движение в так называемой элите общества. Если бы не было раскола в кучминской верхушке, то очень вероятно, что было бы примерно то, что сейчас в России.

Это несомненно важно. И это не сиюминутный процесс.

10. SemperTiro

а я вже не вірю... :sad: (тобто не вірю в масовість цього явища)

золоті слова, але вам 90% людей скаже: Я НІКАМУ НІЧЄВО НЄ ДОЛЖЕН!
    і будуть жити так, к і жили. Варто проаналізувати історію людства хоча б за останні 2000 років і ясно стане зрозуміло: НІЧОГО ОСОБЛИВО НЕ ЗМІНИЛОСЯ У СВІДОМОСТІ... просто знайшли більше причин не змінювати нічого у своєму житті.

ні, то справді не головне, але дуже важливе... причому останнє також не головне, а важливе, бо належить до елементів комфорту (буде добре близьким - буде добре і мені)
    головне - змінити себе, а потім зміниться світ (не в сенсі вся Земля і люди, а той світ, який оточує конкретно тебе)

11. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

Може ми б також не кричали, якби маскалі не верещали на весь світ, що вони об*єднають всі слов*янські народи, звичайно ж під своїм протекторатом. І скільки ж вони ще домахуватимуть всіх своїм імперіалізмом?

• Подобається Подобається x 2
  12. SemperTiro

поки буде жива ідея ТРЄТЬЄВА РІМА. А вона буде жива доти, поки не затріщить сама Росія по релігійних швах: мусульмани і буддисти будуть явно не в захваті від того, що домінантним у Кремлі буде християнство виключно у варіанті РПЦ. Також представники інших релігій не будуть задоволені тим, що їхнім дітям у школах читатимуть обов"язковий курс основ християнства.
    Але то вс майбутнє, а я не пророк... Дав би Бог, щоб нічого того не було, а всі жили в мирі :)

13. Alehandro

Alehandro Member

и судя по вашему ответу - очень долгий.

14. Geograf

Geograf Меломан

А в них що не доктрина то зразу чути "ми бальшой народ, нам на всех наплевать", і читаючи кожну з них складається враженння що їх якась розумово обмежена людина писала

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ті відмінності,що є в народах не впливають на стан миру чи війни,вони скоріше зв"язані з відмінностями в культурі,релігії,чи етносі і аж ніяк не в агресивності.Якщо Ви приїжджаєте скажімо в ФРАНЦІЮ і бачите що французи їдять смажені жаби, чи малазійці скажімо смажених скорпіонів Ви ж не берете автомат і йдете їх стріляти.А коли Ви припустімо людина котра хоче війни з французами, Ви планомірно будете підюджувати свій народ(уявімо що Ви президент) і розказувати, що французи такі погані,що вони їдять жаб, і не просто жаб,а жаб ядовитих,але той яд на них не діє,а діє на нас і від того хворіють наші діти.
    Беруть частину правди і частину брехні, і пишуть це.99% не піде перевіряти,і вірить на слово.
    Сьогодні мені на роботі один такий спец доказував що в корані прямо звучить призив до вбивства невірних.Знайшщов в і-неті виписку і посилання на суру із корана.Я спецом знайшов переклад корану,подивився ті сури і побачив що в тій виписці виписані лише частини сури,так як їм було потрібно.Другу половину вони не написали де було пояснення тих дій,де про вбивство говорилось але мова йшла про вбивство завойовників.Ось так працюють провокатори.
    Та без проблем.Якщо тільки "мнение" то спокійно а якщо "Мочить хохлів в інтернеті - єсть така робота" то це вже негарно.Не треба шукати те що нас роз"єднює, треба шукати спільні точки дотику.Бо доки ми з вами будемо сваритися нас будуть "иметь" наші з вами політики,і в нас не буде ні України,ні "благополучия".

