кто говорит? в англ Croat-гражданин Хорватии хорват- ethnic Croat Ukrainian-гражданин Украины, украинец-ethnic Ukrainian-, россиянин- Russian, русский-ethnic Russian
Хто про що, а совок про нотаріуса. "Без бамажки ти какшка, а з бамажкай чєлавєк". п.с. Хто питав, як мені вдається розпізнавати совків? Ось Вам перший розпізнаний.)
Правильно. І не вірте, що тільки дураки вчаться на власних помилках, а розумні на чужих. Чужі помилки не так сприймаються, а тому і не вчать нічому. А власні відчуваються власною шкірою, тому і доходять значно швидше та міцніше робляться висновки.
Мдя.... обалдеть Олегп вы готовы говорить на белое - черное, на черное - белое, нежели признать собственную ошибку
Певні режими обираються та призначаються , схвалюються і сприймаються пересічними людьми. Певні режими не беруться з невідкуди.
Нехай мене образять адекватно . Назвуть щирим, або свідомим, або Бандерівцем, або буржуазним нациком. Я із задоволенням сприймаю такі образи на свою адресу.
Але ж це не означатиме, що я таки шовініст. Хоча називати можуть хто як захоче.... в міру своєї розпусти.)