Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

[OFFTOP]
    [/OFFTOP]
    [OFFTOP]Ты слова не перепутала-переставила ? :scratch_one-s_head:[/OFFTOP]

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

[OFFTOP]А я і не звернув уваги.:)) А і справді переплутала-переставила.:ireful:[/OFFTOP]

3. Luna

Luna Guest

[OFFTOP]Неее, я ж не о тебе)))[/OFFTOP]

4. Luna

Luna Guest

:))
    От Вас. Моих постов.

5. ГРАНД

До чого тут Ви і Ваші пости?

6. Luna

Luna Guest

Вы в своих активно поливаете грязью Россию. И в ответ на мой пост об этом оппонируете, что поливать грязью свою страну не лучше. Я с Вами в этом совершенно согласна. Прошу привести пример.

7. ГРАНД

Брудом бруд не поливається. Бо це Сізіфов труд. Для чого поливати брудом те, що і так брудне на рівні еталону, за яким ступінь забрудненості вимірюється. Це все рівно що воду поливати водою, за для того, щоб вона стала мокрішою.
    До того ж переважна кількість матеріалу який я дописую стосовно московщини є московського походження (автори, видання тощо)

я радий що ми на цьому зійшлись.

Який?

8. Luna

Luna Guest

Да...Вы активно ищете по сети негативные и отвратительные вещи российских авторов, отталкивающие картинки..Зачем? Ну уж точно не потому, что у нас подобного нет.

9. ГРАНД

Мені б хотілось узнати Вашу думку. Навіщо?

Для того, щоб у нас такого не було. [OFFTOP]От бачите майже і відповів на перше питання;)[/OFFTOP]

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цікаво! Попробую знайти ірландця, який би тратив час на пошук позитиву в англо-саксах при їх спробі захвату Ірландії. Навіть Ганді такого відносно британців не робив. Це що, старе іудейське - підстав другу щоку після побиття першої?

11. Luna

Luna Guest

Прокоп, Вы разницу между НЕпоиском хорошего и целенаправленным поиском гадостей ощущаете?

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я просто відчуваю різницю між думками АВТОХТОННОГО жителя України по відношенню до загарбників та думками КОЛОНІАЛІСТІВ.

13. Luna

Luna Guest

Съезжать нехорошо.
    Повторяю вопрос: Вы считаете конструктивным поиск бесконечных кровавых картинок с Путиным и разваленных российских дорог, полагая, что от этого ямы в собственных зарастут?

14. victor4817

victor4817 Well-Known Member

Это у тебя от твоей АУТОХТОННОСТИ.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Повторюю відповідь - я не маю наміру звітувати про свої контрміри по відношенню до розгнузданої пропаганди зі сторони бувшой метрополії та її 5-ї колони.

16. Luna

Luna Guest

Ясно.
    Не поддерживаете, но сказать стесняетесь. Ну как же...ПОБРАТИМЫ, етить)) Даа...прошли времена Сократов и Платонов)))

17. Mr. Blick

Интересно сколько бритишей и юнионистов недовольно покинули Ирландию после короткой войны с Британией, националистических выступлений, и провозглашения независимости Ирландии. Что-то не слышал, чтобы кто-то в Дублине выслушивал их сопли, что они такие же граждане, и вообще живут тут с 1800 года.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А ви рахуєте, що Ю.Тимошенко була Сократом, коли перед Путіним хіхікала з Ющенка. До такого "сократства" я не опущуся. Я волію краще "похіхікати" з себе, тим паче, що причин моєї нешляхетності досить.

19. Mr. Blick

Это нормально. Образ вражеской страны необходимо очернять, во всех странах так делают и во все времена. :pardon:

20. Luna

Luna Guest

Ні, я так не ВВАЖАЮ.
    Ваші хіхікання з себе - річ шляхетна, але чомусь непомітна.

а де твій аватар? :)