Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

коли людина плутається в поняттях (мабуть від синдрому табачниківщини) і не розуміє різниці між "державою" та "країною" (а я власне писав про мою країну, а не про державу), тоді і виникають казусні ситуації, як ця. А уроки географії треба вчити якумога досконало, бо станете схожим на Януковича, і з Вас сміятимуться діти.;)

2. Luna

Luna Guest

:) Ты моих выкручиваний в жизни не видел, не фантазируй. И нечего мое слово плагиатить))

3. ГРАНД

Етнічних угруповань поменшало б в рази, як би був створений прецендент притягнення до відповідальности весь ланцюг осіб дії яких призвели до виникнення таких банд. Тоб то, після затримання власне банди, безпристрасне слідство повинно виявити ВСІХ причетних від замовників що залучали їх до роботи, і до дільничого інспектора, на дільниці якого вони проживали весь час перебування в Вашій місцевості. Відлов такої банди, це удар як кажуть по хвостах ящірки, яка втративши хвоста, відрощує новий. І не буде краю і кінця цим етнічним бандам, поки удар не буде нанесено по всьому тілу і головне по голові.

4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Дурак,Ви Кертіс,хоча і єврей...
    Хочу також дo банi,хоча знаю,що там не заховаюся від наглих дурнів,вообразивших себе "українськими націоналістами"!
    Шоб ти всрався на-зелено...на самий Великдень!(c) (гал.)
    Піду-ка я напевно сам в Баню!Заодно подивлюсь,чи там вже український націоналіст пан Кертіс...І чи з хрестиком...і чи в трусах,розповідає анекдоти українцям з замиленими очима!
    В баню,так в баню...!:))

5. Маджентис

Маджентис Главный Бухгалтер

Ну что ? Всем миром жителей Питера им платить что ли ?
    Мне тоже некоторое время назад не платили зарплату, я же не выходил грабить людей.
    Я говорю о том, что этническая преступность есть и она с усилением миграционных процессов развивается.
    А мы в СМИ не упоминаем национальности преступников. Можно подумать среди славян их нет. Для чего этот реверанс ?

6. ГРАНД

Як на мене, представник апартеіду в цій статті сам себе назвав. Це Ґаліна Лучкіна.

7. ГРАНД

Кетрісе. Хто ці люди? одним словом.

8. kertis

kertis миється в бані

задолбали эти русские со своим языком...)))) чуть где покорённый ими народ голову поднимет, сразу вопят.

9. Маджентис

И не говори. А ты почему по русски общаешься ? Наследие оккупации ?

10. kertis

kertis миється в бані

а то нет?)))))

11. Маджентис

Значит не особо страдаешь, коли за 20 лет не соизволил сбросить это оккупационное ярмо. :)

12. Forpost

Forpost Стоїк

а шо має на івриті чи на ідіш в Україні розмовляти?ми і при ваших окупантах на рідній мові розмовляли

13. Соло

Соло Рыжая до белого каления

фи..ты оказывается не патриот..аяяяй))))))
    и знаешь..если возмущаешься засилием русского языка - будь верным идее - начни с себя.Продвигай украинский язык в массы,свою семью прально воспитывай..и все таки пиши и говори на языке страны в которой живешь..Блик канешна пишет до сих пор на ненавистном языке..но он хотя бы написал что пытается украинизироваться..а ты??!! записалсо в добровольцы или где?!)))))))

14. Маджентис

Вы еще лет 500 будете все списывать на оккупантов. Очень удобно. :)

15. Forpost

Forpost Стоїк

ми не списуємо -бо толерантні. а треба було би вам відригнути всі роки совєтської власті в 1991 році,то тепер би не співали "степаничі" соловейком

16. kertis

kertis миється в бані

И оно вам надо? Вот свалю от вас в Изгаиль, и шё ви будете тут делать?

17. Маджентис

Правильно. Там большая русскоязычная община. :)

18. Forpost

Forpost Стоїк

метр границьі за собой не забудьте оставить!

19. Маджентис

А хочется, правда ?

20. ГРАНД

Нікуди Ви не звалите. Бо українському єврею нема чого там робити. Там немає життєєвого драйву, до якого Ви звикли.

а де твій аватар? :)