Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Luna

Luna Guest

:good:
    Шура! Ты прав, как обычно.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

ЛІЗА vs ЛИЗА. Будь ласка прочитайте українською. А потім, лизати vs лізати. Теж будь ласка українською.
    В першому випадку порівнянь, ім"я звучить природньо (як і в матері Івана Предтечі), а інший варіант справді звучить як лизати.
    В другому випадку лизати буде українською саме те на що вказує слово, а в іншому ......такого слова в українській мові немає.
    Саме про це наголошувала пані Фаріон. Вам вже нагадали що садочок був УКРАЇНСЬКИЙ, з українською мовою навчання. Спробуйте без емоцій замислитись і Вам відкриється дещо раніше заслоняюче гнівом очі.

Щойно передивився ще раз.
    Як що вже слідувати логіці і навести аналогії, то будь який вчитель що робить корекцію знань учня, випавляючи огріхи, при цьому користуючись доступними , простими порівняннями для дитини - наносить йому моральну травму. Виходить що будь який вчитель, а особливо вчительдошколят чи молодших класів апріорі садист, фашист, і йому треба портити зачіску, бити пику і взагалі повісити на гілляці.:))

Знаєте мадам в чому виникає перепона?
    1. В тому, що можна отримати у відповідь стусана в пику.
    2.Ті грьобані вихователі, що стояли рядом, мабуть мають певну освіту і цілком справедливо зрозуміли те, що це саме вони не довчили дітей правильно називати свої імена українською мовою. Ще раз повторю, що саме такий випадок був з моєю дитиною, від якого соромно було мені.

3. Luna

Luna Guest

лЫза и лИза...Смелости хватило только на малышей.
    Меня радует, что поведение этой мадам осуждают ВСЕ мыслящие люди, независимо от партийности. Надеюсь, и Тягныбок тоже. Не похож он на идиота, честно говоря.

Значит - ще не вмерла, и надежда есть.

4. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Вот Вы власти РФ и расскажите ПРО ЭТО. У меня ресурса нет такого к сожалению.

То, что государство Украина, историческое недорозумение, я здесь слышу довольно часто.

5. Luna

Luna Guest

Я понимаю.
    Но это дело РФ. Не наше.
    Я все понимаю...Но ненавидеть из-за этого россиян не собираюсь. И отказываться от культуры тоже.

6. ГРАНД

Інга відреагувала як оскаженіла мегера, навіть не потрудившись замислитись над суттю питання. Все відбувалось в садочку з українською мовою навчання. Спробуйте ще Ви замислитись і не поспішаючи розібратись.

7. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

ПОЦ- Парень Очень Ценний,для деяких!Як і націоналізм,також помічний тим...тим деяким!Дехто прийшов до націоналізму (Як п.Фарiон!) Свідомо,Неньку-Україну захищати!
    А дехто (Як Тимошенко!) гешефти робити і лопатою гроші загрібати!
    Я захищаю Те,що мені ближче і рідніше!То правда,деколи нервів бракує,як от пані Фаріон.Може так і найкраще,бо "кока триндєть-то"?:sarcastic:

8. Luna

Luna Guest

Оскаженила мегера - любая из нас, видящая незаслуженно обиженного ребенка. В психологии это называется "перенос" - у женщины автоматически перед глазами картинка с её собственным малышом в главной роли.
    Я Вам говорю как детский психолог - ребенку была нанесена психологическая травма. Последствия которой могут аукнуться ещё не раз...Одно из самых главных слов для человека - его собственное имя. Подвергнув его осуждению, Ирина по бестолковости своей сделала поистине страшное дело.
    Заведующая и воспитатели - трусы. Вытолкала бы.

9. tanna

tanna Дуже важлива персона

А де цей випадок був не нагадаєте? У Львові? І після цього ви будете говорити, що ми - совки, а ви - європейці? Так от ті вихователі, які поряд стояли не грьобані і нічого їм не було соромно, а все простіше - вони просто совки. Побачили представника влади, депутата і якби так культурно висловитись...язик проковтнули (а точніше - кудись засунули). З переляку. Як у "добрі" старі часи. Вот і все. :sad:

10. Luna

Luna Guest

Поц - парень, проводящий процедуру дефлорации у покойниц.

Вместо того, чтобы писать, попробуйте больше читать.

11. ГРАНД

Ірина Фаріон періодично навчає львівських депутатів обл. ради як правильно вживати українську мову. Часто буває дуже жорстко підходить до цього процесу. Хіба Ви не знали? Думаю знали, але чомусь вирішили вкусити її саме за "дитяче" місце. Ну та Бог Вам суддя. ізуїти теж під богом ходять.
    То може оголосите результати розгляду справи в суді, що погрожував таваріщ Калісніченко? Ні не оголосите. Хочете скажу чому Ви їх не оголосите?;)

12. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Культура уж точно не виновата.

13. Luna

Luna Guest

1. Их ей не хватило? Решила получить адреналин, оскорбляя детей?
    2) Почему ИРИНА не мотает в Грецию? Или не переименуется в Ярину???

14. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Украине не нужны такие защитницы. И такие националисты тоже.

15. Luna

Luna Guest

Угу...Хоть бы хватало разума у тех, кто их слышит, не судить по идиотам обо всей ЗУ.

16. ГРАНД

Ви мабуть не читали про мій випадок. тоді моя дочка теж повинна була отримати травму? Нічого подібного. Я отримав травму, заслужену травму.

17. Luna

Luna Guest

Вы вправе самостоятельно решать за своего ребенка. В данном случае родителей НИКТО не спросил разрешения обсуждать имена их детей в присутствии малышей. Повторяю - ребята получили психологическую травму.

Почему Ирина не в Греции? Где вализы?

18. bars

bars Well-Known Member

Гранде, а в чому розбиратись? Якщо доросла людина, тим більше жінка, насміхається над дитиною в присутності таких самих дітей та ще й придурків дорослих, які зі страшенного переляку дозволяють її це творити? В цьому випадку, по крайній мірі, повинна розбиратись медицина. Та і в партії, до якої вона належить, повинна бути комісія з етики, щоб дати оцінку таким вчинкам. Але де там?! Вона си-знає, що дитя не заперечить і не пошле подалі, тому така і розумна перед дітьми. Навіть слово російське знає, бо все життя всім "лізала", видно по всьому.

19. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

При чем тут ненависть. Просто ПРО ЭТО нужно знать. Все! С какого возраста детям украинским это нужно знать, я не педагог, начиная с 9-12, чистое ИМХО.

Luna, само существование Вашего государства власти соседней страны ненавидят, ну детям как-то нужно про это рассказать.

20. ГРАНД

Мене вихователька теж не питала, а просто розтлумачила дитині, що вона не Натуся, Тутуся (власне як моя дочка і назвалась, як її називав я і всі домашні), а Наталка, Наталочка, Натлія, що дитина прийшла додому і з порогу заявила, щоб її більше на кшталт котячої клички більше не називали, а називали так як і належить, власне як записано в її документі. Уявіть собі, я не кинувся висняти відносини з вихователькою, а погодився з її доводами і вимогами дитини. Сволочь я така?;) Замість того щоб піти і рознести той садочок в щепки за нанесену траму дитині?:)) Так і вийшло що урок було подано саме мені, посредством дитини. До того ж всі домашні погодились з вихователькою, в першу чергу моя теща (професор, доцент ВНЗу) посипав голову попілом собі і пожалів що пішла на поводу у нас , молодих батьків.

а де твій аватар? :)