Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А що полякам завадило на Волині у сорок третьому ?

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Друже Блік. Ви помітили як протягом дня після Вашого принципового рішення дописувати виключно українською мовою у опонентів майже зник аргумент як зайвий козир що Ви спілкуєтесь окупнатською мовою?
    я Вас запевняю, згодом, за цим же принципом зикнуть і решта дорікань по всій країні. і ті хто так затято печеться про московську мову в Україні скрижачі зубами від злоби вимушені будуть переходити на державну мову навіть в побуті. Тому що тенденція до звуження їх ареалу, за велінням часу невпинно скорочується і скрорчуватиметься аж до прийнятного мінімуму. Саме тоді можна бути і впроваджувати і економічні і інші реформи західного вектору розвитку і претендувати на входження України в так званий золотий мільярд. З почином Вас друже!!! З перемогою!!! З ВАШОЮ ОСОБИСТОЮ ПЕРЕМОГОЮ!!!:good:

п.с. Не комплексуйте стосовно вимушених помилок, не дивлячись на насміхання з їх боку. Це мине.

3. Mr. Blick

Ну, про Волинь я, звісно, пожартував. Щоб трохи пиху збити з приводу "а хто нам тут перешкодить...".
    Що до опонентів, то я саме учора подумав, що насправді то вони усе розуміють, і дійсно не мають що аргументовано відповісти, тому все "хі-хі", та "кляті ксенофоби!".

4. Luna

Luna Guest

Пане Гранд, Блік Вам потім відповість..в нього перекладач замкнуло))
    А якщо серйозно - показуха це, а не спілкування. Штучна річ...В такого мовлення немає душі - а це головне. Вам так не здається? І навіщо себе примушувати та висловлюватись дерев"яними фразами, якщо можеш чітко і лаконічно мовити на ...окупантскій. Як бачите, в онуків окупантів проблем з живою українською жодних. Молоко матері...
    Наче дорослі люди, а перетворюєте власне життя на фарс та показуху. Дешеву до того ж. Сміх - ліки від такої гидоти.

5. Luna

Luna Guest

Було смішно, всі оцінили жарт. Якраз в твоєму стилі...Чого-чого збити? :rolleyes: Пане Блік, Ви маленький. Як Ви можете щось та з когось ЗБИТИ?

6. ГРАНД

Не нервуйте так відверто. Бо аж якось непереливки стає від цього спостереження. скільки жовчі і огиди замаскували в красиві україномовні обгортки. І все заради того, щоб оплювати сосбу яка перейшла на українську мову.
    Та мені байдуже, чи він користується перекладачем, чи бумажняним словником. Головне що перейшов.

7. Luna

Luna Guest

"Не нервуйте" - це кращий засіб прикрити власні нерви? Не переймайтесь, я достатньо врівноважена людина. І не треба про обгортки, я вважаю, що обгорткою, ганебною до того ж, була фраза Бліка про матір та Ваш плюс до цієї фрази. В мене немає жовчі проти Бліка, є тільки огида. Бо саме через ВАС, шановні, паплюжаться кращі риси етнічного українця: гідність, честь, повага до себе та оточуючих. Ви жалюгідні, панове. Я завжди відстоювала інтереси української мови в російськомовному середовищі, а читаючи Вас я позбавляюсь аргументів. Я сьогодні навіть не впевнена у тому, на чому наголошувала ще місяць тому...Може, й насправді потрідна друга державна, щоб у таких, як ви, не було жодних підстав сортувати українців? Та розумію, що від того знову ж таки постраждає українська мова, а вам - краплею гидоти більше, краплею менше, ви її навіть і не відчуваєте. То чи не є Ви кращими помічниками начебто ненависних вам кремлівських служб? Питання риторичне.

8. ГРАНД

:)):)):)) Мене завжди цікавили люди які напочуд швидко міняють (здатні міняти) свої переконання. Дековму із них не багато було для цього, а над деякими приходилось порпрацювати.:)) але результат завжди був однаковий. Після таких своєрідних тестувань інтерес до них зникає. При чому не тільки у мене, а і у супротивної сторони, на чий бік вони прибиваються. Таким людям можна лише побажати попутного вітра в спину. Не злобно, а зі співчуттями.
    п.с. За те їм вдається особисте і комерційне життя. але не довго.

9. Luna

Luna Guest

:) До речі, пане Гранд, що зупинило Вашу руку поставити плюс ще й за натяк на волинські події на нашу з НаСекунду алресу? Це ж було б чудово - повирізали б таких, незгодних з дурістю, та й панували б собі. Що, страшно стало? Чи ще не опустилися до рівня інтернет - залякувача?
    Блік..Щоб погрожувати, навчися підстрибувати в першу чергу. Бо як вирізати підеш, стрибати прийдеться.

10. Mr. Blick

А ну знайди хоч би один мій допис російською раніше, де б я висловлювався лаконічно, без підпорядкованих речень, слів на кшталт "вообще-то", та інших. Чи ріднесенька російська мова в жодному випадку не здається "дерев'яною" ?

11. Luna

Luna Guest

Та помиляєтесь, дядьку. Моїм переконанням вже досить багато років. І я звісно їх не зміню через пару засранців різного віку, які , здається, саме для цього по форумах і працюють:rose:
    Комерсант з мене ніякий, тут ви влучно у калюжу. А от особисте - то не Ваша, дядьку, справа:rose:

12. Luna

Luna Guest

А ну - це ти до мене, грізний вирізальник?:))
    Не згодна. Російською ти писав від себе. українською- поки не зрозуміло, хто з побратимів кремлівських працює:p

13. Mr. Blick

Я не знаю, що ти там відстоювала та переганяла, твоє кухонне господарство мене мало цікавить. Що до мене, то я просто відверто вважаю, що в Україні має поширюватися українська мова, та зменшуватися вага російської. А це можливо тільки в одному випадку - якщо для наших нащадків у другому, третьому поколінні рідною вже буде українська, а не російська мова. Я думаю так буде добре. І для них, і для країни. А ти цього не хочеш. Тому відстоюй собі далі.

14. Luna

Luna Guest

Я б поставила крапку після "Я не знаю". Бо більше нічого розумного ти не сказав. Але на плюс від Гранда вистачить;)
    Щодо мого кухонного господарства - то це ти дарееемно...Борщ в мене виходить - саме те, що треба. Заздри, погрожувальник:))

15. Luna

Luna Guest

І ще можуть виникати питання щодо ксенофобії в Україні? На мій погляд - вона є, але в самому примітивному вигляді. Приблизно в такому, як її носії на даному форумі.

16. Mr. Blick

О так, борщ ви полюбляєте. Для вас Україна - це і є Росія + борщ. :))

17. Luna

Luna Guest

А чого ж НАМ його не полюбляти, як він в нас добрий виходить? Хочеш, реберце тобі залишу, як варити буду? Й картопельку розтовчу з часничком, може ти голодний, то через те такий злий?:))

18. ГРАНД

Тому що я вмію відрізняти невдалий жарт від вдалого. У випадку з волинською різаниною, - явно невдалий. От і все. саме головне, що Ви теж той допис оцінили як жарт, невдалий жарт, але не упустили можливості його помусолити і показово надути губи, при чому на всіх чохом. Це суто жіноча риса. а тому і не викликає особливого осуду.:))

19. Mr. Blick

Примітивна на цьому форумі ? Піди на "Українську правду", там часто пишуть наші однодумці. І про росіян, і про шляхи України.
    Хоча.. може ви даремно відірвалися від ваших співвітчизників, які давно стали на шлях відвертого українофобства ? Може вам Бузину на ніч краще почитати ? Про нацистів-вовкулаків, які поширюють ксенофобію ? :))

20. Luna

Luna Guest

Закінчились аргументи, дядечку, перейшли до статі?;) Та нічого, не стидайтесь, я й Вам можу...часничка розтовкти. Надуті губи - це привабливо.
    Все, мої любі. Бачу, що Блік дуже старається відповісти, але надто довго. Чоловік обіцяє викинути комп, а я не можу - в ньому мої рецепти та малюночки гарнесенькі...:girl_spruce_up: То бувайте, ТІЯКІКАЖУТЬЩОКСЕНОФОБІЇНЕМАЄ, її немає, а ви - є:p

а де твій аватар? :)