Ну я во Львове не жил. У нас просто воду горячую отключают на две недели летом. Все остальное время есть. Иногда из горячего крана течет немного не горячая вода. Вот тогда и нужен бойлер. У нас счетчики воды стоят. Выгоднее холодную подогреть, чем прогонять горячую из крана. Но это скорее исключение.
нахрена оно мне все надо? -Ну, не знаю! 2 компа - может, и многовато (не для всех), а всё остальное и 2 балкона, и 2 спальни (+2 WC) - нормально для семьи из 3-4 человек...
хто може знати, що таке "нормально" ?.. ) дах над головою, чиста постіль й гаряча їжа - навіть це для багатьох - розкоші.
хто може знати, що таке "нормально" ? А як же тоді славити Господа, як вже й це - розкіш?!? Голим, на зимово-січневому вітрі/мряці, забувши про гарачу їжу та теплу (вже, навіть, не зовсім чисту) постіль? Йой, не знаю навіть:o...
я поясню, чому мені кошерно мати три... один стаціонарний -- дружині та дитині, щоб вони змогли вільно дивитися мультики... другий мій -- для роботи, великий екран. ноут -- мобільність.
за те, що живий, напевно... банально - все тече й міняється, тому, й думаю, - не варта ставити собі якісь норми
Да бросьте ржать... Раньше народ на долго задерживался в туалете читая прессу (туалетная бумага - дифицит).... Сейчас сел с ноут и никому не мозолишь глаза...:rolleyes: