Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та проблема не була, а стала. Цим добровільним "чемодан, вокзал" Поділ дещо осиротів. Хоча Софа з Хайфи пише, що все частіше сниться напівповалений паркан в дворі з вирізаними років сорок назад трьома буквами та тим, що немає на новому місці з ким і смачно полаятися.

2. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

[OFFTOP]У тебя Морозовых в роду не было?[/OFFTOP]

3. Милена

Милена Дуже важлива персона

Честно, не знаю, пыталась выудить у родителей .. чьих корней и земель буду, молчать партизаны :rose:, знаю точно - поделано ;) ( украинцы, поляки, немцы, евреи, русские ) :))

4. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Сестро!!!!:preved:

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Слабачка-космополітка. А я точно дізнався, що половецьких кровєй з домішками заблудившогося скандинава.

6. Милена

Ну да - слабачка ;) и што, а вдруг Роксолана родичкой окажется , а турки блондинок любят ;):))

7. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

От бач. Що й тре було довести. Тому твою російську мову й гнобить невідомо хто, але гнобить. Тому ти й підтримуєш у цієї суперечці своїх братів та сестер по "громадянству України" - Луну, НаМигЗаскочу. А якби ти без роздумів сказала - я українка звісно, то дивна річ - з'ясувалося б, що твою рідну російську мову ніхто й не пригнічує. Як мою, чи Гранда, чи Мілени. :)

МОД. Спотворення ніку користувача.

8. НаСекундуЗагляну

%-) наповал!
    Браво, Блик!:)) тока чета твой украинский галичанский, а не одесский ;)
    [OFFTOP]похвала касается тока формы, но не содержания))))[/OFFTOP]

ЗЫ. нужно писать не НаМигЗаскочу, а НаМитьЗаскочу ;).. а если быть совсем точным, то НаМитьЗазирну...

ну ниче.. это поправимо.. мы, русскоязычные быстро обучим тебя правильному украинскому языку... будешь потом еще и спасибо говорить! :))

9. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

[OFFTOP]всюду родственники)))[/OFFTOP]

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Губа не дура. Тільки в турків-османів вже імунітет на Роксолан (дуже вже їх Настя "кидонула"). Та ще після навали туристів з півночі. Оскому вже набили, мода в них тепер на своїх, які вже через масу історичних яничар далеко не чисто тюркської крові.

11. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

12. Милена

О. тебя таки довели до паморок, начал таки писать на своей, родненькой ;)
    И так будет с каждым ;):):o

13. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

[​IMG] [​IMG][​IMG]

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Знову Гранд "обижает" цей народ, але вже не поцілунком дитини в голову. НЕ КОНСЕРВАТОР.

15. Luna

Luna Guest

:))
    Дитячий садочок у дорослому возрастЕ

16. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Я ж без жартів казав, що до російської мови мене ніщо не прив'язує. Окрім словникового запаса, дещо більшого ніж у середньої російськомовної людини, з тих, що переймаються наступом української мови. :)

17. Luna

Luna Guest

І материнського молока)) Але його ти злив першим:rose:

18. НаСекундуЗагляну

Напоминает шаловливого первоклашку, который боязливо озираясь пишет на заборе увиденное в заплеванной подворотне матерное слово))))

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ні, в Луни українського мало. В нас кажуть так - "що старе, що мале". Але потрібно поважати потреби обох категорій. Сьогодні офіційно мій 4-літній сусід заявив :" Я хочу бути МЕРОМ". А ви кажете - Янукович, Янукович.

20. Luna

Luna Guest

А точнее - 1 к 8.

а де твій аватар? :)