Кто нам ближе? США или Россия?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем prorab, 27 вер 2009.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Це одна чи дві дурки ?

2. Gron

Gron тафгай

Гадаєте що прорабів та правдиків у нас так багато:)
    Ні, то р-он Слободка, а вул. ак. Воробйова:)

• Подобається Подобається x 3
  3. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ого..
    The world has changed, I feel in the water, I feel it in the air...
    :nea:

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

Отой психопатоїдний проРАБ-правдік-стрелец нагадує мені "гранда": той ліз під 66 ніками. Доводилося в його екологічно-занедбаному Нікополі відрубати весь інтернет-трафік.
    (ото на свою голову побудували канал Дніпропетровськ-Кривий Ріг-Нікополь і отримали такий "подарунок").

Модери, якщо то "чудо в пір"ях" сидить на Фарлепі-Оптимі - натякніть в ПП - я його довічно заблокую.

5. Полковник

Полковник миється в бані

Какие-то ПИОНЕРСКИЕ закиды!
    Борони Вас Бог!
    При всём негативе к Вам, Борони Бог Вас и всех иных.

П.С. Как говорит мой 5-ти летний сынуля:"Ничего смешного в этом не вижу!"

6. surma

surma Well-Known Member

А хто їх роз"єднював? Такого не чув.

7. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

А що тут такого поганого той недоумкуватий «правдік» написав?
    Ну, лікуватися то типово це необразливо, а щодо «бандерівця» - так той «правдік», схоже – зовсім невіглас, і не знає історичних чинників: що бандерівці це українські революціонері, мужні, вольові люди, котрі відмовились від всього, йшли на певну смерть бо боролись проти двох найпотужніших у Світі диктатур: німецьких загарбників та Російсько-більшовицких окупантів одночасно.
    Це люди високих моральних якостей до котрих навіть і один відсоток не дотягує пересічних громадян на теренах і західної України, я вже не кажу про схід. Щоб стати справжнім бандерівцем – треба багато працювати над собою, вдосконалювати психічні, моральні, фізичні якості людини, бути готовим відмовитися від особистих благ, заради праці на благо нації.

Мабуть «товариш правдік» думає що бандерівець – це той хто мешкає на території західної України чи вже б Києва. А ніяк не якості людини.
    Тому, для особливо розумово послаблених південно-східних «товарішив» порада: найнебезпечніші бандерівці поряд, а не тільки на Галичині - це якраз ті хто усвідомлює, що в них імперіалісти відібрали все: не тільки економічно, матеріально, а й українську культуру, мову, причому ще до народження (російськомовні батьки), відібрали навіть не питаючи, заздалегіть кілька сотень років тому.

Натомість створили вороже середовище невігласів, рабів, малоросів, радянських бовдурів, які самі ж, як ті вишколени турками українські хлопчики-яничари воюють проти України, рідної нації, культури. Ті, хто усвідомлює це – всією душею непримиренно ненавидять засилля іноземного керування імперіалістів, загарбників котрі нищать українців як націю, перетворюючи їх на малоросів. І це тільки загострює відчуття.

• Подобається Подобається x 2
  8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Самокритично, а как дурка в Харькове называется

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

заметьте это вы предложили, потом без обид ..)))

ыыыыыы ну вот а говорите украинский родной ...))))

10. Boris_Kiev

Не хочу бруднити українську такою лексикою.
    Пєтух мене зрозумів і поліз під шконку.

11. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

--- А Вы что в Харьков переезжаете?

12. - очень трудно беседовать с человеком, который читает прищурившись. Но пестрить чернотой, жирнотой и краснотой как Вы я всё-таки не буду :) Вы не заметили, что халифаты они попёрлись устанавливать не на своей территории? Наверное, не заметили. Повнимательнее надо. От того, что та территория (Дагестан) по-Вашему и не наша, мне, конечно, грустно и местами стыдно, но!.. Я же просил Вас, чтобы избежать повторения вмешательств, очертить нам "наши" границы. Не в оправдание преступных деяний прошлого, а исключительно - для обретения шанса на исправление.

Так и не увидел перечня "исконно русских территорий", которые Вы милостиво разрешите "московитам" оставить себе, надеюсь, Вы изучаете вопрос и вскоре воспоследует...

13. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Я кажу: кавказкі народи нехай сами вирішують щодо халіфатів. Дагестан така ж по моєму ваша теріторія як і Україна 20 років тому. То б то загарбана.

-- Я ж відповів: немає сенсу про це казати, поки не повернете ті що у вас "прохають".

Тай немає сенсу МЕНІ окреслювати ваши кордони. Я не ваш презедент і немаю таких уповноважень. Поки що я тільки вислювлюю свої думки.

14. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

15. - Именно они-то и интересуют читателей (и именно их изложения я пытаюсь от Вас добиться), как продолжение Ваших мыслей про "гивнавартисть" любой российской оппозиции, с которых мы начали нашу содержательную беседу. На форуме принято ценить мысли каждого форумчанина несколько выше, чем эту неприятную субстанцию... Если у Вас есть мысли о том, что именно российская "оппозиция" должна отщипнуть от России для того, чтобы стоить в Ваших глазах хотя бы как компост (но не "для начала" отщипнуть, а конечный перечень) - поделитесь ими. Если это всё равно невозможно и при оценке Вам достаточно слова "российский" - признайтесь в этом себе и вместо цветных многострочных заумствований так и пишите: "щоб воны уси повыздыхалы", чего стесняться? Здесь много носителей этой точки зрения! :)

16. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

-- так хто ж видає таємниці

-- Відомо що чогось неможливого не існує - можливо все, а тим паче така дурниця як розподіл Росії. Це питання часу.

17. Alehandro

Alehandro Member

славянские народы никогда небыли братьями - одна вражда и междоусобица.

Русский с украинцем настолько же разные как украинец с Восточной Украины и украинец с Западной, так что националисты с американские хозяевами тут не причем - мы сами такие и есть.

18. Geograf

Geograf Меломан

Можливо тому що крім подібності мови більше ні про яку спільність не можна говорити
    Англія та Німеччина належать до германської мовної групи, проте ніколи не кричать що вони два братські народи

19. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Справді, зовнішньо різниця є, але насправді, в глибині українці є єдина родина, котра, кожна по собі, звичайно, має свої особливості. Це як, наприклад, мешканці одного міста ніби всі однакові, скажемо, Дніпропетровці, а натомість усі різні.

А так, на південно-східній Україні, Ви ж знаєте, люди прості, сільські, ваші бабусі та дідусі – не втратили свою єдину українську сутність, так само розмовляють українською, хоча вже й не чистою, полюбляють християнські свята та дотримуються звичаїв… Бо русифікація насамперед спрямована була на місткого мешканця – от він і втратив відчуття рідного коріння, і як наслідок отримав байдужість, безкультурність, брутальні лайки серед нижчих класів, схильність до пияцтва… Різниця між українцями сходу та заходу більше мовна, та звичаї різні – але усі люблять Україну, свою націю, свій народ.

А от різниця між Росіянином та східним українцем в тому що, на відміну від західного українця він бачить російськомовного українця як малороса, молодшого брата, котрий з якихось причин чимось поступається росіянину, чомусь молодший, а не рівноцінний. А західних українців – як ворожий елемент, котрий не піддається дресировці. Це наслідок імперіалізму, котрий в крові російського народу. Росіянин вважає за правильний та необхідний стан речей, коли Україна є адміністративно-залежною часткою Російської федерації, з маріонеточною владою, керованою Москвою, звичайно, така влада дбає перш за все про свої інтереси на етнічних територіях України, особливо на підкореної, обдуреної та асимільованої України. Якщо українці, як східні так західні – усі бажають розвитку України, нації якнайбільше, то звичайно росіяни зовсім не бажають щоб рівень життя та інші чинники якимось чином переважали розвиток Росії. Тому проросійськи налаштовані російськомовні українці нехай не плекають ілюзії що хтось буде в Росії перейматись влаштуванням добробуту на теренах України, коли і в себе проблем вистачає. Це як в житті – невже сусіда буде піклуватися про вашу родину? Ні, це справа вашої родини, родичів – тобто за вас ніхто ваш добробут не розбудує. Може бути тільки співпраця але не більше.

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

"Майн Кампф" Гитлера начинается со слов, что Австрия - это не государство и что немецкая нация не должна быть разъединена. :crazy:

а де твій аватар? :)