Кто мы ?

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 11 сер 2011.

1. olegp

olegp миється в бані

в принципе, ничего особенного, для комфортного проживания надо знать язык данной местности\города, а что, разве много таких, ко торые не хотят знать, или учить принципиально, государственный язык?

2. olegp

olegp миється в бані

та нет никакого искажения,
    мы отдыхали во ФлА'риде- 3 слова по русски и одно- по англ, смесь,
    искажения- это ложат вместо кладут, колидор вместо корридор

3. AMOR 69

AMOR 69 Well-Known Member

Мне казалось, надо говорить как грамотно, а не как удобно.
    Я не представляю, чтобы погостивший в Грузии заявил "я ездил в Сакартвело".

4. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

В Германии есть город, который поляки (даже официально) называют Lipsk (Липск).
    Это не какой-нибудь маленький городишко, а город известный во всем мире (в Европе уж точно во всей).

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

А повинно бути навпаки. Українською, а на самий крайній випадок -московским язіком.

а от англійську мову треба поставити попереду москвоської.

6. ГРАНД

Шановна Невермінд, як Ви думаєте хто може заплутатись в 3-х соснах?
    варіанти:
    -москвин
    -Людина з хронічною хворобою (Степанич, як така хвороба називається, коли людина втрачає здатність орієнтирування на місцевостиі і не пам"ятає як опинилась в тому, чи іншому місці?)
    -просто тупенька людина, яка крім хот-догів та ковбаси іншими категоріями мислити не здатна.

Українець це національність, а де він живе (в якій країні, місцевості тощо) то вже деталі, які супутсвують основній данності людини. Українець може мешкати та бути громадянином будь якої країни.

Це як автомобіль зконструйований в КБ автоконцерну TOYOTA який вироблений в будь якій країні де маються виробничі потужності по його виробництву, все рівно буде японським. Ви ж ніколи не скажете, що цей автомобіль польська TOYOTA як що він випущений заводом розташованим в Польщі? Ви скажете що це японський автомобіль польської збірки.

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

1. Москвини - навряд.
    Москвини є хитрі й підступні. Вони самі заведуть кого хчеш в три сосни і там заплутають. Приклад: Іван Сусанін. ;)
    2. Людина з хворобою - безумовно, так. Я цю хворобу називаю топографічний кретинізм. :)
    3. Тупенька людина - все залежить від того, наскільки вона тупенька... ;)

Про тойоту не скажу, а от, наприклад, про Ланоси, які випускає Запорізький автозавод, скажу, що вони українські (запорізькі), бо навіть не знаю, де спочатку ця марка випускалася. Це я до того, що Ланоси я за іномарку не визнаю. :)

8. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Пан Гранд, на этом форуме есть россияне. у нас международны йфорум

9. OrangeSpring

Чтобы понять, что Бостон находится не через Озеро, Вам надо Глянуть?:rolleyes::rolleyes:
    Сан Катарина - Сен-Катаринс и ты ды - несколько вариантов произношения местными жителями разного происхождения - городок в 10-15 км от Ниагарского Водопада на территории Канады. И из него в ясную погоду отлично видны самые высокие здания Торонто:))

10. OrangeSpring

Раздражает русско-англо-канадский суржик:rolleyes:

11. OrangeSpring

Вы настолько отвыкли от русского языка? уже полуассимилянт, а туда же - со своими советами:))

12. olegp

olegp миється в бані

я ж написал- перепутал, а перепутал- не значит, что не знал

13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Да известно, что его раздражает...
    Понаехало иностранцев в златоглавую и говорят масква и красная площадь. Или страраются говорить.
    Допысувача это нервирует, надо говорить как на их языке грамотно - москаф и рэд сквэар.

14. ГРАНД

А поляків так взагалі більшість. Я Вас питаю, де дописи польською мово?:ireful::sad:

15. ГРАНД

Ви така доросла, а в казки (про Івана Сусаніна) вірете. Ладно б були московкою. А то ж ні.:))

Від того , що Ви не знаєте де розташовано було КБ автоконцерна DAEWOO Motors, він не перестав бути Корейським. Південнокорейським. Навіть по при те що збанкрутів. Це корейський бренд. Де б його автівки не збирали по світі.

16. bayard

bayard Дуже важлива персона

я за то чтобы в ООН украинский поставили наравне с русским;)
    о_О ужас это кто так говорит?
    в ланосах двигатель собирается в Корее, поэтому это нельзя назвать украинской машиной.
    чисто национального авто у нас как не было так и нет.

17. ГРАНД

Та хоч би сам для себе поставили. А то на ООН замахнулись. Чи може в першому дописі все жарт?

18. OrangeSpring

ЛОжат вместо кладут точно говорят в Магнитогорске и Челябинске:rolleyes:

19. forester

forester Well-Known Member

А как же "Славута"???

На более распространённых "шансах"-1,3 двигатель мариупольского завода.

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

Её уже сняли с производства, если я не ошибаюсь. :)

а де твій аватар? :)