в принципе, ничего особенного, для комфортного проживания надо знать язык данной местности\города, а что, разве много таких, ко торые не хотят знать, или учить принципиально, государственный язык?
та нет никакого искажения, мы отдыхали во ФлА'риде- 3 слова по русски и одно- по англ, смесь, искажения- это ложат вместо кладут, колидор вместо корридор
Мне казалось, надо говорить как грамотно, а не как удобно. Я не представляю, чтобы погостивший в Грузии заявил "я ездил в Сакартвело".
В Германии есть город, который поляки (даже официально) называют Lipsk (Липск). Это не какой-нибудь маленький городишко, а город известный во всем мире (в Европе уж точно во всей).
А повинно бути навпаки. Українською, а на самий крайній випадок -московским язіком. а от англійську мову треба поставити попереду москвоської.
Шановна Невермінд, як Ви думаєте хто може заплутатись в 3-х соснах? варіанти: -москвин -Людина з хронічною хворобою (Степанич, як така хвороба називається, коли людина втрачає здатність орієнтирування на місцевостиі і не пам"ятає як опинилась в тому, чи іншому місці?) -просто тупенька людина, яка крім хот-догів та ковбаси іншими категоріями мислити не здатна. Українець це національність, а де він живе (в якій країні, місцевості тощо) то вже деталі, які супутсвують основній данності людини. Українець може мешкати та бути громадянином будь якої країни. Це як автомобіль зконструйований в КБ автоконцерну TOYOTA який вироблений в будь якій країні де маються виробничі потужності по його виробництву, все рівно буде японським. Ви ж ніколи не скажете, що цей автомобіль польська TOYOTA як що він випущений заводом розташованим в Польщі? Ви скажете що це японський автомобіль польської збірки.
1. Москвини - навряд. Москвини є хитрі й підступні. Вони самі заведуть кого хчеш в три сосни і там заплутають. Приклад: Іван Сусанін. 2. Людина з хворобою - безумовно, так. Я цю хворобу називаю топографічний кретинізм. 3. Тупенька людина - все залежить від того, наскільки вона тупенька... Про тойоту не скажу, а от, наприклад, про Ланоси, які випускає Запорізький автозавод, скажу, що вони українські (запорізькі), бо навіть не знаю, де спочатку ця марка випускалася. Це я до того, що Ланоси я за іномарку не визнаю.
Чтобы понять, что Бостон находится не через Озеро, Вам надо Глянуть?:rolleyes::rolleyes: Сан Катарина - Сен-Катаринс и ты ды - несколько вариантов произношения местными жителями разного происхождения - городок в 10-15 км от Ниагарского Водопада на территории Канады. И из него в ясную погоду отлично видны самые высокие здания Торонто)
Да известно, что его раздражает... Понаехало иностранцев в златоглавую и говорят масква и красная площадь. Или страраются говорить. Допысувача это нервирует, надо говорить как на их языке грамотно - москаф и рэд сквэар.
Ви така доросла, а в казки (про Івана Сусаніна) вірете. Ладно б були московкою. А то ж ні.) Від того , що Ви не знаєте де розташовано було КБ автоконцерна DAEWOO Motors, він не перестав бути Корейським. Південнокорейським. Навіть по при те що збанкрутів. Це корейський бренд. Де б його автівки не збирали по світі.
я за то чтобы в ООН украинский поставили наравне с русским ужас это кто так говорит? в ланосах двигатель собирается в Корее, поэтому это нельзя назвать украинской машиной. чисто национального авто у нас как не было так и нет.