кто из политиков сможет объединить страну и не положить(под Россию,Европу,США)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем I see light, 27 січ 2010.

1. Bogun

Bogun Well-Known Member

Я Вас здивую, для Ярослава Мудрого ніяка давньоруська мова чи будь-який літературний варіант не був рідний. Почитайте його біографію. Знаєте у містах говорили,

Поляки? Довели? Я Вас здивую ще більше. Довели українці, які прийняли католицизм (за привелеї) і польську мову, а потім зі стремлінням знищували українців.

Повстання? Я Вас здивую, це повстання профінансував швидше за все польський король, щоб якось заробити грошенят і щоб шляхта притихла.

• Подобається Подобається x 3
  2. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Янукович наведе порядок ?! :)) Та не смішіть мене !
    Цей тупий півень ( сидів по 117 - й статті ) рахувати не вміє . Ви на його :cesored: морду подивіться , він натуральний :cesored: !
    Не люблю Тимошенко але поки це кращий варіант !

Останнє редагування модератором: 28 січ 2010
    • Подобається Подобається x 8
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не путайте Божий дар...
    Какого холеры вы ее не разгоните нафиг, это бандформирование, если от него один вред и вонь... Или Сержантов Советского Союза призовите, пусть вас "боронять"... Чё? Не идут "до війська"? А ЧЁ?
    И Syavych_у респект за нелюбовь к вождю мирового пролетариата....

4. Марина

Марина Well-Known Member

- кто вам такое сказал? Вы, батенька, грубиян. Сержанты сделали свое дело, и если призовут- пойдут исполнять приказ. Только я боюсь, что такие демагоги как Вы, уважаемый, под столом не сидели. А впрочем, я же на кухне, а кухня любит хорошее настроение. Это мой последний ответ Вам. Имеете право на свой взляд, но не имеете право нести злобу и оскорбуху.

5. premium

premium Well-Known Member

Тимошенко керувала урядом менше 3 років, а Яник - більше 3 років, а його політична сила мала абсолютну політичну, економічну та інформаційну владу в Україні з 1993 року по 2005рік. Гіперінфляція, розкрадання державної власності, зубожіння населення, пенсії 40грн., зарплати 200грн., люди ковбаси місяцями не бачили ... - це все при них було. Рано ше для склерозу. Напружтесь, може згадаєте.
    А зараз супермаркети завалені делікатесами, жеруть щодня м'ясо і сьомгу, купують 1 млн. автомобілів за рік і ще нарікають на життя.

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

Древньоруська - це і є українська, а ваша російська - це московитська, а московитська - це фінізована церковнолслов'янська, а церковнослов'янська - це булгарська мова, а булгари - це тюркіти!!! тому і язик ваш російський є тюркітським в основі!

Україна почалась з відходу льодовика :preved: тоді ж з'явились Дніпро, Дністер, Буг, Донець і всі родючі українські землі.
    Потім на території України була Атлантида, Трипілля, Скіфія, Сарматія, Русь і тепер Україна. Тому співчуваю, що для Вас історія обмежується кількома останніми століттями.

• Подобається Подобається x 7
  6. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А якщо, не дай Боже, Янукович все ж таки нахабно пропреться в президенти - тоді швидко назріватиме та буде громадянська війна. І добряче "шандарахнет" по всім антинаціональним елементам, а не тільки по таких як Борис.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:))) Дай Боже нашому теляті...

8. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Вас Боже вже зарахував до зрадників нації. Бачу, зараз Ви цілком задоволені, ще й весело Вам.

• Подобається Подобається x 1
  9. Tanka

Tanka Well-Known Member

Не знаю, хто з політиків може об'єднати Україну. Але знаю, хто точно не зможе - Янукович та Тимошенко. Бо саме їх політика побудована на роздмухованні протиріч в Україні , акцентвані на розбіжностях між східом та західом. І не треба ілюзій - поки ми не позбавимося їх обох країну буде продовжувати ковбасити та трусити. Вони ж грають на протистоянн, ловлять людей на гачок: аби не прийшов отой... чи ота, і та заробляють свої політичні дівіденти. Ні Янукович, ні Тимошенко не провели конче потрібних Україні економічну та правову реформи, тому Україна все більш і більш сповзає униз в міжнародних рейтингах. Тому я кажу так - хто проведе ті реформи, той і об'єднає Україну.

• Подобається Подобається x 3
  10. I see light

I see light Well-Known Member

таки да! - давно пога этих москалей мачить в сагтигах! Что самое главное вам тоже достанется будь здагов! Вы, молодой человек, пгекгасно понимаете политику пагтии и вполне отвечаете нашим интегесам! пока ви будете дгаться, ми будем делать денюжки!
    без уважения, но с гадостью, дгузья и добгые спонсогы Юлии Ггигян

• Подобається Подобається x 1
  11. Sithka Charley

Sithka Charley Active Member

SATKUR, а Ви, я бачу, всіх вже готові віднести до ворогів нації.
    Пам'ятаю була колись така конторка як Соціал-націоналістична партія України. Ви, часом, не їхньої парафії.

• Подобається Подобається x 2
  12. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Почитайте Степана Бандеру і, можливо, Ви взнаєте з якої я парафії, для початку.

13. Sithka Charley

Абсолютно не цікавий для мене персонаж.

14. syavych

syavych копач

Оно і видно. Янукович певно набагато цікавіший :crazy:

• Подобається Подобається x 2
  15. Sithka Charley

Ні Янукович ні ЮВТ, ні новопридумані "герої".
    Знаєте, навіть цікаво спостерігати, як нащадки тих хто в свою чергу здавав бойовиків УПА органам НКВД, зараз носяться з ідеєю "героїки".

а де твій аватар? :)