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ті відмінності,що є в народах не впливають на стан миру чи війни,вони скоріше зв"язані з відмінностями в культурі,релігії,чи етносі і аж ніяк не в агресивності.Якщо Ви приїжджаєте скажімо в ФРАНЦІЮ і бачите що французи їдять смажені жаби, чи малазійці скажімо смажених скорпіонів Ви ж не берете автомат і йдете їх стріляти.А коли Ви припустімо людина котра хоче війни з французами, Ви планомірно будете підюджувати свій народ(уявімо що Ви президент) і розказувати, що французи такі погані,що вони їдять жаб, і не просто жаб,а жаб ядовитих,але той яд на них не діє,а діє на нас і від того хворіють наші діти.
    Беруть частину правди і частину брехні, і пишуть це.99% не піде перевіряти,і вірить на слово.
    Сьогодні мені на роботі один такий спец доказував що в корані прямо звучить призив до вбивства невірних.Знайшщов в і-неті виписку і посилання на суру із корана.Я спецом знайшов переклад корану,подивився ті сури і побачив що в тій виписці виписані лише частини сури,так як їм було потрібно.Другу половину вони не написали де було пояснення тих дій,де про вбивство говорилось але мова йшла про вбивство завойовників.Ось так працюють провокатори.
    Та без проблем.Якщо тільки "мнение" то спокійно а якщо "Мочить хохлів в інтернеті - єсть така робота" то це вже негарно.Не треба шукати те що нас роз"єднює, треба шукати спільні точки дотику.Бо доки ми з вами будемо сваритися нас будуть "иметь" наші з вами політики,і в нас не буде ні України,ні "благополучия".

Останнє редагування: 9 жов 2009
  17. Gron

Gron тафгай

Я вже колись писав, що майже 3 роки спілкувався на російському хокейному блозі, навіть був обран там модератором.
    Тоб то, суто хокейному.
    Пішов геть, бо спілкування про гру, майже зійшло на "нет", залишилось тільки восхвалєніє власних команд, та величі росхокеістів, приниження всіх іноземців та інородців від хокею, та взагалі у всьому, що стосується людського життя.
    Амеріканці, канадці, особливо українці, це вороги, чи люди другого сорту.
    Таки думки, мають та висловлюють, десь 70 відсотків дописуючих.
    А Ви кажете гроші, це така нація, яка була, є і на жаль ще довго не змінеться.
    Власне сам, маю друзів в Москві, Пітері, на Камчатці,в Сибірі, але то з давніх часів, і гадаю що ставлення до мене, що це його терпітимо, а усіх іншіх до ногтю.

PS Паралельно, майже 2 роки, спілкуюсь з прихильниками Торонто, та хоккею взагалі, на бордах клубу, як на іншій планеті і гру розуміють, і с повагою один до одного ставляться ,та і до шведів, фінів, українців, росіян.
    Мабудь в рос інет не зазирали:)

• Подобається Подобається x 6
  18. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Не все так просто. Не забувайте що "Синтезу предшевствует разделение" - тобто перш ніж ставити приставку "ІНТЕР" треба мати те, до чого її ставити, тобто -"НАЦІОНАЛІЗМ". Міцну основу суспільства на підгрунті досконалої національної спорідненості. А поки нація хвора та слабка - не буде ніякого здорового ІНТЕРНАЦІОНАЛІЗМУ.

19. pravednik

pravednik Well-Known Member

Россия и Украина навеки вместе???
    Я думаю, що так. Взагалі намає поганої нації, трапляються іноді погані люди. В кожної людини є душа, свої проблеми, біди та переживання. Кожна людина знає горе та радість, біль та страждання... Все життя спілкуюсь з людьми різних національностей і все життя переконуюсь, що люблю їх всією душею і всім серцем.
    Я за дружбу з Росією і всіма народами, які тільки є на планеті Земля.

20. Geograf

Geograf Меломан

Я також, тільки коли друг з себе велику цяцю ставить і ставиться до тебе як до худоби, то вибачайте бажання дружби пропадає

а де твій аватар? :)